safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 31 marca 2014 18:24
moje jeszcze nie gotowe... tworzą się... za to wyślę priorytetem, więc 1-2 dni poślizgu nic nie zaszkodzi😉
U mnie tak samo, teraz i oceny na koniec roku wystawiają i jeszcze bibliografia maturalna, także nie wyrabiam ;o Ale też priorytetem pójdą także wyjdzie na to samo!! 🙂😉 (chociaż głupio mi ze organizuję w tym roku, a mam poślizg:P)
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 kwietnia 2014 10:24
Wyslane, przepraszam, ze dopiero dzis! Glupio mi strasznie, ze nie sa spersonalizowane, ale mialam ostatnio duzo na glowie i czasu zabraklo na cos porzadniejszego... Obiecuje poprawe!
Zoriczkowa, w kolejnej edycji będziesz pierwsza🙂🙂🙂
będę pierwsza! 😀 W kolejnej edycji będę miała mnóóóóóóóstwo wolnego czasu 😀
Ale lepiej się czuję, że nie ja jedyna mam opóźnienie - ufffff
A tymczasem weszłam przed chwilą zmordowana do domciu, a tu na mnie czeka przepiękna kartka od xxmalinaxx - dziękuję ślicznie!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Już wisi na honorowym miejscu coby mi umilać mozolne wieczory nad książkami 😁
i ja dopisuję się do spóźnialskich - zapominalskich 😡 Przypomniałam sobie o wysyłce jak wyjęłam ze skrzynki kartkę od MonioRek. :kwiatek: Bardzo dziękuję, kartka jest śliczna! :kwiatek: 😀
A tymczasem weszłam przed chwilą zmordowana do domciu, a tu na mnie czeka przepiękna kartka od xxmalinaxx - dziękuję ślicznie!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Już wisi na honorowym miejscu coby mi umilać mozolne wieczory nad książkami 😁
Bardzo mi miło, że Ci się spodobała 🙂
zabeczka17 bardzo dziękuję za śliczną kartkę :kwiatek:
zabeczka-mam teraz niezly kreciolek, msuze sie przygotowywac do testow, a na dodatek od tygodnia grozej sie czuje, wiec nie wychodze z domu 🙂 dojda, nie martw się 🙂
Ja dostałam kartkę od deksterowej, prześliczna! <3 Moje też wysłane, żeby nie było :P Tylko tak się teraz zastanawiam, czy włożyłam odpowiednie kartki do odpowiednich kopert. 🤣