Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

Kastorkowa-zechcesz mnie przygarnąć? 🤣
Desire-to super 🙂 Trzymajcie się ze staruszkiem.
Ja te raczej z tych czytających, ale w końcu jakieś zdjęcia z Gniadą są 🙂
Windziakowa jasne  😉 Ładna kobyłka pokaż ją w całości.
To i my z siwkiem znowu się wciśniemy 😉

Siwy jak zawsze świetny, a Ciebie bardzo dobrze widzieć w kasku  😉
eterowa    ale ma wcięcie , zero brzuszka po zimie  🙂
Kastorkowa ale tereny  💘 te łaciaki na zdjęciu to krowy czy konie?
Sabinka

Patid tam akurat konie. Krowy mamy, ale nie łaciate tylko troszkę inne

eterowa    😲 😲 😲 Jest świetny!
eterowa ależ siwa małpka skacze, miło mi się na was zawsze patrzy 😉
Kastorkowa u nas na lubelskim to ze świecą szukać takiego krajobrazu, zwyczajnie macie konikowy raj na ziemi  💃
anai ciągle nie mogę uwierzyć, że Twój rumak to już "senior", ale jak to mówią faceci z wiekiem przystojnieją  😀

Dzisiejszy kucyk, w końcu widać postępy w gubieniu sadełka po zimowego  😅
Windziakowa, dziękujemy :kwiatek: z każdym dniem jest coraz lepiej,  Mały ma doskonałą opiekę  🙂
Moja Szarotka zwana Szrotką. Prezentujemy się klasycznie "zastodołowo" ale wybaczcie. Po dwóch latach sporadycznego wsiadniecia: z pięc razy w sumie? "intelygentnie" kupiłam sobie "suróweczkę". Dziś WSIADŁAM bez przytrzymywania przez osobe drugą i pojechałam do bramy i z powrotem 😉).  🏇 Tylko tak pacze i paczę i chyba siodło muszę zmienić 🙇
omnia, ja tam przeczytałam Szarlotka 🤣 Ładniutka i piękny ma ogon 😀
Mój tata też na nią mówi Szarlotka. Ja mówię Szrotka - bo z "odzysku" i trochę z litości. Na razie okzauje się bardzo wrażliwym i "proczłowieczym" koniem. Szkoda tylko, że czasem ma "arabskie odpały" 👀
ja ci dam arabskie😉
Jak cos wystrzeliwuje z kitą w górze i chrapami na przestrzał majdając łbem na boki to co to jest? 😉. Szczęściem dzieła takie prezentuje na razie luzem - pod siodłem chyba jej się jeszcze nogi plączą  👀
Poza tym jest odlotowa - potrafi pokryć się potem w ciągu chwili, gdy zauważy, że poszłyśmy cały kilometr do lasu bez jej kucyka  😵
To to jest kon, temperamencik ma 😉 niekoniecznie od razu arabski, na mojej dzierzawionej wlasnie arabce malo co robi wrazenie, a z ogonem na plecach to jej jeszcze nie widzialam nigdy np 😉
eterowa Twój siwek jest wspaniały  😍
Ha, jak widać świat jest przepięknie różnorodny 😉). Wszystkie araby i półaraby na których jeździłam miały "odpały" - ale zawsze były to konie bardzo do ludzi, przyjacielskie, grzeczne, "damskie". Tak, ze nawet te odpały nie przeszkadzały - choć jak gwizłam z konia zanim wsiadłam, bo przestraszył sie czegoś w krzakach, to mówiłam co innego 😁.
A Szarotka fakt - temperamencik ma. Chciałam tuptusia do lasu, to sobie kupiłam 😵
Będę lasy przemierzać... szybko 🏇
eterowa Uwielbiam waszą parę! I jaką macie cudowną stajnie...
omnia Hahaha to mój angloarab od ludzi trzyma się na dystans, od obcych ucieka albo ich atakuje. Bardzo nie ufny, lubi załatwiać sprawy wspinaniem się i straszeniem.  🤔wirek: Ale na takiego konia się pisałam i go uwielbiam  💘
Edit: nowe zdjęcia :kwiatek:

dairoxroxi Konik z charakterkiem nie jest zły, moja też ma swoje humorki  😁
A tu ja z moją przed jazdą <3
arabski... może bardziej angielski temperament 😉
Moja jest po ojcu xx... to nie wiem co by było gdyby matka też była.

A do araba jest podobna jak biegnie czasem nabuzowana, świetnie ten ogon podnosi  😀iabeł:

edit: nie mogę zdjęć wstawić  🙁
W moim młodym araba niema praktycznie wcale, ale kite na plecy zarzuca jak "Janowski"  😉
A to ja wrzucę Chrupka bo dawno go nie było 😀
eterowa to dawniej tyskakonik?
ElaPe, tak.
Moje cudeńko 🙂 2,5 roku 🙂 w papierach Rubinstein itd
Time, jak mu ładnie grzywę obcięłaś 🙂
dziękuję, starałam się 😀  :kwiatek:
przez kilka dni z rzędu ciachałam bo tu wystawał włosek, tam wystawał, następnego dnia jakiś inny  😁
eterowa, ile tam stało? Fajnie latacie.
patid1220, jaka mimika. 🙂
Kastorkowa, to w Nielepicach takie bydło?
omnia, jak było? Wygląda na miłą kobyłkę.
dairoxroxi, w jakim wieku ten Twój siwy? Taki jeszcze 'nieopierzony' się wydaje. 🙂
wera5510, sympatyczne.
Time, super to pierwsze zdjęcie. Przystojniak.

A u nas "W czasie deszczu dzieci się nudzą". 🙂

Emptyline Całus jak zawszę uroczy. Co do bydła to tak 😉
emptyline Całus jak zawsze świetny! 😀 A moje siwe ma 6 lat z groszem, wygląda jak dzieciak ale to kwestia tego, że dopiero teraz zaczyna pracę, całe życie na pastwiskach i zero masy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się