smartini, Budyń o każdej porze roku jest 😍! eterowa, zdrówka! patid1220, Gordon jest pięknie malowany, no po prostu prześliczny zwierzak ! martkagd, super sesja 🙂! MiLLi, niezłe szaleństwo padokowe 🙂 wabankowa, sliczna siwka i świetne zdjęcia 🙂! Zairka. przepiękne konie i kapitalne zdjęcia 😍! srokate, śliczny gniady 😍
strzemionko, Czesiu z Wiesiem juz się poznali. Są sąsiadami przez ścianę 🙂. Nie piszczą, nie kopia w ściany, czyli wstępnie jest ok. Przyjdzie odpowiedni czas to poznają się bliżej - na łące. Ich stosunki sąsiedzkie, póki co na odległość, wyglądają na bardzo poprawne i niech chłopaki tak dalej trzymają 🙂.
ahh te jesienne zdjęcia .. 😍 u nas na razie możliwości brak, więc się tylko skromnie przypomnimy 😉 jesteśmy po trzecim dniu rehabilitacji i mam pół konia, ale cieszę się, że sprawnie to idzie 🙂
Burza, kantar hkm, z neoprenem na potylicy i nachrapniku. Dzięki w imieniu koni 🙂 Osobiście uwielbiam taką jesień, najpiękniejsza pora na zdjęcia! Libeerte, mega pozytywne zdjęcia, pierwsze świetne! ceffyl, pół konia szybko nadrobi 🙂 najważniejsze, że jesteście "po" i teraz będzie z górki.
[quote author=smartini link=topic=93533.msg2196498#msg2196498 date=1412624399] A w środę pakujemy sie na ostatnie zawody w sezonie 😀
A co z halówkami ??? 😉 [/quote]
Smok, my caly sezon mamy halówki :P W PL w ten weekend są ostatnie zawody ale europejski sezon konczy sie w listopadzie na Italian Futurity. A ja nie ten poziom, zeby sie tam z koniem pokazywać :P Tak wiec dla mnie to ostatnie zawody jako zawodnik 😉
anai, piękne jesienne kolory i jeszcze piękniejsze Twoje koniska 🙂! Obydwa jak zwykle wyglądają kwitnąco. Siwy jakie ma bystre spojrzenie 🙂. A Wiesiu chyba zapowiada się na kawał konia. Duży nie jest ( niby ma 16'1 dłoni wg angielskiej miary, wygląda na około 164-165 cm), ale taki dość kalibrowy 😉. _kate, dzięki 🙂 martkagd, Czesiu zapewne z ulgą odstapił mu swoją zapasową parę kaloszków w średnio wyjściowym kolorze i Wiesiu biega w różowych 😉.
Tymczasem padokowi Wiesiu i Czesiu ( Czesiu w letnim stroju ufo 😉):