Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

budyń- cudny kary 😉
elwarka- wow! gratuluję zakupu 😉 Wygląda na sporego ;D
harja- jak zwykle Twoje zdjęcia zachwycają *.*

Moje pluszowe:

Prawie jak wiosna 😀

I naburmuszone cyknięte latem 🙂
Kastorkowa, no to nieźle sobie poleniuchuje 😉
Burza, hahaha, może lepiej nie 😀
A tak w ogóle muszę się przyznać, że pozazdrościłam Piorkowi pięknego i ładnie obciętego ogona! Zawsze obcinałam Suchemu na "artystyczny nieład", a tym razem zgapiłam od was i ciachnęłam równo! 😉
MiLLi, :kwiatek:
twoje pluszaki wyglądają obok siebie jak flip i flap, hihi 😉
No ma chłopak wakacje, ale sądzę, że nie narzeka, pastwisko całymi dniami i kumple  😉
harja, no i co ja mam rzec, nic nowego. Przystojniaczek że hej 😉
Hej hej, czy wątek nam umiera? 😀 Wrzucam trochę padokowej Blood Live, żeby odświeżyć wątek! 😉

Piszę z czystym sumieniem - tak, koń schudł i przyznaję się do tego. 😡 Obecnie jesteśmy na etapie zmiany diety i mam nadzieję, że kolejne zdjęcia przyniosą więcej radości dla oczu. 😀
Pozdrawiamy z takim malowańcem  🙂

srokate, ale widać, że baba pełna energii 🙂
Katharina, jaka mina... 😀
harja ona ma wiecznie za dużo energii, no cóż taki typ 😵 a przy okazji to dawaj fotki Twojego olbrzyma! 😍
Katharina faaajne rude! 😉
harja on jest taki misio, że prawie ciągle ma taką zdziwioną minę pt "co złego to nie ja" i taki faktycznie jest  🏇

srokate   jak się dorobię może jakichś fajniejszych zdjęć to wrzucę Rudego w całej okazałości  😉 Jest na czym oko zawiesić  😉 Powodzenia przy tuczeniu kobyłki, znam ten ból jak się okazuje, że koń nie wygląda tak jak powinien.... Tak poza tym to ma bardzo oryginalne imię, przez nie zawsze myślałam, że to xx, a tu jednak młp  🙂
srokate, to oddajcie nam trochę, jak wrócimy pod siodło 😀 może Suchemu wtedy trochę tłuszczyku ubędzie, a wam przybędzie - bo czasem koleżka potrafi sobie zamulić 😉
nie mam nic nowego w sumie, ciągle pada, fotek jakoś nie robię - tyle co z ostatniego spaceru wrzuciłam na poprzednią stronę 😉 dzisiaj wywaliłam go na dwór i sobie trochę moknie - ale ma swoją nową dziewczynę na wybiegu obok, więc przez pastuch gruchają 😉
Katharina, hahah, lubię konie z bogatą mimiką 😀 a on taki zdegustowany jakby 😀 czekam na więcej fotek!
Katharina, harja Prawie 70% xx ... klękajcie narody, na początku bardzo lubiłam tą energię, ale z czasem stało się to dość uciążliwe. Ciężko wyczuć skok, pęd dzikusa do przeszkody i w terenie diabeł ... 😤 A no i utuczyć ciężko, bo mięśni jest trochę, ale żebra na wierzchu i to dość wstydliwe, ktoś by mógł pomyśleć, że konia głodzę ... Ehh, ale pocieszam się tym, że na zimę w naszej stajni wszystkie trochę straciły z wagi, ale powoli zaczynają przybierać. Moja leci na konkretnej ilości siana + owies z sieczką, a inne to nie wiem, ale zaczynają wyglądać na prawdę lepiej. Stajenny dobry człowiek - umie konia podtuczyć! 😎

Tu Blood z września, tuczenie po dzierżawie 😉 moje oko nawet taki widok cieszył - teraz to foto to moja motywacja 🤣

Na utuczenie też potrzeba jednak trochę czasu, ważne, że robisz w tym kierunku co możesz 🙂 trzymam kciuki 🙂
Jak wiatr wieje to i koniem wieje.. 🙂
Burza, jakie skupienie na pyszczku 😉
Cobrinha, cały świat się rusza, to trzeba być gotowym do reakcji  🙂
Piorek gotowy do reakcji na burzę wietrzną 😉)
Troche naszych kolorków z końca lata/poczatku jesieni, autorzy zdjęć podpisani na nich:

Izabelowata część ekipy w jakości niestety komórkowo-jesiennej:
Zuza  💘
ja tez bym chciała kilka nowych ładnych fot 🙁
Dam puki co moją jedną dame  🙂
Flashback znowu (nareszcie!) w formie 😀

fot. Beata Niedziela

wendetta, wow! Świetnie go widzieć! 😍 😅
.
amazonka*, piękne  są  🙂
Muchozol pięknie mucha  wygląda,  jak błyszczy!

Wybrałam  się  dziś  na padok z aparatem,  spodziewałam się  jak  zwykle  statycznych póz Dinozaura,  a tu niespodzianka :

kobiety skoro o zdjęciach mowa, zaglądnijcie tutaj i weźcie udział w forumowej zabawie foto, głosujcie na nasze forumowe fotografki 🙂
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,87575.3030.html
amazonka* zdjęcia jak zwykle świetne! 😎
anai uwielbiam Twojego Dina! Pokaż go trochę więcej! 😍
smartini ależ on uroczy! 💘

a to (moja jedyna najukochańsza) kluska ... która się przewrócić nie może 😎
💘

m.indira ciężko było wybrać, ale zagłosowane! 🥂
amazonka* Zdjęcia prześwietne, z resztą tak samo jak konie  😁
wendetta, ooo tego to tu dawno nie było, wy dalej oddzielnie?

Muchozol, Mucha słodka 🙂 i jaka jasna przyjemna stajnia 🙂

anai, hulał z wiatrem co 🙂
.
maiiaF, o jak miło, wygląda na to, że ktoś nas jeszcze pamięta 😉 dziękuję! mam nadzieję, pokazywać go teraz częściej.
Muchozol, dziękujemy! w końcu wrócił do stanu pierwotnego 😉
Burza, a no, nie było, bo wstyd było się publicznie pokazywać, mówię poważnie.... 1,5 roku zabrało mi/ nam doprowadzenie do na powrót do normalnego stanu. My formalnie nadal oddzielnie, ale za dwa dni przyjeżdżam na jakiś czas do Polski, więc spędzimy ze sobą trochę czasu. Ale tak szczerze mówiąc, ja jemu do szczęścia potrzebna nie jestem, wystarczy mu nasza niezastąpiona M. i jej troskliwa opieka.
Muchozol, no ciężko, w ten wiatr to mogłybyście odjechać 😀

wendetta, pamiętam, poczytywałam gdzieś że były kłopoty z nim. Ale cieszę się że już ok 🙂 noo.. trochę się już pogodziłaś z tym co 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się