dairoxroxi, no to powodzenia w robocie. W tym samym wieku mniej więcej co Całusek. 🙂 Jak on ma na imię? Kastorkowa, dzięki. O ja, za moich czasów takich fajnych nie było. 🙂
Bardzo dziękuję. To czterolatki i dopiero ruszamy. Muszę porobić więcej zdjęć Porto bo jest mega efektowny. Tu akurat nie wyszedł najlepiej. co do Hiltona- nigdy nie chciałam białasa... a tak to się skończyło 😉
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje 🙂 :kwiatek: :kwiatek: Zwierz umaszczenie ma wyjątkowe, jak go zobaczyłam, to była miłość od pierwszego wejrzenia wiedziałam, że musi być mój 😅 no i tak dwa lata przeleciały 🙂 To jeszcze młody w pełnej krasie 🙂
Nooo taki maly prezencik 😉 Po co ma sie kisic na malym padoczku jak moze sobie pobiegac 😉 a ja i tak tylko dwa tygodnie w roku jestem u niego wiec niech chlopak korzysta z zycia.
harja ma 7 lat, ma na imię Reduktor 😉 kogoś poniosła fantazja (o Rotmistrz , m. po Genius) czasami ten Geniusowy charakterek się pokazuje 😉 mam go 2 lata , zajeżdzony w wieku 5 lat i jako świeżyna pewnie kilka razy z siodłem na grzebiecie, trafił do mnie, jest przekochany, liże po rękach, przytula się, rży na przywitanie, mega pieszczoch, bardzo delikatny konik 🙂