faktycznie 3 grudnia 😀 źle spojrzałam i wzięłam dzień za miesiąc a miesiąc za dzień hihihihiihihi myśląc że zarejestrowałam się dzień później niż powstało forum dlatego napisałam 11 marzec przepraszam moja pomyłka
te koszulki to niezły pomysł. Można by zrobić jakiś projekt i może ktoś by wyrobił (oczywiście za opłatą za koszulkę) je, żeby były takie same 😀. Ja taką chętnie zakupię 😜! Hm... naszywce na czaprak też bym się nie oparła, a nawet kilku.... 😉 JA może na voltopirach pełny rok nie siedzę, ale długo. I szczerze to chyba było jedno z lepszych źródeł informacji 🙂
Ja myślę ze dobrze byłoby kupić takie t-shirty jak te co są z napisami. Taki uniwersalny rozmiar 🙂 A naszywkę zrobić nie problem bo można kupić specjalny papier do naprasowanek i wydrukować w domu 😉
trzeba by logo wymyślić a potem każdy je sobie zrobi w dowolnej formie. W sensie by zawierało napis i konika jakiegoś, bo gwiazdka re-volty się nie bardzo nadaje. Chyba, że konik z voltopirów 🙂
trzeba by logo wymyślić a potem każdy je sobie zrobi w dowolnej formie.
zadna firma nie wyprodukuje jednej naklejki czy jednej naszywki.
imo, trzeba 1) miec projekt, 2) zdecydowac sie co chcemy (naklejka, naszywka, koszulka, czy wszystkie te rzeczy), 3) zrobic liste kto co chce, 4) wyslac zamowienie do firmy, grupowe zamowienie wyjdzie znacznie taniej.
tylko ciekawe, kto bedzie na tyle odwazny, ze podejmie sie zbierania zamowien i pieniedzy 😂
jestem za konikiem z voltopirow (i napis gothikiem 😀 ) takie mhoczne... mysle ze na koszulke kazdego bedzie stac (i nie bedzie problemu dla bezkonnych) 🙂