Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

czeggra1, boski rudzielec, co to papierowo? 🙂

Eterowa Zdrowia i powodzenia z siwym  :kwiatek:
amazonka* wow super izabel!
czeggra1 Świetne rude  😍

Trochę Eda z tarzania 🙂

Burza, dzięki miło, że rudy podoba się 🙂! Viscount ma paszport irlandzkiego konia sportowego, a w papierze oprócz irlanderów ( np og. Cavalier Two For Joy i og. Clover Hill) są mocne wpływy kwpn i holsztynów ( od strony matki już w drugim pokoleniu ma dziadka kwpn, a z strony ojca w trzecim holsztyna. W rodowodzie są m.in. Landgraf, Arlequin, Ramiro Z, Cor de la Bryere). No i Wiesiu wyszedł tym Irlandczykom swoją urodą taki bardziej w typie kontynentalnym niż irlander i dobrze 😉.

dairoxroxi, rownież dzięki  🙂! Niezłe tarzanko! W końcu kto nie ma siwego ten nie ma brudnego 😉. Super foty!
dairoxroxi już na ostatnich zdjęciach widziałam - macie przecudną stajnie - te trawniczki, drzewka bosko po prostu  😍
czeggra1, absolutnie rewelacyjnie wygląda, bardzo mnie złapał za oko! 🙂 wrzucaj częściej 🙂
amazonka* śliczne zdjęcia 🙂 😍
czeggra1 fajne chłopaki masz, Rude wygląda na kawał chłopaka, na pewno  nie powiedziałam bym, że ma koło 165 cm, wygląda na duuużego chłopaka.
dairoxroxi śliczne, szczęśliwe Siwe 😀
Mój jesienny królewicz 😍
Burza, piękny jesienny Piorun 🙂! Ślicznie mu w tym naczółku 😍.
Na prawdę bardzo mi miło, ze rudy wpadł w oko 🙂. Pod koniec przyszłego tygodnia naszym chłopakom szykuje się akurat sesja, więc będą zdjęcia w jesiennym krajobrazie 😉.

coco, dzięki 🙂! zbyt rosły to ten nasz rudy nie jest, ale grunt że w miarę proporcjonalny i wszystko ma na miejscu 😉. Ja też do wysokich nie należę więc szafa gra 😉.

edit. dopisek
Oglądam i oglądam te Wasze zdjęcia nałogowo, a sama jakoś nic nigdy nie pokażę  🤣
czeggra1, no te naczółki Anaa robiła klasowe 😍
Burza, spróbuję się do niej zatem zgłosić. Bardzo Ci dziękuję za info :kwiatek:! Jakoś tak się złożyło, że jeżdżę w ascetycznie wyglądających Micklemach ze wzgledu na preferencje koni i tęsknię za ładnym naczółkiem... Wydaje mi się, że rudy Wiesiu wyglądałby dobrze właśnie z takim jaki Piorek ma na statnim zdjęciu 😍.

edit. wkręciłam się we wstawianie fotek i dodałam trzy plus opis 😂

Tymczasem stajenne fotki 😉:

1. Wiesiu ( i jego dość długa głowa oraz dość szerokie czoło)
2. Orfik (dzisiaj wieczorem postaram się wstawić aktualne zdjęcia wesołego emeryta 🙂😉
3. Czesiu
4. L2C Dusjana

Boziu oglądam te Wasze zdjęcia i szczepan mi opada jakie piękne macie konisie 😍
wstawiam więc mojego małego, troszkę grubszego, niemalowanego ale najkochańszego kucyka
Dasia (Dasmina), 7 lat
a ile w kłębie ma Twój koń? 😉
mamina, fajne konisko, pokaż więcej 😀
Mamina, urocze zdjecia 😀

my pozdrawiamy z zawodow... znam kolacji, a jak! Po podrozy trzeba szamnac 😉
[img]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1959217_10201719984120433_4324967951950944847_n.jpg?oh=e809c941f32d3f98cad66df1b794fa99&oe=54C95646[/img]
strzemionko 157 🙂
Burza super Piorun wygląda!
heroinx Fajny konik 🙂
Libella, dziękuję 🙂
Burza, jakie dostojne spojrzenie! Pięknie się chłopak prezentuje 😀
smartini, a zdjęcia z zawodów będziesz mieć?
heroinx, fajny, wygląda na tym zdjęciu na sporego konia 😉
dairoxroxi, świetne zdjęcia, jakim czyścioch na pierwszym 😉

Burza, on to jakby czekał na zdjęcie 😉
smartini , na tym zdjęciu wygląda jak posrebrzany 😉

A moje lenie łapią ostatnie promienie słońca 🙂
ubłocona kluska z hubertusa
Przypominam się jesiennie z moją już półroczną(!) Rudzinką, jak ten czas szybko leci!  😉

Śliczna jest. To świetnie, że udało się sierotkę uratować. Nie widać, że bez mamy się wychowuje.
czeggra1, zdecydowanie Wiesiu ciągnie mi oko! 🙂

anai, dziękuję 🙂

Cobrinha, taaa na zdjęcie 😁
[b]Burza, faith, srokate, patid1220, eterowa,[/b] dzięki dziewczyny :kwiatek:
dairoxroxi, ale zadowolony 😜
Burza, ale ciacho z Piorka
mamina, fajnie malowane konisko
heronix, zdecydowanie daj więcej zdjęć 🙂
anai, Dino jak zwykle cudny, młody zresztą też 🙂
Cobrinha, ale widoki w tle 😜
A nam udało się załapać na pierwsze w tym roku wspólne zdjęcia 🙂
Burza, eee kto by tam zwracał uwagę na taki detal, liczy się efekt 😉
kittajka, ale czyścioch  😎 moje to jak wykąpałam z dwa dni temu, to czyste były może przez 30min jak dosychały pod stajnią - puszczone na łąkę znalazły miejsce gdzie trawy jest najmniej by tam się wytarzać  😁
kittajka, nooooo wy na fotach to naprawdę rarytas!! Więcej! 🙂 i gdzie kask?

Cobrinha, 😁
Burza, rewelacyjnie Piorek wygląda! Bardzo mu pasuje to ogłowie. co to, poza naczółkiem? i złoty munsztuk, obłęd  😜
Martuha, Premiere Dijon 🙂 aczkolwiek tfu tfu na szczęście żegnam się powoli z brązowym sprzętem 🙂
Burza,  oj nie... przecież pięknie mu w tych brązach!  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się