Forum towarzyskie »

Kartki Wielkanocne 2014

xxmalinaxx, doszla, jako pierwsza, jakies dwa tygodnie temu... 😡 Dziekuje! :*
Melduję, moje poszły wczoraj 🙂 Do mnie żadna nie przybyła jeszcze 🙂 a specjalnie podałam inny adres, w edycji świątecznej też mało kartek do mnie doszło  🙁
o ile dobrze rozczytałam
Dziękuję - hedoinistkce  za przesympatyczna karteluszkę :kwiatek:
Ja co prawda udziału nie brałam, a więc tym bardziej chcę podziękować pewnej re-voltowiczce za kartkę "niespodziankę"! 🙂 hedonistka DZIĘKUJĘ za bardzo piękne życzenia! Oby się spełniły 🙂 :*

Korzystając z okazji, Smacznego Jajka całej re-volcie! 🙂
Ode mnie melduję, że doszły wszystkie o czasie mimo opóźnienia w wysłaniu.
🙂
Ja dostałam dzisiaj karteczkę do Kopyciak, ale piękna, dziękuję  😜  :kwiatek:

Swoje wysłałam tydzień temu w poniedziałek i zaczynam się o nie martwić, bo nie ma żadnych wieści o nich...  😕
Doszła dziś do mnie pierwsza kartka Karino1998 dziękuję  :kwiatek:
U mnie na razie jeden-jeden, czekam na wieści o pozostałych kartkach ode mnie, bo wysyłałam w jednym czasie, a tylko jedna doszła :/
Arroch cieszę się, że wreszcie dotarła- chyba na piechotę szła  😁 super, że się podoba i przepraszam, że nie jestem lepsza w pisaniu życzeń  😡

Do mnie dotarła śliczna kartka od Naciau, bardzo dziękuję  :kwiatek: 

Czyli jeszcze dwie moje w drodze  👀
Naciau, dziękuję za kartkę 🙂 nawet przyda mi się jako szablon jajka🙂
alnama, cieszę się, ze sprawiła radość 🙂 do mnie doszły od Opolanki i Karino1998, dziękuje pięknie.
Hmmmm ciekawa jestem co z moimi w takim razie.
Poleciały priorytetem a widzę że tu cisza o nich
Dziękuję za kartkę od kopyciak, piękna 🙂 mam juz komplet 🙂
Do mnie doszła dzisiaj kartka od kotlet, więc jest dwa-dwa.  😅 I nie dziwię jej się, że teraz, skoro ktoś źle wpisał kod pocztowy 😀 Specjalnie sprawdziłam na poprzedniej i jest ok. :P Nie żebym oskarżała czy coś, po prostu informuję. Śliczna. :3 Kiedy (jeśli - tfu, tfu) dojdzie trzecia, to wstawię zdj. na pewno :3
ZetkaEmka, rany, naprawdę spapralam coś w kodzie?  😡 pierwszy raz mi sie zdarza taka sytuacja, przepraszam! :kwiatek: ale bardzo sie cieszę ze doszła!
Do mnie doszły 2/3 a ode mnie jak na razie dotarła 1...
U mnie zero-zero...
Adres podałam niezawodny, firmowy kurier powinien maks do środy dostarczyć kartki... czy nikt nic ode mnie nie dostał?  😕
kotlet dotarła! Dziękuję, jest śliczna 🙂

A co z moją kartką nr 3? Dotarła?
Ja już mam komplet.
xxmalinaxx, super, bardzo się cieszę 🙂 w takim razie czekam na informację o jeszcze jednej. 😉

Właśnie doszła kartka od zoriczkowej, bardzo dziękuję :kwiatek:! Jest śliczna i życzenia mega! 😁
Sprawdzałam pocztę.
Dostałam jak do tej pory dwie kartki i ani grama więcej.
Trudno.

te dwie nadrabiają jak za tysiac.

A dla wszystkich: Wesołych świat.
Melduje,że dotarła kartka od Zetki Dziękuje bardzo  :kwiatek: Czyli 2 dostałam 1 moja jak na razie doszła...
do mnie doszła od Karino, bardzo dziękuję  :kwiatek:

I dziewczyny nie stresujcie się, dzisiaj w radio mówili, że jest opóźnienie w kartkach, paczkach itd, bo sortownia w Wawie ma jakiś nowy system, coś nawaliło, ale powinno już być ok
Ehhh a mi jest przykro i smutno że żadna z moich trzech karteczek wysłanych własnie z Warszawy nie dotarła do swoich właścicieli.
Mam nadzieje że po świętach jednak zostaną doręczone.

U mnie rezultat taki że do nikogo moja kartka nie dotarła a ja dostałam jedną
Aszhar do mnie doszła (i to kilka dni temu!), dopiero dziś się dowiedziałam, bo tata wziął i zapomniał mi powiedzieć; oraz także kartka od ssstokroteczki - dziękuję bardzo Wam obu!! :kwiatek:

kotlet,  cieszę się, że się podoba  :kwiatek:
Ode mnie jedna nie doszła 🙁 nie wiem czemu, wszystkie wysłałam tego samego dnia.
Ej no ej no!
U mnie zero-zero...
W święta było trzy-jeden...
Już dam spokój z kartkami po prostu, bo do mnie nic nie dochodzi... ode mnie w tym roku też nic nie doszło  😵
Jeśli do 25 nic nie dostaniecie, to wysyłam nowe kartki priorytetem.
Na święta będzie dowóz osobisty, bo mam dość i kuriera, i Poczty Polskiej...
Czy ktoś dostał ode mnie jednak ?    😕

A ja nie wysyłałam w tym roku kartek, więc teraz Wam wszystkim życzę zdrówka, szczęścia, słonka i miłości z okazji Świąt.
Uff,czyli moje 3 doszły 😀 ja czekam na jeszcze jedną. Wesołych wszystkim 😉
O super, czyli moje doszły wszyskie. A też się już zestresowałam o tą do Karino1998. Ja też z Wawy - chyba mam szczęście po prostu :P
Do mnie doszły 2/3, może trzecia dojdzie, może nie. 😀 Postaram się wstawić jeszcze dziś zdjęcie. :3
EDITL ja - jak zwykle człowiek-poślizg, ale jest :3
Dotarła do mnie pierwsza kartka! Widać, że jest po ciężkich przeżyciach, ciekawe, jakie przygody ją w trasie spotkały 🙂
Opolanka, dziękuję bardzo 🙂

Ja dostałam na razie jedną, o żadnej z moich nic nie wiem...
Do mnie doszła kartka od In. i od kotlet :kwiatek:
Cariotka, cieszę się że dotarła  😀

Czyli ode mnie doszły wszystkie 3 i do mnie również dotarły 3 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się