Burza, dzięki miło, że rudy podoba się 🙂! Viscount ma paszport irlandzkiego konia sportowego, a w papierze oprócz irlanderów ( np og. Cavalier Two For Joy i og. Clover Hill) są mocne wpływy kwpn i holsztynów ( od strony matki już w drugim pokoleniu ma dziadka kwpn, a z strony ojca w trzecim holsztyna. W rodowodzie są m.in. Landgraf, Arlequin, Ramiro Z, Cor de la Bryere). No i Wiesiu wyszedł tym Irlandczykom swoją urodą taki bardziej w typie kontynentalnym niż irlander i dobrze 😉.
dairoxroxi, rownież dzięki 🙂! Niezłe tarzanko! W końcu kto nie ma siwego ten nie ma brudnego 😉. Super foty!
amazonka* śliczne zdjęcia 🙂 😍 czeggra1 fajne chłopaki masz, Rude wygląda na kawał chłopaka, na pewno nie powiedziałam bym, że ma koło 165 cm, wygląda na duuużego chłopaka. dairoxroxi śliczne, szczęśliwe Siwe 😀
Burza, piękny jesienny Piorun 🙂! Ślicznie mu w tym naczółku 😍. Na prawdę bardzo mi miło, ze rudy wpadł w oko 🙂. Pod koniec przyszłego tygodnia naszym chłopakom szykuje się akurat sesja, więc będą zdjęcia w jesiennym krajobrazie 😉.
coco, dzięki 🙂! zbyt rosły to ten nasz rudy nie jest, ale grunt że w miarę proporcjonalny i wszystko ma na miejscu 😉. Ja też do wysokich nie należę więc szafa gra 😉.
Burza, spróbuję się do niej zatem zgłosić. Bardzo Ci dziękuję za info :kwiatek:! Jakoś tak się złożyło, że jeżdżę w ascetycznie wyglądających Micklemach ze wzgledu na preferencje koni i tęsknię za ładnym naczółkiem... Wydaje mi się, że rudy Wiesiu wyglądałby dobrze właśnie z takim jaki Piorek ma na statnim zdjęciu 😍.
edit. wkręciłam się we wstawianie fotek i dodałam trzy plus opis 😂
Tymczasem stajenne fotki 😉:
1. Wiesiu ( i jego dość długa głowa oraz dość szerokie czoło) 2. Orfik (dzisiaj wieczorem postaram się wstawić aktualne zdjęcia wesołego emeryta 🙂😉 3. Czesiu 4. L2C Dusjana
Boziu oglądam te Wasze zdjęcia i szczepan mi opada jakie piękne macie konisie 😍 wstawiam więc mojego małego, troszkę grubszego, niemalowanego ale najkochańszego kucyka Dasia (Dasmina), 7 lat
Burza, jakie dostojne spojrzenie! Pięknie się chłopak prezentuje 😀 smartini, a zdjęcia z zawodów będziesz mieć? heroinx, fajny, wygląda na tym zdjęciu na sporego konia 😉 dairoxroxi, świetne zdjęcia, jakim czyścioch na pierwszym 😉
[b]Burza, faith, srokate, patid1220, eterowa,[/b] dzięki dziewczyny :kwiatek: dairoxroxi, ale zadowolony 😜 Burza, ale ciacho z Piorka mamina, fajnie malowane konisko heronix, zdecydowanie daj więcej zdjęć 🙂 anai, Dino jak zwykle cudny, młody zresztą też 🙂 Cobrinha, ale widoki w tle 😜 A nam udało się załapać na pierwsze w tym roku wspólne zdjęcia 🙂
Burza, eee kto by tam zwracał uwagę na taki detal, liczy się efekt 😉 kittajka, ale czyścioch 😎 moje to jak wykąpałam z dwa dni temu, to czyste były może przez 30min jak dosychały pod stajnią - puszczone na łąkę znalazły miejsce gdzie trawy jest najmniej by tam się wytarzać 😁