Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

ostaosta, no przepiękne siwe!
Liberte , Eterowa, gryglodor, kitkajka, ostaosta - siwe jest najpiękniejsze  😍!!! Podziwiam was za to ,że macie cierpliwość , do utrzymania ich w czystości . Ja bym wymiękła .Dlatego mam kare  😁
Eterowa- zdjęcia przecudne 😀, Ostatnie po prostu  🍴
smartini - aleeee.... paker 🙂
Burza - dawaj Piorunka 🙂
DressageLife- niezłe ciacho , to gniade🙂.
korysindex4 - fajnie pracujecie 🙂.
Figaro a to jeszcze nie jest koń w formie... przez ostatnie dwa lata był w treningu 2 miesiące z hakiem... ;D na zdjęciach jest ledwo po 2 tygodniach pod siodłem
A to mój rudzielec 🙂
Czekając na transport po zawodach. Efekt- koń dorobił się rogów  😁
smartini, kompletnie nie znam się na westernie ale Twój koń jak i Ty robicie ogromne wrażenie!
figaro2046, dzięki :kwiatek: ile ja bym dała za karego, zwłaszcza zimą 😁
smartini, robicie wrażenie 😜
ostaosta, bardzo fajny siwek
korysindex4, mało? To proszę jeszcze dwa kolejne, ale już nie w wersji statycznej 😁
smartini, przeczad!!!! Super popatrzeć 🙂

Piórek i ja na dokładkę

Solo uśmiechnięty

Autorem fot jest nasz osobisty fotograf 😉 Zuzu
Burza az sie usmiechnelam do monitora w pracy 🙂😉)
faith, od kilku dni sama się uśmiecham bez przerwy, jakoś... na nowo mnie porwało, mimo że to kilka lat już 🙂
Burza i bardzo dobrze, swietne sa takie hmmm... 'nawroty' 😉 sama przechodzilam niedawno 😉 no w kazdym razie, baaardzo pozytywne fotki 🙂
Wrzucam mojego ciemnego oszołoma 🙂
Kittajka, jeszcze mi mało  😜
Burza jesteście piękni  😍 zdecydowanie.
Time, bardzo urokliwe te zdjęcia, Ty jesteś taka drobna ? Czy to Twoja córka ?
Amabilis, super macie stajnie
Wartusia, kucka niewidoczna w rzepaku  😉
kittajka, ale odstawia wygibasy, skoczna dziewczyna 😀 swoją drogą, częściej mogłabyś się nią chwalić!
Burza, super wyglądacie, bardzo pozytywne fotki, aż się buzia sama śmieje 🙂 śliczny kantar ma Piórek i najsłodszą "chrapkę" na re-volcie 😀
Time, co tu dużo mówić, Chruposław jak zwykle dobrze się prezentuje 🙂
Ode mnie dziś taki Suchy, że niby "pozuje" - prawie mu się udało 😉)
kittajka zazdroszcze bieli ja nadal nie mogę doprać plam po zimie, a pogoda nie sprzyja.. Wrzucaj coś częściej! 🙂
burza pasuje piorkowi ten kantar, super wyglądacie!
Nasz skromy debiut z Robusiem :
harja, jak zwykle olśniewająco 🙂
korysindex4, harja, dziękuję za ciepłe słowa 🙂

harja, ale aż tak wypasionego warkocza na czole nie mamy 🙁
harja, najlepszy warkocz na świecie 🙂
  Tak patrze na Wasze konie i rozpaczam, że mój jest 'tylko' gniady i ma tak mało grzywy i w ogóle popadam w kompleksy patrząc na Was :p
Przypominamy się więc z Mieszkiem, jako dumna właścicielka, iż jej koń przypomina konia, a nie napompowanego sierściucha.^^ Powoli doprowadzamy się do normalności, jeszcze tylko mięśnie  😀
el_infierno tylko gniady? Chyba aż gniady. Gniade jest piękne  🙄 (i wredne  :emoty327🙂

na 3 zdjęciu identycznie podnosi ogon jak moja, tak "arabsko"  😀
strzemionko, tylko gniady, od dziecka poważałam sobie, że nie będę miała gniadego konia.. Ale gdyby to tylko o maść chodziło 🤣 Ogon arabski, bo to arab, mimo, że średnio wygląda  😜
a, no to zabłysnęłam z tym arabem...  😂
ej_anka, :kwiatek:
Burza, wystarczyłoby trochę cierpliwości i pewnie wam też udałoby się zapuścić 😉 ja mam ochotę czasem ściąć 😉
el_infierno, 🙂 gniady nie gniady - ważne, że twój i daje ci radość. A poza tym gniada maść wcale nie jest brzydka, wręcz przeciwnie! Nie masz powodów do kompleksów!!!
el_infierno, chętnie zobaczę więcej zdjęć, wygląda bardzo szlachetnie 🙂
el_infierno, mi też się bardzo podoba i zdecydowanie widać, że arab! A co do grzywki to może faktycznie nie ma jej takiej jak koń harji, ale samą grzywę to już ma konkretną (przynajmniej tak wygląda na 3 zdjęciu). Dawaj go więcej 🙂
korysindex4 - wiem, że ciężko uwierzyć ale to JA!  😁
dziękujemy za miłe słowa, kompleksy mam straszne, ale pracujemy ciężko, dbamy o grzywę, tylko czasem mam myśli by ciachnąć irokeza  🙄
eterowa proszę, coś tam jeszcze znalazłam 🙂
a oto mój siwy skarb 😀
el_infierno bardzo ładny konik, naprawdę 😉
nefryt wygląda świetnie!
eterowa  bardzo dziękujemy!!!!  :kwiatek:
A oto i nasza babeczka (Bidon/Inspiracja)  z targu w Pajęcznie

W tej super furze stała i w niej do nas przyjechała.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640740242668867&set=a.640722822670609.1073741865.395339057208988&type=1&permPage=1
No to jeszcze jedno :P z cyklu "szczęśliwy brudas". Jestem pełna podziwu na jego dokładność  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się