Forum towarzyskie »

Święta/Boże Narodzenie/Prezenty pod choinkę

[quote author=Kaprioleczka link=topic=94.msg393457#msg393457 date=1259707333]
mi tez zawsze najwieksza radoche sprawia czesc stajenna - pojsc, wypucowac ogona, poganiac sie po hali, powpychac przepyszniaste przesoczyste marchewy a na koniec porobic foty w sprezentowanym czapraczku czy kantarku 😉 ach, to najprzyjemniejsza czesc swiat  💘

będziesz w te Święta w Ariz? 😀 😀

Na Mikołajki kupiłam koleżance z klasy (mieliśmy losowanie) kryminał i batoniki, tak jak chciała 😉 A jeśli chodzi o Święta, to nie mam jeszcze NIC, nawet pomysłów i nie wiem jak się za to "zabrać"...
[/quote]

Bede w Arizonie i bede w Bystrzejowicach. To pierwsza nasza wigilia tak osobno 😉 Ciekawe, jak to przezyje.

Ja na mikolajki po raz pierwszy od....  🙄 chyba od zawsze nie dostalam nic. Ale co mi tam 😉 troche boje sie to napisac, ale tak dobrego czasu jak mam teraz nie mialam od 5 lat chyba. W zwiazku z czym zadne prezenty mi nie potrzebne. Po prostu niech sie nic nie schrzani. I niech mi przejdzie zapalenie krtani.

Pony, pokazuj choma! ale juz! 😉
Ja dostałam w sumie tylko wieszak na torbę od mojego chłopaka. I jestem wściekła jak osa, bo to był dość kosztowny prezent jak na takie pseudo-święto, poza tym sama nie kupiłam mu nic wartościowego :/
wieszak na torbę? hmm.. mozesz trochę przybliżyć ?🙂
Kaprioleczka- chom ( ma na imię o.s.t.r😀) wychodzi z domku jak ja śpie, ale moze uda mi sie w koncu zrobic jakies zdjecie🙂
pewnie chodzi o ten wieszak co sie go rozklada,(zawiesza)wtyka do stolika np w restauracji i mozna powiesic sobie np torbe
jak go raz obudzisz to go nie zabijesz   😁 ale jesli nie wstawisz zdjecia to musze go koniecznie zobaczyc na zywo jak tylko przyjade! wiec szykuj sie na nalot na Twoj pokoj  😂

wymiziaj go ode mnie  😅 😍 napewno jest wspanialy!
W takim razie go nie budzę i czekam na Ciebie🙂
hm.. pierwsze słysze jesli chodzi o wieszak🙂
A ja kupiłam już wszystkie prezenty 😀 dziś wielkie pakowanie .
I tu zaczyna się problem bo połączenie mojego psa i papieru nie wróży nic dobrego hahahah
Ja dostałam tradycyjnie pieniążki i kolejna książkę o wampirach 'Lasher' 🙂
My nie obchodzimy mikołajek. Czekamy na gwiazdkę. A facet wczoraj dowiedział się, co dostanie  😤 kupiłam mu wypasione okularki pływackie i wypasiony czepek. Ale pech chciał, że byliśmy wczoraj w sklepie, ja patrzę, a on targa do kasy okularki i czepek, no prawie wyrwałam mu z ręki krzycząc, że co on sobie takie beznadziejne wybrał. No i awantura była i szarpanina (oczywiście na wesoło), aż się w końcu chłopina zorientował, że to chyba prezent taki dostanie.  🙄 darmozjad jeden!
pony, kot ma rację. Tu są te wieszaki: http://www.kimska.pl/ Dostałam kanarka w jerzynach z kolekcji Refleksja (z lusterkiem) 🙂 I złość mi już przeszła, a wieszak jest cudny!
przepiękne są!
Scottie piękne są, ale w necie jest tylko jeden sklep i dosłownie kilka wieszaków 😤 miałabym już prezent dla teściowej pod choinkę  🙁
U mnie jest tak że mama ma urodziny 13 grudnia tato 1 stycznia a do tego gwiazdka oczywiście, w tym roku postanowiłyśmy być oryginalne z siostrą i zafundowałyśmy im bilety na romantyczny weekend do Paryża :-) Ja z facetem zamiast kupować prezenty na mikołaja kupiliśmy wycieczkę na jarmark świąteczny do Pragi tak więc w tym roku prezenty są pod znakiem podróży i myslę że to dobre rozwiązanie :-) Dzieci zabawki oczywiście czyli standard a koń dostanie skrzynkę marchewki 😉
A ja mam pytanie troszkę z innej beczki...kupowaliście może choinki w doniczkach? Bo ja robiłam kilka podejść ale zawsze ta biedna choinka padała mi strasznie wcześnie. Może to dlatego że jednak najpierw tygodniami stoją na dworze a potem w ciepłym mieszkaniu. Jak zrobić żeby dożyła momentu przesadzenia ją do ogrodu?
Muffinka to chyba wlasnie ta roznica temperatur. My mamy taka w doniczce co roku, ale zawsze tak z 2 tygodnie wczesniej na wszelki wypadek wnosimy na werande/garazu zeby sie przyzwyczajala powoli i stopniowo do coraz wyzszej temperatury. To samo pozniej przy wynoszeniu do ogrodka po Świetach.

A czy ktos moglby mi powiedziec, gdzie w necie znajde czapke z daszkiem z wyszytym koniem? Zwykla, czarna czapeczka z daszkiem z konikiem... mąż zażyczyl sobie na prezet a ja przeszukalam juz mase stron i takiej z konikiem nie ma.  🤔
No właśnie, a w tym roku chciałabym właśnie choinkę w doniczce. A że mieszkam teraz w mieszkaniu to nie mam gdzie jej wcześniej przechować. No nic, przemyślę sprawę jeszcze.
Scottie dziękuję :kwiatek: biorę czerwony i fioletowy z kolekcji klejnoty 😅
my_karen, może poszukaj firmy, która Ci to naszyje na zwykłą czapkę z daszkiem? My mieliśmy takie z Kadyn z napisem "Kadyny" i wyszytym koniem w skoku i oni to zamawiali hurtem z jakijś firmy co wyszywa (chyba, pewności nie mam)
A ja sie pochwale, ze jak zawsze mam problemy z kupowaniem prezentów i brak weny, to w tym roku dla brata wymyslilam cos co napewno go ucieszy !  🏇    Mianowicie 2 godz jazdy ekstremalnej 400 - konnym Subaru z mistrzem kierownicy i rajdowcem  🤣 🤣 Juz widze jak sie bedzie szczerzył  😁
Dziewczyny, jesli chodzi o te wieszaki na torebke to w Pń są takie np w Piotrze i Pawle w sklepie z upominkami... 😉 po 60 zł i bardzo ładne 🙂😉
Dziewczyny pomocy!!! Potrzebuję pomysłu na prezent dla mojego teścia, wogóle nie mam pojęcia co kupić za to wiem co kompletnie odpada: zegarek, koszula krawat, perfumy, alkohol. koszt do 300 zł.  🏇
Hanoverka- może wypasione pokrowce na fotele samochodowe? Sama sobie zażyczyłam taki prezent i sama sobie wybrałam. I nie mogę się doczekać świąt, żeby je sobie założyć w aucie.  😉
tunrida on ma skórę kremową w samochodzie, a samochód praktycznie nowy więc wątpię, żeby mu się spodobało. Masakra mam dość 🤔
Jakaś dobra książka?
nie czyta 🤔 myślę o czymś takim tylko kompletnie nie wiem na jakiej podstawie ją wybrać http://www.allegro.pl/item837693944_ramka_do_zdjec_digital_7_photostar_1gb.html#gallery
Jak ma nowy samochód, to pewno chce mu się o niego dbać. Jakiś zestaw kosmetyków samochodowych? Z woskami, szmatkami do czyszczenia najróżniejszych powierzchni?
Bo jeśli facet nie ma żadnego hobby, to zwykle rzeczy do samochodów ich jednak kręcą. Zwłaszcza do nowych samochodów. A może ma jakieś hobby? Podpytaj męża. Powinien lepiej znać swojego ojca.  😉

ps. ja tam bym wolała kosmetyki do samochodu niż ramkę, którą pierdykniesz na szafkę i koniec. A z kosmetykami tyyyle zabawy.  😀
szukam jakiegoś drobiazku dla mamy, ale naprawde drobiazgu, w tym roku nie mamy razmiaru robić jakiś prezentów, tylko drobiazki, a chciałabym coś jeszcze dokupić poza czekoladą/jakimiś słodyczami
:kwiatek:
Hanoverka- może wypasione pokrowce na fotele samochodowe? Sama sobie zażyczyłam taki prezent i sama sobie wybrałam. I nie mogę się doczekać świąt, żeby je sobie założyć w aucie.  😉

skąd wybierałaś? Szukałam właśnie dla mamy i nigdzie nie mogę znaleźć nic ciekawego.
Ano pojechałam do sklepu z akcesoriami samochodowymi i był tam duży wybór tego typu gadżetów. Wybrałam sobie taki beżowy komplet, z osłoną na kierownicę w komplecie. Coś około 250 zł za to dałam. Ale były i dużo tańsze. Dodatkowo kupiłam beżowe gumowe wykładziny na podłogę i normalnie nie mogę się doczekać, kiedy to pozakładam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się