anai, dziękujemy. Dobrze ma siwy na tych wakacjach, trawki pod dostatkiem i czego chcieć więcej 🙂 Time, Chrupek jest niesamowicie fotogeniczny, jakiego zdjęcia być nie wrzuciła to on świetnie wygląda 💘 Burza, niestety tak i do tego późno zdiagnozowani. Popieram ej_anka, koniecznie wrzuć jakieś fotki 😉 ej_anka, jaki ładny chłopak, a jaka mina zadowolona 😁
Burza, tak, dostaliśmy leki i się uspokoiło, mam nadzieję, że te upały go nie rozstroją. Jak wy na rozruchu tak wyglądacie to ja nie mogę się doczekać zdjęć z pełnej roboty 😜 kujka, świetnie wyglądacie 🙂
Burza, Piorek fenomenalny, jak zwykle 🙂 Co do Eskadrona to mechaci się, mimo że chucham i dmucham, prałam jak trzeba (chyba raz jak dotąd). Dramatu nie ma, ale niesmaczne to tak czy tak.
I chciałam się pochwalić jaką grzywę udało nam się wyhodować 😀 W naszym przypadku to sukces jak nie wiem... Burza, spróbuj metody Ikariny bodajże na warkoczyki do położenia grzywy po irokezie - u nas zadziałała super i jak na razie - tfu tfu - leży, a zmienialiśmy stronę, bo nagle ot tak zaczęła się przekładać jak wściekła. Kropkosław dziś się prawie położył w jeziorze, czym mnie zaskoczył jak nie wiem, bo jak się znamy tyle lat to nawet mu to nie przyszło do głowy. Puszczanie bąbelków pod wodą i nurkowanie - norma, ale dziś przeszedł sam siebie 🙄 😁 Gazellasta, a teraz CHEESE! 😀 Haffek panierka to podstawa, a jaka cudowna na cerę 😉
Burza, to chyba w wątku o przerywaniu/cięciu grzywy. Po krótce: robisz kiteczki, ich liczba musi być podzielna przez 3. Potem robisz warkoczyki z kiteczek w kolejności: kitka - warkocz - kitka. I na końcu z każdego takiego "trio" pleciesz warkoczyk. Mam nadzieję, że zrozumiesz bo piszę jak połamana 😁
Haffek zazdroszczę Wam możliwości wejścia do wody ceffyl piękne widoczki thepones ładny młodziak i jak fajnie malowany po czym? A ja dostałam od wymodelowanej piękne zdjęcia 💘 moich ogonków z Sopotu to się chwalę Ciasteczko Ryżolino i Krowa
I wrzucam jeszcze najmłodszego sportowca w rodzinie Sprytka