Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

Libeerte, nieee, nie dla mnie zabawa, ale chętnie będę śledzić 🙂
7/100: właśnie wyruszam w Bieszczady  😜 Zdjęcia po powrocie  😉
Zaległe z wczoraj: 6/100 - forum re-volta. Tak ogólnie. Fajnie, że jest.

Dzięki niemu między innymi znaleźliśmy dwie fajne dziewczyny do opieki i jazdy na naszych nierobach stojących u mojej "teściowej" w Mielnie.
Testowałam je przedwczoraj i obie uzałam za zdatne. 😀

Dzionka, piona! Mam tak samo- cieszy mnie na co dzien (prawie) wszystko 😀 Mam problem, którą rzeczy wybrać i opisać tutaj. Ale mimo to biorę udział, bo dzielenie się pozytywną energią to najlepsze co możesz zrobić dla świata, mimo, że wydaje się to tak mało istotne 😉

Smarcik, ale super sprawa, pozdrów mamę! 😀
JARA, faaajnie masz!

Wiem 😍

5/100
Oprócz tego, że mieszkam w ładnym miejscu to do jeszcze ładniejszych miejsc mam tak blisko i chodzę tam z psem na spacer 🙂

Dzionka, nie wykręcaj się!

smarcik cudne co piszesz!

ja nie mogę się powstrzymać przed moim wczorajszym jeszcze jednym 5/100
moja, prywatna, zrobiona przez mojego męża w prezencie dla mnie, taka bardzo podlaska, z prywatną ławeczką
Edytka, Mery, Łaczok to po prostu... Wąchock! 😁
Wiedziełam, że to musi być miasto na "W", ale w życiu nie zgadłabym, że chodziło o Wąchock. Czad  😁
7/100
Ona.. codziennie sprawia, że mam wesoły dzień.
Budzac mnie kwękaniem, gdakaniem czy  gruchaniem i  zasypiajac przy mnie, wtulajac się mrucząc jak ogromny parowóz.
Przerozkoszne, przekonane kocisko  😉
4/100
Stopy!!
Quendi, stopy zawsze spoko!
Wczorajsze zaległe 5/100:
Dostałam mega propozycję na dodatkową pracę, to rozwiązuje wiele moich ostatnich rozmyślań 😅
7 na 100
Pierwsze urodziny mojego psa  😀
Ja mam podobnie jak Dzionka - też się cieszę do i z niemal wszystkiego - ale postaram się wybrać jakiś highlight każdego dnia.

Super inicjatywa i fantastycznie się ogląda Wasze zdjęcia!

Moje 1/100 - Szardi po raz pierwszy na poważnie przy rowerze, ja pierwszy raz na rowerze po zimie. Na dworze gorąco, zielono, wspaniale 😀

Ja muszę ponadrabiac bo robiłam zdjęcia, a nawet nie miałam kiedyś wrzucić 🙁 super inicjatywa! Bardzo mi sie podoba i mam nadzieje, ze bede o tym pamietać każdego dnia 🙂😉

1/100
Kocham widoki ze swojego mieszkania 🙂

2/100
Rzepak w kwietniu!

3/100
Wolny dzień od pracy, uwielbiam whisky 🙂 (zeby nie zabrzmiało jak wyznanie alkoholiczki hehe)

4/100
Kocham moje wariatki!!!

5/100
Kocham moja koteczkę!

6/100
Udało mi sie zejść z koloru, jeszcze troche i beda takie jak chciałam 🙂

Kajula, akysz! zabraniam Ci się udzielać w tym wątku! akysz.

za ładna jest, co nie? Na dno bagażnika!  😂
7/100 Spotkanie z rodziną mieszkającą za granicą. Przyjechali na święta, z psem. Więc w domu moich rodziców tłoczno, dwa psy (drugi mojego brata) i Gabik latają w koło i jest wesoło. 😀
Zdjęcie załączę może później.
1/100 - cieszy mnie to że uporałam się z bałaganem w moim pokoju, że trochę przyczyniłam się do znalezienia nowej pracy dla mojej mamy, że (patrząc po nagraniach) zrobiłam jakieś postępy w porównaniu z filmikami sprzed 2 lat, że już od dzisiaj mam wolne. Nawet egzaminy gimnazjalne mi dziś mało straszne  lol

2/100 - dzisiaj mnie cieszy sam fakt pozowania do zdjęć koleżance. I to do zdjęć, do których przekonana nie byłam bo miałam się przebrać za Bellatrix Lestrange (zdjęcia potrzebuję do konkursu z Harrego). Już dawno tak bardzo się nie śmiałam.
Do tego Pies Pancerny już powoli zaczyna mniej kuleć i nawet na spacerze na obcym terenie był grzeczny jak na niego uśmiech

3/100 - Mile spędzony czas z mamą i zakupy. Kupiłam buty na obcasie, które za mną chodzą od dłuższego czasu  kocham

4/100 - Piosenka Hera Koka Hasz LSD i babcia tańcząca do niej pod Biedronką  👍

7/100

Galop po torze na Hafku.
I galopy na oklep na kucyku. Dużo śmiechu.
6/100

Że na sobotę umówiłam się w sprawie "zagarnięcia" sąsiednich ziem.

7/100

Że córka jest już taka wielka!
JARA, zgadzam się! 😀
Kajula, zakaz wstawiania zdjęć, na których widniejesz, bo nas wpędzasz w kompleksy! 😀 A tak na serio to super wyglądasz 🙂
.
4/100

Skalniaczek przed domem doprowadzony do porządku i gotowy na nowe sadzonki, kwiatki, zioła, nasiona i ataki czworo i dwunogów.

7/100- odebrałam wyniki badań, mam zdrową krew  😅
7/100

Zrobiłam sobie dzisiaj roślinne mleko, a z resztek po mleku, banana, jajka i amarantusa wyczarowałam placuchy! Pyszne, delikatne i można powiedzieć, że zdrowe (no gdyby nie smażenie, ale zawsze można z tego zrobić ciastka) 😉 Chodzę dumna i blada, że wymyśliłam takie pyszności  😁
3/100 Pomimo faktu, że nie mogę się ruszać bo nie pozwala mi na to biodro i kręgosłup to cieszę się, że jadę dziś na wieś i wypocznę przed egzaminami.
wracaj do zdrowia  :kwiatek:
5/100
Kobył dziś super chodziła  💘

Bosz, kotlet, jak Ci zazdroszczę tej gimnastyki! Śni mi się po nocach jeżdżenie po takich przyjemnych samoskaczących przez się przeszkódkach. Może za +/- 10 lat wrócę do tego sportu, póki co cieszę się tym co mam, czyli psim agility zamiast skoków przez przeszkody 😉
6/10 cieszy mnie, że znowu mogę pić herbatke z rodziną 😀
4/100

Dzisiaj jak wchodziłam do boksu w południe, zastałam leżącego kucyka. Spał na boku, tak mocno, że aż zawału dostałam, bo wołam i wołam, a on nic - jak tyrpnęłam to wstał jakby się paliło, po czym przeciąąągnął i zrobił minę "no czeemu mnie buuudzisz". Gdyby nie to, że spanikowałam, że nie reaguje to może by mi zdjęcie wyszło tym moim kalkulatorem 🙂 Taaaaki słodki był 🙂
A potem wzięłam cudownego krowo-konia w teren. Matko ja nie wiem ile bym musiała drugiej takiej szukać i ile wydać, żeby taką kupić. Grzeczne i odważne to takie, że za każdym razem mam +150 do szczęścia 😍 Idzie przed siebie, czasem jej daję wybierać trasy i sobie zwiedzamy. Mega przyjemne i rozluźniające są tereny z takim koniem. Z braku zdjęcia śpiącego kucyka, nakręciłam kalkulatorem krótki filmik ze spotkania z kucykami, tylko uwaga bo mniej więcej w połowie jest kwik 🙂 Po takim terenie mam banana na twarzy przez najbliższy tydzień 💘

http://s1355.photobucket.com/user/xlussi/media/spacerek_zpsbb78366c.mp4.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się