uwaga na stajnie Profit. Zero bezpieczeństwa. Brak stajennego - konie sa bez opieki i z minimaljną dawką jedzenia, podawanego jak sie komu trafi. Nie wierzysz - sprawdź sam! Cena 700 zł.......brak łąk, siano spleśniałe...... Boksy brudne
No no, ładna antyreklama... 🤔 Trzeba do tego nowego wątku? O ile dobrze widzę, już wypowiedziałaś się na ten temat w wątku o śląskich stajniach. Tak bardzo chcesz komuś koło tyłka narobić, że aż tworzysz nowy wątek? Nieładnie...
ikarina, dokładnie. jako że blisko mam i fajna trasa w tereny koło Profitu to nie raz widze konie na dworze - głodzone, chude czy też zabiedzone nie są.
Jeżeli chcesz Profitowi zrobić anty reklamę nie martw się nie uda Ci się ! 😉
Ja stoję w Proficie już półtorej roku i nigdy nic się nie stało z moim koniem. Żaden koń nie jest wychudzony, zabiedzony czy coś podobnego.. rekreacja prowadzona na wysokim poziomie względem tego co można zaobserwować w innych stajniach..
Opieka bardzo rzetelna, obecnie od 4 miesięcy jestem za granicami kraju a konia spokojnie mogłam zostawić pod opieka koleżanki i osób tam pracujących.
A dziewczynie po prostu się nudzi..
Jak ktoś chce się przekonać jak jest wystarczy pojechać i samemu sprawdzić bo po takich opiniach dzieci nudzących się w ferie sądzę że nie watro wystawiać opinii o stajni !
A ja Profitu i wszystkich Proficiaków będę broniła jak lew 😉