Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

smartini, świetny jest 😀
Kastorkowa, piękne zdjęcia!
z dzisiejszego wypadu do stajni  🙂
ps. nowe pastwisko zabija mnie kondycyjnie, a ogony jak nigdy mają nas głęboko w ...    😎
ceffyl pozazdrościć zieleni!! *_*
anai dzięki 😉
Burza kula... dosłownie :P co ludzie go tu widzą (stajnia z samymi AQH) to się pytają, co to za monstrum... xD stąd szybkie wcale na takie szybkie nie wyglądają :C a i nikt nie docenia małych wolnych, gdzie zrobienie ich wielkości takiej, jak inne konie, wymaga od nas obojga sporego wysiłku :P
smartini, a ile ma wzrostu? No fakt mniejsze wolne to już kawał wysiłku dla większego konia .. 🙂
zimą go zmierzyłam aż z ciekawości, 157,5... takie wysokości osiągają AQH z linii pleasure czy wyścigowych i są przy tym bardziej filigranowe... a mój jest z linii reiningowo/cuttingowej, owych gabarytów... ale o średnio 10cm od reszty wyższy :P
reiningowe AQH to kucyki trochę :P
smartini, dobrze karmiony za młodu 😀 fakt, mały nie jest 🙂
tak dla porównania z kobyłką w prawdzie małą, ale swoim niskim wzrostem już bardziej pasującą do AQH/APH...

a tu z półsiostrą (ten sam ogier) kilka lat temu...

a taki malutki był jako dwu(i pół)latek oO
ceffyl, ileż ja bym dała za takie warunki!
Kastorkowa, cudowny irokez!
smartini, no Twój to w ogóle obłędny jest!

My z wczoraj i przedwczoraj.

klasyka gatunku :P

emptyline Kocham Was! ...i ten różowy nosek
emptyline Piękny jest! Pewnie to już mówiłam, ale uwielbiam oglądać wasze zdjęcia. I tak jak nie lubię tarantów, tak Całek jest świetny!
Ps. Przesiadłaś się spowrotem z ujeżdzeniówki w winteca?🙂
emptyline - lubię  💘
.
mam parę zdjęć z moim Małym i nie mogę się oprzeć, muszę wstawić  😡

desire to ostatnie najlepsze  💘

moi chlopcy
mtl jak długo gniadego będziesz jeździc?

spamuje ostatnio zdjeciami Rudego wszytskie wątki, ale jestem taka dumna! 😍 😅 🏇

Ja dorzucę kasztankę z OOM  😉
Losia w przyszlym tygodniu gniady wraca do wlascicieli, we wrzesniu wraca do mnie i mam nadzieje ze cos postartujemy  😁 PS. spamuj dalej  😁

Wrzucam Chrupeczka z ostatnich dni 🙂
Fioletowe szampony firmy... showsheen? coś takiego kiedyś mieliśmy i było spoko 😉 Obecnie na Siwego mam jakiś Veredusa bio coś tam i po myciu biały jest, ale właśnie do pierwszego wyjścia na padok i pierwszego położenia się w boksie 😁
Produkty you&you horse 🙂
a nie pamiętam co w końcu zamówiłam :P ani nie showsheen ani you&you... a to co dla mnie przyszło ze stanów 2 miesiące temu zobaczę dopiero w poniedziałek xD (prócz butów, je już mam <3)
Ale wzięłam ten niefarbujący... przy moim ogarnięciu mogłabym zapomnieć go rozcieńczyć i mieć MyLittlePony :P
Rudzik, różowy nosek najlepszy! Dzięki.
Ulalala, dziękuję. Wiesz co, co do siodła, ciągle szukam jakiegoś pasującego, więc w gruncie rzeczy nie przesiadłam się na nic, ale z Winteca. Te zdjęcia w ujeżdżeniówkach były w siodłach do przymiarki - niestety na razie żadne się nie nadawało. 🙁
Time, dzięki! Ja twoje też!
desire, ale super sielankowe foty.
mtl, fajne zdjęcia  siwym.
Losia, twój ma kurczę przepiękny ten odcień maści.
chilloutxd, super!
tak swoją drogą, Emptyline, twój kropek jest absolutnie zabójczy ;D zanim zakochałam się w AQH, zawsze chciałam taranta ;D i właśnie w tym stylu  😍

a my dzisiaj, z racji wczorajszego ciężkiego treningu na dużej arenie, wróciliśmy na małą porozciągać trochę mięśnie na luzie. Ostatni raz bez ogłowia jeździłam ze dwa lata temu, na oklep też tak jakoś, więc zostałam z uwiązem (głównie żeby mieć czym działać na szyję przy spinach xP)
Może nie jest to zlepka najlepszych elementów z całego dnia, ale i tak im trudniejszy element, tym Buła robi go lepiej tak, niż pełnym sprzęcie oO
Stop krzywy i z wolnego galopu, ale bez wyłażenie z niego, skakania czy blokowania przodu  🤔
smartini, niesamowity koń, nie mogę się napatrzeć 🙂
emptyline, kucyk coraz ładniejszy
mtl, drugie zdjęcie rewelacja, zazdroszczę terenów 🙂
Time, Chrupek buntownik 😁 Ładna zmiana. W jakim odstępie czasowym oba zdjęcia?

I najświeższe zdjęcia Malawii
kittajka - zdjęcia robione dzień po dniu 🙂
Moje konisko często ma takie loty tylko nikt tego nie uwiecznił 😀

piękna siwe! 😍
smartini, a dziękuję! Ja to chciałam zawsze gniado-tarantowatego, czapracznego, ale mój i tak najlepszy. 🙂 A ty zawsze mogłaś kupić Appaloosę.  😀iabeł:
kittajka, o rany, jakoś dawno Was nie widziałam. Super Siwa wygląda! No i fotki jakie piękne! Czym robisz?
Time, serio dzień po dniu? 😡 Na pierwszym wyszedł dość niekorzystnie, a na drugim super. No ale właśnie dlatego nie przepadam za ocenianiem czegokolwiek tylko po zdjęciach 😉
emptyline, dzięki. Nikon d5000 + sigma.
kittajka, ach te szkła, idę odkładać kasę. 🙂
Emptyline niby tak, ale niestety w PL porządnych Appaloosa ... no właśnie, nawet nie jak na lekarstwo...
ale jak kiedyś się dorobię, albo obrabuję bank, to sprowadzę sobie jakiś reiningowy egzemplarz ;D
Kittajka, dziękujemy 🙂
kittajka, ale piękna! 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się