Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

eterowa przepiękne jest to zdjęcie  🙂

Też coś mam w sumie  😉

Takie stateczne  🙂

I dzisiejszy spacerek po bardzo zacnej jeździe  🏇

kittajka, o ja ale boskie fotki! Co za laska! 🙂
Harja jako, że ostatnio pytałaś o kucyka to specjalnie dla Ciebie z dzisiejszego stępowego wypadu do lasu po 4 miesiącach wolnego.
[img]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10897852_843403765720736_2078458129545817921_n.jpg?oh=46fdf2452ded0b418499bfe15fe96f42&oe=54FFFE6C[/img]
Pozdrawiamy zimowo.
Kastorkowa, jaki czupur 😀
Kastorkowa, jak miło go znowu widzieć 🙂
Kastorkowa, o masz a co go tak zostawiłaś na tyle czasu? 🙂
Nie było czasu na pogodzenie dwóch stajni i szkoły, ale w najbliższym czasie kucyk będzie miał przeprowadzkę to będziemy się pokazywać częściej.
Mam! 😉

eterowa, piękna z was para 🙂
eterowa  twój koń to dla mnie ideał siwka 😀
Kastorkowa, świetny kucor, fryzura rządzi 😉
eterowa, piekne, szczególnie trzecie, chociaż temperaturę kolorów bym zmieniła 😉

Moje szare zachwycone śniegiem:

Z nasza maskotką stajenną:

anai śliczny szarak! Uważaj żeby mu język do ogrodzenia nie przymarł  😁
zaległe życzenia świąteczne🙂

(bo Citrucha spędzała święta beze mnie🙂
derby jeszcze raz powiem, że przepiękne  😍
Ja jestem tak zachwycona zdjęciami mojego konia, które dzisiaj dostałam, że aż muszę się pochwalić. Jako, że ja pojechałam na święta do domu to mój koń ma tymczasowego nowego jeźdźca.  😀

derby, nie wiem czy zauważyłaś, może nie... ale Citri coś dziwnego na uchu wyrosło - wet widział? :P
Czyżby przechodziła na ciemną stronę mocy? widzę siodło westowe hehe
eterowa, czym psikasz ogon i co robisz, że jest taki biały? 😀 z "mojego" Siwka to już Żółtek się zrobił 😁
haha Cobrinha- wet nie widział bo ja bez kasy  😵  xxxxxxx

nie, nie przerzucam się, ot tak dla odmiany założyłam na chwilkę dosłownie🙂
Ale macie piękny śnieg, u nas ledwo poprószyło... za to wszystko zmrożone na kamień, wczoraj jeszcze dało się pojeździć na łące 🙂

za to dwa lata temu ta sama łąka wyglądała tak:

Chociaż ja i tak już wypatruję wiosny  😉
derby, haha jak mogłaś, taka czapka 😀 zachwyca mnie ten koń, emanuje ciepłem 🙂 w ogóle lubię was śledzić, pokaż więcej i opowiadaj co dobrego!

Cocosowo, to ma być 'poprószyło'??? Rany nie jeździłam po porządnym śniegu ze dwa lata 🙁

Mam halowy szajn 😉
eterowa- brawo dla fotografa! fotki obłędne!! 🙂
anai- to z jęzorem mega ! 😀
Sonkowa- piękny!!

U mnie śniegu nawaliło dziś jeszcze więcej, wczoraj ok 10tej było -16*C <-tak, dobrze widzicie 😀

😀
MiLLi a kary do roboty idzie? Ile on już ma?  😉
Fokusowa- 3,5  😀 Czasami jak wpadnie do mnie koleżanka to na niego wsiada, w ogóle nic sobie z tego nie robi, można by cuda wianki na nim wyczyniać 😀

edit: właściwie to 3 lata i 9 msc skończone xD (jak tan czas leci... 😲  )
Ależ mnie długo nie było 🙁 na początku najlepszego po Świętach 🙂 świetnie wyglądacie 🙂 wszyscccccyyy 🙂
Burza szał, jak on wygląda.. 😍
Kastorkowa ale grzywa!
eterowa jak zawsze pięknie 😉
anai cudowne zdjęcia, szkoda, że moja tak się nie fascynuje 😁
derby pięęęęęęękna 😍
sonkowa tęsknięza Wami, wracajcie do KGu 🙁
Cocosowo piękne fotki! 2 lata temu to była zima, prawdziwa.
Burza ależ On cudowny!
MiLLi cudne fotki, ale przy -16 bym nie poszła ich robić 😁

dziś pięknie zaczęty dzień, wstaje rano i takie cuda dostaje 💘

srokate dziekujemy🙂

Burza dzięki- czapka- innej brak- hihi- zaginęły mi uszoły renifera jakie miałam w zeszłym roku-a szkoda;(

Miałyśmy z C mały zastój około-świąteczny, ona znowu przytyła więc zabieramy się za zrzucanie kg (OBIE) i do jakiejś roboty już w tym roku na spokojnie, dziś może mały teren i w nowym roku zaczniemy pracować🙂

Także C ma obecnie raj, od 7.30 do 19.00 zazwyczaj się padokuje🙂  (poza zabieraniem jej na 30 minutowe tuptanie)
A my dziś zasuwaliśmy tak 😀

Przygotowujemy się do kuligu, ciekawe, czy w międzyczasie śnieg nie stopnieje  😁
Harja o nie moge, ale bym sie przejechala 😀 zazdraszczam!
srokate jednak gniade sie super odbija od sniegu, pieknie wyglada!
milli no Pusz na sniegu to jest cos 😀 i bieg z kucykiem extra 😀

moje bardzo nieszczesliwe zwierzatko ;P

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się