Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

Dzięki za życzenia, wsparcie w tych trudnych dzisiejszych chwilach.

2/100 Choć dziś przechodzę ciężkie chwile to mam ogromne wsparcie od męża, syna, rodziny i przyjaciół oraz znajomych. Więc dziś dostałam lekcje życia ale też wiarę, że mogę liczyć na swoich  😉 
Foty brak.
7/100 Co prawda to było wczoraj, ale nadal mnie cieszy dzisiaj. Takie świąteczne czekanie pod blokiem cioci, z żelkami. Fajne było to, że każdy sąsiad, który akurat przechodził widząc nas z prezentami i jedzeniem chciał nas zaprosić do domu, pytał czy nam pomóc etc. 😀
7/100
Wielkanocny teren 🙂
10/100
PO pół roku przemyśleń kupiłam.
długa - 102 cm..
..idealna do jeansowej kurteczki i białej bluzki - teraz pytanie czy ja się odważę w niej wyjść  😵
JARA Ale super! Zazdroszczę! 🙂

Zabeczka Jesteś wysoka, to spokojnie dasz radę popylać w niej przy ludziach.  😎
7/100
rodzina w komplecie w święta  🙂

8/100
nowa gra, którą mój 4ro letni brat dostał na święta, potwory do szafy  😁
sandrita  pytanie tylko jak to będzie wyglądało hehe ale dzięki 😉
10/100 poranne śniadanko u Babci. 😉
10/100

Wieczorny spacer po prawie całym dniu obżarstwa 🙂
Zaległe z wczoraj
Dzień 8
Wegański "sernik" z kaszy jaglanej na dzień dobry i bieg na 6 łap na dobranoc 😉

Dzień 9
Nawet nie wiem od czego zacząć
Przemek cudownie mnie skatował rano na jodze, koń zechciał w końcu współpracować, a potem, w trakcie przejażdzki rowerowej, mogłam przez 50 km oglądać cudowne widoki.
moje 9/100
Byłam dziś w odwiedzinach u mojej przyjaciółki i bardzo miło spędziłam czas. Żałuję, ale zdjęcia niestety nie mam.
Bardzo ostrożnie podchodzę do ludzi, to właściwie jedyna aż tak bliska mi 'obca' osoba. Prawdziwi przyjaciele to naprawdę skarb.
4/100 wydałam z P. obiad, na którym poznały się nasze mamy, było zupełnie normalnie, wbrew obawom i stresowi 😉
3/100 bo spedzilam dzisiejszy cudowny dzien w cudownym miejscu, zrobilam setki zdjec redodendronom, kaczkom, byczkom i chcialam aby czas sie zatrzymal  😎
6/100
cudowny dzień spędzony z mężczyzną  😀  😍
Edytka, dasz przepis na "sernik"? :kwiatek:

10/100
spacer

i kominkowy wpis z pieskiem. uwielbiam kominkowego pieska 😜
http://kominek.es/2014/04/weekend-w-kolobrzegu/
madmaddie kupny był (świąteczny catering z Vegavani 😉) sama chciałabym znać przepis, bo był obłędny
madmaddie, ale piękne miejsce!  Gdzie tak ladnie jesf?
las przy Brzeszczach/Jawiszowicach, taka dziura pod Oświęcimiem. jest przepięknie, uwielbiam tam biegać, tylko ja kompletnie nie umiem krajobrazów robić i cały urok idzie się paść. na żywo ładniej 😉
zaległe wczorajsze 3/100
imprezka imprezka  😀

wilczyk, nie wiem czy Ci to mówiłam przy okazji naszego dwuminutowego spotkania na Torwarze w tamtym roku, ale jesteś prześliczna! Naprawdę, zazdroszczę takiej urody 😜
2/100, dzień masakrczyny, zdjęcia mi brakuje - ale mam wspomnienie chwili, kiedy rano otworzyłam oczy, zobaczyłam że śpi ze mną mój cudowny pies, który absolutnie nie ma przyzwolenia na pakowanie się do wyrka  😎
4/100
Prezent w sam raz dla starej baby  😁  😀
10/100
Tournee po rodzinie z dzieckiem, zakończone sukcesem, zdjęć brak bo czasu nie było. I nikt mnie nie oblał 😁
9/100
widok Babci i Brata przeglądających razem zdjęcia. Fajnie było móc spędzić czas z rodziną, jaka ona nie jest.
za wczoraj
8/100
cudowny prezent w postaci DVD z ukochanym filmem  😍

i za dzis
9/100
wieczór z koncertem ukochanego zespołu

mam zaległości 🙂
19.04 6/100 moja dobra sąsiadka jest w ciąży i dowiedziałam się, że będzie dziewczynka. Bardzo się cieszę, że moja mała bedzie miała koleżankę po sasiedzku, że będę z sąsiadką chodzic na spacery i place zabaw a nasze dzieci będą się razem bawić 🙂
20.04 7/100 wczorajszy film obejrzany z mężem - Nietykalni. Cudowny, ciepły, wzruszający, zabawny.
i z dziś 8/100 święta z rodziną 🙂
muszę się zmobilizowac do robienia zdjęć z tych cudnych 100 momentów 😉
9/100

spacer z mamą, siostrą i psami do lasu - ta zieleń!! 💃

10/100

wzięłyśmy z siostrą i szwagrem moją mamę na wycieczkę i urodzinowy obiad, a podczas spaceru po parku trafiłyśmy na mini koncert🙂 8 wiolonczeli - coś pięknego🙂 a do tego słońce i lekki wiaterek.. uwielbiam takie niespodzianki🙂
Dołączam do wątku, przyda mi się! 🙂 Myślałam nad nim od samego dnia jego powstania 😉

za wczoraj
21 kwietnia 2014

Piękny widok  😍
8/100
Spacer wczesnym popołudniem. Lubię takie małe odkrycia w okolicy. Ogródki działkowe - i kurzy raj. Babcia i stadko ośmiu kurek. Jak ładnie o nich opowiadała...
Za wczoraj 🙂
9/100
Wypad na tor do Lausitz i pozniej Berlin plus dwugodzinna kolejka po najlepszego kebaba w Berlinie! Wspaniały dzień 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się