Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

15 na 100 spacerek z całą rodziną  😅 (no dobra, kota nie było  😉 )
A ja mam czas znajdywać szczęście, ale nie mam czasu wstawiać zdjęć. dlatego też nadrabiam

12/100 Za środę. Po pierwsze powrót do domu z pracy, bo drugie jest tak zielono  💘

13/100 Za czwartek, świeża dostawa książek mojego ulubionego autora!

14/100 za piątek, pyszna tortilla bo nie lubię kanapek

15/100 A dziś szkoła, chociaż mogę sobie pokółeczkować 🙂

Ja już dodaję, bo do wieczora raczej się nic nie zmieni. 😉

7/100 Cieszy mnie, że jest tak ciepło i słonecznie dzisiaj, że paradowałam w krótkim rękawku i baletkach na bose stopy, a bez pachnie obłędnie!
15/100
Pięknie wyczyszczony sprzęcik i przygotowane wszystko do zawodów! 😉
Nie mam zdjęcia sprzętu, więc wstawiam pięknego konia z dziś 😍 Jestem z siebie dumna, bo wreszcie udało mi się takie zdjęcie zrobić 💘

edit: zdjęcie
Jaki super wątek! To i ja dołączę 🙂

1/100

Bez zdjęcia, ale cieszy mnie ogromnie to, że mój tata zrobił dziś tiramisu i właśnie się chłodzi w lodówce  😍
10/100

Bo mój ogr zajął 20 (lub lepsze - jeszcze nie ma oficjalnych wyników) miejsce w Biegu na Zamek Grodno  😅

Nienajlepszy okres wybrałam na tę zabawę, ale może to i lepiej

11/100
Wczorajszy dzień spędziłam w drodze, ale widoki były cudowne

12/100
Femi zawsze jest moim uśmiechem
15/100 (zdjecie uzupełnię)
Pomimo tego, ze maz na szkoleniu (a w zasadzie wyjeździe integracyjnym, z czego się cieszę, bo się chłopaki świetnie bawią) spędziłam dziś fajny dzień na lajcie, skosilam trawę u rodziców i załapałam się na pyszne ciasto, przywiezione przez tatę z cukierni. Teraz dziecko śpi, a ja wchodzę do wanny na relaksująca kąpiel 🙂
15/100- piękny dzień w stajni  😍
12/100 zarobiłam sobie. 😅
13/100

wyprawa przez deszczową warszawę w doborowym towarzystwie 😉
15/100

Uwielbiam weekendy z komentatorami z Netradio BVB 😀   
AleksandraAlicja, uwielbiam wasze spacerowe foty! taka zawsze energia w nich!

#15/100 Lew z dziadkami / Moto Serce
Bo ja też się tak wychowałam
14/100 Dziś po prostu mój synek. 😀
Bo jest radosnym człowieczkiem, który płacze tylko chwilę, nawet jak zaliczy spektakularną glebę i sobie zedrze naskórek z czoła... a po chwili cieszy się i bawi dalej. 😀
12/100 Seans filmowy z deską serów u mojej siotry - nasza czwórka jest bardzo udana  😁

13/100 Wieczorne szaleństwa z kotem 🙂

14/100 Pobiegałam z koniem po hali, śmiesznie się złościł jak uciekałam i walił szczęśliwe baranki 🙂
6/100 - wagary w lesie
7/100 - zdjęcia brak, ale miałam ostatnią jazdę eLeką i czekam na egzamin, oraz przy okazji bycia w centrum odwiedziłam dawne miejsce pracy i upewniłam się, że za nic w świecie tam nie wrócę  😜
W tamtym roku posadziłam kilka roślin z pestek różnych egzotycznych owoców i nareszcie miałam czas powymieniać im doniczki na większe i trochę się nimi zająć, a przy okazji dołożyłam nowe. Mam nadzieję, że wykiełkują tak ładnie, jak poprzednie 😀

Na zdjęciu tylko jedna mała cytrynka, ale w sumie jest ich 12 + 3 zasadzone.

15/100
14/100
Dzis miałam ogółem bardzo dobry dzień, spokojny, relaksujący, spędzony z moim ukochanym, brak jakiegoś konkretnego zdjęcia wiec wrzucam buziakowa samojebke heheh

Przepraszam, ale muszę jeszcze to wrzucić. Moich facetów złapała grypa żołądkowa. Obu.

I tak spali. Przez chwilę im się udało mimo grypy ...

Kajula, ojej, jak zwykle za bardzo piękna! *.*
AleksandraAlicja, uwielbiam wasze spacerowe foty! taka zawsze energia w nich!

sznurka, dziękuję  🙂
My też mieliśmy być dziś na motosercu, ale był tylko mąż  😎
kajulka, zawsze się zastanawiałam, jak to jest po prostu być piękną?
AleksandraAlicja no chyba se żartujesz. Spójrz w lustro ! przecież ty jesteś śliczna. Masz tak dziewczęca i lekką urodę że czasami Ci zazdroszczę.
Zabeczka, bardzo dziękuję, ale nie chciałabyś widzieć tego w lustrze, co ja zazwyczaj widzę  😎 Okej, od czasu do czasu zdarzy mi się być ładną, ale kajulka jest piękna!!!!  😍
5/100 bo dostalam donice dla juki o jakiem marzylam ( na zjecoiu jeszcze  przybrudzona po przesadzaniu  :icon_redface🙂 , przesadzilam wszystkie kwiaty w nowe doniczki, plus wytarlam wszystkie listeczki z kurzu  😎 I teraz az buzia mi sie usmiecha, jak sobie patrze na te moje roslinki  🙂
Mam dzisiaj okropny humor, ale... jak przeczytałam o kupkach jak snicersy to się uśmiechnęłam.

7/10

Mam nadzieję że Maleństwo nie będzie miała nic przeciwko  :kwiatek: Dziękuję Ci za poprawienie dnia!
15/100

mini domowe spa w deszczowy dzień🙂

16/100

Burn z mrożonymi truskawkami i długie ploty z siostrami🙂😉
8/100 Zdjęcie mojej klaczy wisi na wystawie na Torze Wyścigów Partynice Wrocław .
anioleczek.97, cała przyjemność po mojej stronie! Aż się też uśmiechnęłam, że komuś poprawiłam humor.

super jest ten wątek - szukanie pozytywów każdego dnia to moja strategia na życie i przeżycie od dwóch lat. I to naprawdę działa cuda 😉
16/100
radość moich szkap , które pierwszy raz po zimie wylazły na łąkę 🙂
Wybaczcie za trzy fotki- ale nie mogłam się powstrzymać 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się