Forum towarzyskie »

Najlepsi niemieccy jeźdźcy POMOCY

Potrzebuję z 3 nazwiska bardzo dobrych niemieckich jeźdźców z każdej kategorii, a nie mogę znaleźć.. :/ Pomoże ktoś? Proszę.. Potrzebne "na wczoraj".
wątek zamknięty
Mogłaś zapytać tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,20.0.html
albo tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,1412.0.html
Nie wymaga to zakładania nowego tematu.
wątek zamknięty
Potrzebuję z 3 nazwiska bardzo dobrych niemieckich jeźdźców z każdej kategorii, a nie mogę znaleźć.. :/ Pomoże ktoś? Proszę.. Potrzebne "na wczoraj".

Wysil się trochę. To 10 minut w necie.
wątek zamknięty
Jakbym miała czas na dłuższe szukanie, a trochę już mi to zajęło, to bym to zrobiła. Muszę przedstawić temat o jeździectwie w języku niemieckim, trochę roboty to zajmuje, a potrzebne, jak już pisałam na wczoraj.
wątek zamknięty
Tania, wysilić się? Ale jak to? Znaczy, pomyśleć i zrobić coś samemu? No co Ty...
wątek zamknięty
skoda, noc jeszcze młoda - wypij kawkę i do roboty
wątek zamknięty
Tania, wysilić się? Ale jak to? Znaczy, pomyśleć i zrobić coś samemu? No co Ty...

No... wysilić umysł. Wpisać np. German Equestrian Team. KLIK i już.
Jakbym miała czas na dłuższe szukanie, a trochę już mi to zajęło, to bym to zrobiła. Muszę przedstawić temat o jeździectwie w języku niemieckim, trochę roboty to zajmuje, a potrzebne, jak już pisałam na wczoraj.

Ja bym się wstydziła tak pisać.
wątek zamknięty
...albo "top German riders" - ile mi google wypłuło... 😉
wątek zamknięty
Tania, proszę Cię, to by wymagało inicjatywy własnej. To by wymagało zastanowienia się, to by wymagało wpisania, 2-3 razy czegoś w google. teraz tak się nie robi. Za dużo roboty na fejsiku.
wątek zamknięty
Strzyga o ironiczne komentarze nie prosiłam tylko o pomoc, jeśli nie chcesz jej udzielić, to zmień wątek 🙂
wątek zamknięty
Strzyga o ironiczne komentarze nie prosiłam tylko o pomoc, jeśli nie chcesz jej udzielić, to zmień wątek 🙂

Bierz się do roboty. Forum poczeka. Do nauki! Bez pracy nie ma kołaczy! I nie garb się!
wątek zamknięty
skoda, ależ tu nie da się ironicznie nie komentować, jak Ci się nawet googli nie chce użyć. To jest wprost zadziwiające.
wątek zamknięty
Tak, bo ludzie na forum mają kupę czasu i chęci, aby pisac jakieś projekty dla nieznanych im ludzi
wątek zamknięty

a ty zmień forum, leniwa istoto.
wątek zamknięty
Ja grzecznie przemilczałam wątek:
"Pensjonaty/stajnie skraj woj. lubuskiego, wielkopolskiego i dolnośląskiego ,lubelskiego, małopolskiego i bangladeszskiego"
To był dubel, ale nich Ci tam będzie. Też Ci się nie chciało poszukać. Ale lenistwa szkolnego nie poprę. Odłącz forum i idź się uczyć.
wątek zamknięty
fakt, sprawdzenie rankingu FEI to prawdziwe wyzwanie!  😂
wątek zamknięty
skoda, Ale co, nie znasz żadnych niemieckich nazwisk? A jak Ci je podrzucę to skąd weźmiesz info o nich? Poszukasz, znajdziesz czas na szukanie czy mam Ci też streścić, a może napisać po niemiecku?
wątek zamknięty
Ech...skoda casu na to.
wątek zamknięty
skoda, Ale co, nie znasz żadnych niemieckich nazwisk? A jak Ci je podrzucę to skąd weźmiesz info o nich? Poszukasz, znajdziesz czas na szukanie czy mam Ci też streścić, a może napisać po niemiecku?

JARA, ale byle bez błędów, OK?! 😁
wątek zamknięty
JARA, a wrzucisz to w power pointa?
wątek zamknięty
W tej chwili na forum wchodzę tylko, żeby zobaczyć czy coś jest w odpowiedziach. I widzę, że kupę ludzi wie o mnie więcej niż ja sama 😀

Tania, proszę Cię, to by wymagało inicjatywy własnej. To by wymagało zastanowienia się, to by wymagało wpisania, 2-3 razy czegoś w google. teraz tak się nie robi. Za dużo roboty na fejsiku.

Lepiej wiesz co robię na swoim komputerze ? 😉

skoda, ależ tu nie da się ironicznie nie komentować, jak Ci się nawet googli nie chce użyć. To jest wprost zadziwiające.

Tak, bo ludzie na forum mają kupę czasu i chęci, aby pisac jakieś projekty dla nieznanych im ludzi

Pisanie projektów ? o.O Kilka nazwisk, bądź strona do nich, to jest już pisanie projektów ? O zgrozo..

JARA, jakoś nigdy się w to nie wgłębiałam.

Z tego co wiem, forum jest od tego, żeby sobie pomagać. Widzę, że tutaj częstsze są pojazdy na innych, w szczególności tych, którzy na forum nie są długo 🙂
Dobra, dzięki za możliwość dowiedzenia się o sobie parę rzeczy.. Miłego, lecę robić projekt 🙂
wątek zamknięty
No przecież nie narażę jej na pałę z niemieckiego.
W Excelu to zrobię.

edit:
Mam jeszcze jeden: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,136.0.html
wątek zamknięty
JARA,  ale obrazki daj ładne! I czcionkę jakąś szałową, żeby były dodatkowe punkciki 😀
skoda, no właśnie, to kilka nazwisk, a Tobie się nawet nie chce ich znaleźć.
wątek zamknięty
Z tego co wiem, forum jest od tego, żeby sobie pomagać. Widzę, że tutaj częstsze są pojazdy na innych, w szczególności tych, którzy na forum nie są długo 🙂
Dobra, dzięki za możliwość dowiedzenia się o sobie parę rzeczy.. Miłego, lecę robić projekt 🙂

Od tego trzeba było zacząć 🙂
wątek zamknięty
Zamiast pisać na forum znalazłabyś w tym czasie to czego szukasz tysiąc razy.
wątek zamknięty

Mam jeszcze jeden: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,136.0.html

to jest pomoc naukowa a nie pomoc w lenistwie  😁

za ten czas juz bym znalazla top 3 z kazdego kraju unii  👀
wątek zamknięty
jak można nie znać Meredith, Klausa czy Ulle 😵
wątek zamknięty
może się gdzieś ukrywa? Z Ludgerem się pewnie gdzieś zaszyli  👀
wątek zamknięty
Ależ Wy jesteście!
Ja Ci pomogę.
Skoczkowie:
Michael Uhrmann
Martin Schmitt
Severin Freund

Ujeżdżeniowcy:
Michael Schumacher
Sebastian Vettel
Adrian Sutil

Jeszcze jakaś dyscyplina?
wątek zamknięty
WKKW
Henner Henkel
Ebi Smolarek
August Horch
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.