Jakbym miała czas na dłuższe szukanie, a trochę już mi to zajęło, to bym to zrobiła. Muszę przedstawić temat o jeździectwie w języku niemieckim, trochę roboty to zajmuje, a potrzebne, jak już pisałam na wczoraj.
Tania, wysilić się? Ale jak to? Znaczy, pomyśleć i zrobić coś samemu? No co Ty...
No... wysilić umysł. Wpisać np. German Equestrian Team. KLIK i już. Jakbym miała czas na dłuższe szukanie, a trochę już mi to zajęło, to bym to zrobiła. Muszę przedstawić temat o jeździectwie w języku niemieckim, trochę roboty to zajmuje, a potrzebne, jak już pisałam na wczoraj.
Tania, proszę Cię, to by wymagało inicjatywy własnej. To by wymagało zastanowienia się, to by wymagało wpisania, 2-3 razy czegoś w google. teraz tak się nie robi. Za dużo roboty na fejsiku.
Ja grzecznie przemilczałam wątek: "Pensjonaty/stajnie skraj woj. lubuskiego, wielkopolskiego i dolnośląskiego ,lubelskiego, małopolskiego i bangladeszskiego" To był dubel, ale nich Ci tam będzie. Też Ci się nie chciało poszukać. Ale lenistwa szkolnego nie poprę. Odłącz forum i idź się uczyć.
skoda, Ale co, nie znasz żadnych niemieckich nazwisk? A jak Ci je podrzucę to skąd weźmiesz info o nich? Poszukasz, znajdziesz czas na szukanie czy mam Ci też streścić, a może napisać po niemiecku?
skoda, Ale co, nie znasz żadnych niemieckich nazwisk? A jak Ci je podrzucę to skąd weźmiesz info o nich? Poszukasz, znajdziesz czas na szukanie czy mam Ci też streścić, a może napisać po niemiecku?
W tej chwili na forum wchodzę tylko, żeby zobaczyć czy coś jest w odpowiedziach. I widzę, że kupę ludzi wie o mnie więcej niż ja sama 😀
Tania, proszę Cię, to by wymagało inicjatywy własnej. To by wymagało zastanowienia się, to by wymagało wpisania, 2-3 razy czegoś w google. teraz tak się nie robi. Za dużo roboty na fejsiku.
Lepiej wiesz co robię na swoim komputerze ? 😉
skoda, ależ tu nie da się ironicznie nie komentować, jak Ci się nawet googli nie chce użyć. To jest wprost zadziwiające.
Tak, bo ludzie na forum mają kupę czasu i chęci, aby pisac jakieś projekty dla nieznanych im ludzi
Pisanie projektów ? o.O Kilka nazwisk, bądź strona do nich, to jest już pisanie projektów ? O zgrozo..
JARA, jakoś nigdy się w to nie wgłębiałam.
Z tego co wiem, forum jest od tego, żeby sobie pomagać. Widzę, że tutaj częstsze są pojazdy na innych, w szczególności tych, którzy na forum nie są długo 🙂 Dobra, dzięki za możliwość dowiedzenia się o sobie parę rzeczy.. Miłego, lecę robić projekt 🙂
JARA, ale obrazki daj ładne! I czcionkę jakąś szałową, żeby były dodatkowe punkciki 😀 skoda, no właśnie, to kilka nazwisk, a Tobie się nawet nie chce ich znaleźć.
Z tego co wiem, forum jest od tego, żeby sobie pomagać. Widzę, że tutaj częstsze są pojazdy na innych, w szczególności tych, którzy na forum nie są długo 🙂 Dobra, dzięki za możliwość dowiedzenia się o sobie parę rzeczy.. Miłego, lecę robić projekt 🙂