Forum konie »

energiczny koń POMOCY

Widzę ,że źle mnie zrozumiano ehh.. No cóż wycinam😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edycja postu
A sprawdzalas mu zęby?
Weterynarz był i ma wszystko dokładnie,próbowałam na wędzidle gumowym ,ale to chyba nic nie zmienia:/
Czasami jak długo stoi,lub go przetrzymam w stępie to dębuje wrr...
Pod trenerką chodzi super,kłus,galop itd. W końcu go zajeżdżała na nowo bo 4 lata na łąkach a potem zawody i mówiła ,że właśnie na zawodach troche gorzej z prędkością bo zrobiła woltę xd
Cavatelli co to znaczy zajeżdżała go na nowo ? wcześniej piszesz, że ma 4,5 roku teraz że 4 lata był na łąkach  🤔
Jeżeli pod trenerką chodzi super, tak jak napisałaś to juz powinnaś wiedzieć co tu jest nie tak.
o matko coś tu namieszałam ,przepraszam.Wieku nie będę podawać ,gdyż się pomylę i nie jestem pewna ,ale ma młody wiek.Bo słyszałam.Ale też wiem ,że parę na łąkach i ktoś przed tym pare razy pojeździł.Potem po łąkach trafił do naszej stajni i został zajeżdżony na nowo.
Przepraszam za pomyłkę  😉
Tylko ,że ona jeździ zapewne 20 lat a pod pewną osobą która wsiadła a jeździ bardzo dobrze też miała problem z prędkością i wkurzaniem u niego...
I dostajesz cały czas na jazdy konia z którym sobie nie radzisz? To jest według mnie dziwne...
Dziewczyno jak jeździsz tak samo jak się wypowiadasz, to ja się nie dziwię, że koń jest zdezorientowany...

Czyli stary - młody koń, który chodził w sporcie i był na łące...
Jeśli ten koń nie jest wirtualny - to go zwyczajnie zmień... rozumiem, że to szkółkowy, lub dzierżawiony. Gdyby był Twój - wiedziałabyś ile ma lat...

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się