Pandurska a nie wiesz jak to wygląda jak się nie posiada karty kredytowej? Mam tylko płatniczą i chciałam przez pay pal płacić tylko jak z kolei wygląda kupowanie w innej walucie oraz jakie mogą być opłaty tych droższych rzeczy. Jakieś cło? Vat?
Hera nie wiem, bo zlozylam swoje pierwsze zamowienie w zyciu 5 dni temu i nie mam pojecia, co z tego wyjdzie . Mam nadzieje, ze spodnie dostane fajne. Wiecej mnie nie obchodzi 😀
moj szef kupowal niedawno buty salomona do biegania z Tajwanu za polowe ceny sklepowej - oczywiscie jak sie okazalo byly to podrobki, ale wykonane bezblednie i ponoc sa mega zarabiste. Troche ryzyk fizyk z tymi markowymi rzeczami...
moj szef kupowal niedawno buty salomona do biegania z Tajwanu za polowe ceny sklepowej - oczywiscie jak sie okazalo byly to podrobki, ale wykonane bezblednie i ponoc sa mega zarabiste. Troche ryzyk fizyk z tymi markowymi rzeczami...
Zaraz ide grzebac w dziale zwierzecym 😀
Czy ja wiem, po godzinach nadal często zapieprzają z szyciem, tylko że już z innymi metkami. Na tej samej linii, na tych samych produktach czasami...
łeee. powiem Wam, że nic znalezc nie mogę. napaliłam się, że będę części na handelek zamawiać, zamiast składać do skarbonki na zamówienie kontenera i okazuje się... że ceny są na ebayu wyższe niż my płacimy już polskiemu sprzedawcy, który ściąga z chin :/
ja jednak nie kupilam spodni, ale za to kupilam kurtke north face'a, "kubek" i karabinki do wspinaczki 😀 Postanowilam ze bede kupowac sobie kurtki co miesiac hahaha... no moze co dwa zeby maz mnie nie przesladowal hahah 😉
powiem wam, ze na zdjeciach wyglada jak oryginal... w sumie bym sie nie zdziwila, bo zaplacilam za nia niecale 40 e, a mam dojscie do sklepu outletowego stacjonarnego TNF w ktorym kupilam zimowke za 60 - wiec jestem w stanie uwierzyc, ze jest oryginalna. Zobacze jak przyjdzie 😀 Jest boska, widzialam ja w sklepie i sie zapatrywalam, ale byla powyzej 100e. http://www.aliexpress.com/snapshot/6008712402.html Wzielam czerwona 🙂
Gdzies tez sie nadzialam na fleece za niecale 13 e, ale mysle ze podroba, albo powyciagane wewnetrzne polary spod kurtek - bo znaczki sa w kolorach ubrania, a oryginalne wierzchnie ciuchy maja inne... Jak znajde to wrzuce 🙂
nerechta, serio kupiłaś karabinki bez atestów UIAA? O.o A te kubki to atestów nie mają już ŻADNYCH wyszczególnionych, ja bym się nie odważyła.
Na tego typu towar z Dalekiego Wschodu (przynajmniej jeśli ściąga je firma) jest pierdyliard formalności do załatwienia z urzędem celnym i sanepidem. Nie mam pojęcia jakim cudem do indywidualnych osób mają dojść produkty tego typu, bez tego całego zamieszania.
hahahaha, czwarty raz kupiłam coś z Hong Kongu i mój bank zablokował moją kartę, bo myśleli, że ktoś moje dane wykradł i sobie robi zakupy na drugiej półkuli 😂
nerechta, problem polega na tym, że tego się praktycznie nie da sprawdzić samodzielnie, może być cała seria rzeczy, które są w takim sprzęcie nie tak, a nie da się tego zobaczyć ani zbadać rękoma. A to jest akurat sprzęt, który bezwzględnie powinien być atestowany i ze sprawdzonego źródła. Bo jak się człowiek przekona, że coś jest nie tak w środku ściany to już może być za późno.
tak, mamo 😉 😀 Spokojnie, zobacze z czym przyjdzie, nie kazdy kubek w internetowych sklepach jest opisany ze ma atest. Pouzywam na sciance i zobacze, na pewno w zywe skaly go od razu nie wezme.
Wiadomo, ludzie wszystko wymyślą i nie ma co się dziwić, że istnieje ustrojstwo do peelingu stóp za pośrednictwem woreczków/skarpetek nasączonych milionem różniastych substancji. Odgruzowuje stopy krótko mówiąc.
buyaka, jeszcze nie 🙁 Sie nie chwale, bo nas eon (dostawca pradu) chce do sadu brac za niezaplacone rachunki, wiec kazdy funt sie teraz przyda 😉 Z ostatnich zakupow to 3 i 4 edycje memeboxa zamowilam 😀
nerechta, od tygodnia do poltora miesiaca zwykle sie czeka 😉