Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

Cudowny wątek... szkoda, że nie mogę się przyłączyć, dlatego że będę teraz częściej w miejscu, gdzie nie mam dostępu do internetu, niż mam.. zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś telefonu, żeby móc korzystać z darmowego internetu Heyah/ Orange, ale nie wiem jak to działa, no i wtedy bedzie bez zdjęć🙁

2/100
Odkryłam dziś nową wege- restaurację, tym razem w samym centrum. Zjadłam więc przepyszny obiad z moją siostrą, w pięknym wnętrzu, podziwiając przepiękne miasta za oknem z promieniach przepięknego, późno popołudniowego słońca 🙂
Niestety dziś bez zdjęcia, jutro się poprawię.
5/100 spędziłam dzień bardzo miło i dostałam ładne słuchawki "na zajączka"  😍
3/100

5/100 odwołali mi wszystkie zajęcia jutro, więc wolne zaczęłam już dziś! oczywiście siedzeniem w stajni do 22. 😉
4/100
Wydarzyło się tyle dobrego, że aż nie wiem co powiedzieć! 🙂 Odbyłam ważną dla mnie rozmowę w pełni kontrolując nerwy i mówiąc wszystko, co chciałam powiedzieć🙂 Jestem z siebie dumna. A jutro się zapowiada mega dzień, spędzony pomiędzy samymi fajnymi osobami! 🙂
Ale będzie pasienia oczu... 🙂 Poprosiłam o pomoc w nabyciu używki, dostałam cegłę ofoliowaną. Dostarczyciel cieszy, tak poza tym  😀

A, jakaś Paulina może mieć dziś happy day 😉
2/100

Kurcze, trochę opóźnienie mam..
Dziś w końcu spędziłam trochę czasu z moim, bo non stop tylko praca i praca 🙂😉
3/100

Fajne rzeczy na ścianach sypialni.

3/100
Dzisiaj z rana. Mój pies, który siedzi ze mną nawet przy wannie 🙂
Zaległe z wczoraj, 5/100:

Droga krajowa numer 6, 3city-Koszalin. Lubię. Równo, szeroko, bezpiecznie, więc można szybko.  😀iabeł:
6/100 wreszcie wyspana! 😉 z pysznym śniadankiem! 😉
yegua aż mi się sama buzia cieszy jak to czytam. Gratuluję! W ogóle mam wrażenie, że jesteś bardzo pozytywną osobą  😜
Dziękuję pięknie 🙂 Jestem pozytywna dopiero od czasu poznania Ł.. Wcześniej byłam straszną pesymistką, teraz bardziej realistką ale pozytywną.

2/100 dziś w pracy sprzedajemy domowe ciasta na cel charytatywny. Takie coś upiekłam, sztuk 21.

Breva,  😀
4/100 - za wczoraj. Jestem w domu po 4 miesiącach nieobecności! 🙂
Dzisiaj cieszy mnie towarzystwo kota, od razu milej się uczyć. Fajnie być w domu!

6/100
2/100
życiówka! 🙂 dokładnie 1 setna a cieszy 😀
wilczyk no proszę, gratulacje  👍
Atea hehe ja mam tak z kotem  😂 😁 pilnuje żebyś sie nie utopiła 😀
zabeczka17 Musiałam ją uczyć, żeby się do wanny nie pakowała w czasie mojej kąpieli  😂 Trudno jej się oprzeć jak dwie ulubione rzeczy, kąpiel i ja, są w jednym miejscu 😉

wilczyk Gratulacje!

aniapa Ciekawe zainteresowania 🙂
hehe u mnie podobnie  z tym że kot sam se wskakuje na wannę i spaceruje z gracją dookoła.
Smiejemy sie że to nasza kontrola BHP  oraz inspekcja w jednym 😁
taa zwierzęta potrafią być bardzo pocieszne  😉
wilczyk, ale fajna fota!
Isabelle, zatem będzie czym szybkie foty robic!

moje 5/100 wczorajsze
jajka zrobione na śpiewach, jak zwykle w miłym gronie  i w dodatku wczoraj mój ulubiony repertuar pogrzebowym był;] jakkolwiek to kuriozalnie nie brzmi

i dzisiejsze 6/100
tort urodzinowy mojego męża, zrobiony przez moją przyjaciółkę, bo tak odważę się ją nazwac mimo, ze znamy się niedługo

za wczoraj 3/100 kupiłam sobie malinowe(!) spodnie-rurki. Mam nieciekawe nogi i zawsze kupowałam klasyczne proste jeansy by nie eksponowac nóg, a w tych malinowych wygladam o dziwo super 😀

i za dziś 🙂. 4/100 Na moją wioseczkę na koncu świata przyjechał trener i zrobiliśmy razem 3 konie. Wszystkie 3 jak nigdy, były dziś super grzeczne. Do tego jest piękne słonce a moja dzidzia przez 3 godzinki, kiedy jeździłam słodko spała  💘
4/100
Dziś wymieniałam opony w serwisie w którym pierwszy raz byłam na zmianie z letnich na zimówki. Zawsze miałam 3 opony luzem + 4 na zapasie którą się zamieniało na jedną zdjętą. Dziś dostałam od pana z serwisu dodatkową oponę na zapas żeby nie trzeba było ciągle z niego zdejmować/zakładać tej którą chcemy przełożyć. Bałam się że mi nie wystarczy kasy a tu miłe zaskoczenie - oponę na zapas dostałam gratis "z czystej sympatii" 😀

Zdjęcia opon nie mam więc wrzucam Kluchę-frankensteina która dziś wyszła sobie do ogrodu  😉
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10253257_10203636613898367_2086203460_n.jpg?oh=25d03c2c48fb2a8877dfedccf51bb57b&oe=53525C47&__gda__=1397900195_ff295a4d40ec512c36342f886f25d81d[/img]
6/100
Wyspałam się wreszcie i miło zaskoczył mnie kowal, który mógł przyjechać jeszcze przed świętami 😉 Micho ma nowe buciki 😀
5/100 Siwy na moim ogródku pałaszował trawę wyręczając mnie w 1% z koszenia 😁
6/100
Mina mojego psa dzisiaj: "Proszę, wpuście mnie już do domu..."

aniapa Ciekawe zainteresowania 🙂

Dziękuję, tylko talentu brak 😁

4/100 Posiadanie znajomych, na których zawsze można liczyć. Rozłożyło mnie choróbsko,  oni pomogli wybrnąć z obowiązków tak, bym mogła się dziśz czystym sumieniem podleczyć.
uwielbiam ten wątek. doszukiwanie się nawet w najgorszym dniu czegoś pozytywnego to jedno, ale przeczytanie kilkudziesięciu takich pozytywnych wpisów jest bezcenne 🙂
3/100

W końcu kończy się zimowe futro 😅

1/100 - cieszy mnie to że uporałam się z bałaganem w moim pokoju, że trochę przyczyniłam się do znalezienia nowej pracy dla mojej mamy, że (patrząc po nagraniach) zrobiłam jakieś postępy w porównaniu z filmikami sprzed 2 lat, że już od dzisiaj mam wolne. Nawet egzaminy gimnazjalne mi dziś mało straszne  lol

2/100 - dzisiaj mnie cieszy sam fakt pozowania do zdjęć koleżance. I to do zdjęć, do których przekonana nie byłam bo miałam się przebrać za Bellatrix Lestrange (zdjęcia potrzebuję do konkursu z Harrego). Już dawno tak bardzo się nie śmiałam.
Do tego Pies Pancerny już powoli zaczyna mniej kuleć i nawet na spacerze na obcym terenie był grzeczny jak na niego uśmiech

3/100 - Mile spędzony czas z mamą i zakupy. Kupiłam buty na obcasie, które za mną chodzą od dłuższego czasu  😍

a ja dzisiaj padam... maluję pokój, końca nie widzę, ze wszystkim jestem sama....
ALE!🙂

6/100

wreszcie trafiłam w tv na ostatni odcinek "Plotkary" i obejrzałam go w przerwie w malowaniu z ogromną przyjemnością🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się