Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

dairoxroxi, no to powodzenia w robocie. W tym samym wieku mniej więcej co Całusek. 🙂 Jak on ma na imię?
Kastorkowa, dzięki. O ja, za moich czasów takich fajnych nie było. 🙂
emptyline Hah, no bywa wesoło. Chłopak chodzi już w trzech chodach, jak pijany ale chodzi  😁 El Dorado po Walorze oo/ Eterna xx 😉
Moja babcia się dzisiaj leni 🙂, wiało jak diabli i nie chciało mi się wsiadać 😡
Watrusia, turbokucynka z Twojej seniorki 😀

jako, że aura niesprzyjająca - przypominamy się z rekonwalescentem w słonecznej odsłonie 😉
desire,  to miał być stęp, ale włączyła piąty bieg z wyrzutem podwozia, jak próbowałam ją przystopować, uparta baba 🙂 Życzę dużo zdrowia dla twojego.
Watrusia ile kobyłka ma lat?
vanille, w sierpniu będzie miała 22.
Watrusia,  to nie upartość, to ta pręga na grzbiecie (mój robił tak samo)!  😁 Dziękuje w imieniu Małego  :kwiatek:
To i moich chłopaków znowu wstawię 🙂
Moje dzieciatko z wczoraj 🙂
Hilunka - piękny nakrapiany siwek  💘
Hilunka, nakrapiane jest piękne  😉
faith, to młodziak?

No i my w nowym kantarku od Zelmutka  :kwiatek:
ej_anka pieciolatka 🙂 niecaly rok temu zajezdzona 🙂
faith, pytam bo ma taki hm... dziecięcy 'wyraz twarzy' 😉
Ja sie wepchne z moim rudym - po baaardzo bardzo dlugim czasie mam aktualne foty dzieki dobrej duszyczce, u ktorej teraz stoi konisko 🙂

Faith, ile dzieciątko ma lat? wygląda przeuroczo 🙂
Chess,
ej_anka pieciolatka 🙂 niecaly rok temu zajezdzona 🙂

Hilunka, 2 i 3 zdjęcie - obłędne !  😍 😍
Podziwiam Wasze zwierzaki już jakiś czas 🙂
Nieśmiało przedstawiam mojego zwierza 🙂
Ślepam jest, dziękuję 🙂
Coco, co za odmiana boska!!! Poka konisko w całości! 😉
Bardzo dziękuję. To czterolatki i dopiero ruszamy.
Muszę porobić więcej zdjęć Porto bo jest mega efektowny. Tu akurat nie wyszedł najlepiej.
co do Hiltona- nigdy nie chciałam białasa...  a tak to się skończyło 😉
Chess Tak, Manti ma 5 lat, ale to arabka, one pozno dojrzewaja 🙂

Hilunka mega efektowne konie, naprawde 😀

Coco swietna odmiana! pokaz cudaka w calosci 😀
I często przez całe życie wyglądają tak niewinnie 🙂
Coco - ale mordka umaszczona cudownie, jakby w wiadro farby wsadził, cudo  😍
Hilunka - skąd ja to znam... a ja nigdy izabela nie chciałam  😁 😜
gopi, ale mu zrobiłaś cudowny prezent!!!!
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje 🙂  :kwiatek: :kwiatek: Zwierz umaszczenie ma wyjątkowe, jak go zobaczyłam, to była miłość od pierwszego wejrzenia wiedziałam, że musi być mój  😅 no i tak dwa lata przeleciały 🙂
To jeszcze młody w pełnej krasie 🙂

Edit : zmiana wielkości zdjęć.

gopi, ale mu zrobiłaś cudowny prezent!!!!

Nooo taki maly prezencik 😉 Po co ma sie kisic na malym padoczku jak moze sobie pobiegac 😉 a ja i tak tylko dwa tygodnie w roku jestem u niego wiec niech chlopak korzysta z zycia.
Coco, naprawdę rewelacyjne konisko! Ile ma lat? Jak się zwie? Opowiedz coś więcej :kwiatek:
harja ma 7 lat, ma na imię Reduktor 😉 kogoś poniosła fantazja (o Rotmistrz , m. po Genius) czasami ten Geniusowy charakterek się pokazuje 😉 mam go 2 lata , zajeżdzony w wieku 5 lat i jako świeżyna pewnie kilka razy z siodłem na grzebiecie, trafił do mnie, jest przekochany, liże po rękach, przytula się, rży na przywitanie, mega pieszczoch, bardzo delikatny konik  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się