Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

harja, no cóż, urodzony model  😁. Siwy jak zwykle zachwyca! Wrzucaj go więcej koniecznie  💘
ej_anka, ładne konisko  🙂
faith, jaka laleczka, zdecydowanie pięknieje  😀

U nas małe zawirowania, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło  😉 (mam nadzieję).
hajra, ja nieśmiałe stworzenie jestem  😁
cocosowa, dzięki i wzajemnie - Laser jest obłędny, ale z racji, że mamy wspólnych znajomych (tak tak  😎 ) miałam okazję popatrzeć na Was na fotkach już wcześniej.

Piękne widoki! U nas "rezerwat" i legalnie jeździć nie można a widoki w porównaniu do tych raczej pospolite...
I to jest to co właśnie uwielbiam w tym miejscu. Może nie mamy super warunków do jazdy, ale konie mają hektary pastwisk a tereny są piękne.
Jeszcze 3 zdjęcia koniczka

Kastorkowa - uwielbiam Krakow 🙂😉 To Zakrzowek?
kastorkowa, sielanka normalnie  🏇
Nieczynny kamieniołom w Zabierzowie. Często tam na rajdy jeździmy.
Cocosowo, dzięki, nie chcę was nim zanudzać 🙂
ej_anka, e tam, zdjęcia samego konia wstawiaj, nawet bez swojej osoby, jeśli tak bardzo się wstydzisz 😁 😉)
kastorkowa, bardzo ładne okolice 🙂
Po przejrzeniu wątku człowiek dowiaduje się, że trzeba zwiewać na Kraków. 😀 Cholera, znajoma dobrze sobie to wymyśliła!
My też się pokażemy. Zdjęcie zrobione z "zaskoczenia", o ile można to tak nazwać, ponieważ nawet nie wiedziałam, że mi je robią. Bardzo mi się podoba, mimo drobnych wad, przez które jednak nie wydaje się puste.
Siesiepy,  💘

I Hamlet z dziś  😉
Zastanawiam się, czy to mniej prześwietlone nie nadaje się może na poglądowe do rewii?
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
Rewia już nie jest uzupełniana.
emptyline, chodziło mi o temat na forum Konska rewia mody 2014  😉
A to tam wrzucaj wszystko co związane ze szmatami, bez krępacji.  🙂
ej_anka, pierwsze mi sie podoba, a skoro emptyline radzi wrzucac, to wrzucaj. 😀
Kastorkowa, wow,  ale widoki!
Cocosowo, fajnie widzieć Lasera pod siodłem 🙂
My dla odmiany na luzie:

Anai mimo, że mam je na co dzień i tak jestem w nich zakochana.
Jeszcze zeszło jesienne z pasącym się tam w tle koniutem na dole.

Kastorkowa  ja się przeprowadzam!  😍

i dorzucam Belife na mazurskich ziemiach 😉

anai, cudny, cudny! uwielbiam go 😍
ceffyl, i wy też tam macie super przestrzenie i widoki! twój siwek jak dostojnie kroczy 🙂
Siesiepy, zazwyczaj zdjęcia z zaskoczenia są najbardziej udane 😀 i przede wszystkim naturalne 🙂
Kastorkowa, tymi zdjęciami chyba chcesz sobie ściągnąć pół re-volty na głowę 😁 pięknie tam 🙂
Ceffyl ja to bym z chęcią się do Ciebie na mazury wyniosła.
Harja pastwiska mamy duże to się konie pomieszczą  😀
widoki faktycznie piękne ale nie ma czego zazdrościć - na pewno macie lepsze powietrze niż my tutaj (nawet na zdjęciu Kastorkowej widać jak to u nas przez dużą część roku wygląda...)
Na zdjęciu to efekt filtra jeszcze. Powietrze jest zanieczyszczone w Krakowie. Poza jego granicami nie jest tak, źle. Zdecydowanie czuję różnicę będąc w Krakowie a będąc w Nielepicach a to tylko 20 km od miasta.
harja, dzięki w imieniu seniora 😀
Słoneczko wyszło to i zdjęcia chce się robić  💃
ej_anka, ale fajny! I ma na imię Hamlet? Super 😍
maiiaF, haha tak jest, Hamlet w swojej własnej końskiej osobie  😉
A kowal i tak zawsze woła "dawaj tego Szekspira"  🏇

Dzięki  :kwiatek:
ceffyl, Kastorkowa naprawdę zazdroszczę!
Patrze na wasze zdjęcia i tereny macie niesamowite!!  😲

My z Rudym cierpimy na brak zdjęć z jazdy. A właściwie na brak fotografa  😁
Ostatnie sesje urządzamy w stajni albo spacerując po okolicy.
nanana😀 a my dzisiaj wypuściliśmy dwie młode nowe kulki na pastwicho z resztą gówniarzy😀 zdjęcia będą później bo muszę zgrać, przeformatować, zmniejszyć - cała operacja😉 ale koleżanka wrzuciła filmik, nie wiem czy da się go otworzyć..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203465153616147

nowe to palominka i gniada ze skarpetkami i wąską łysiną🙂 palominka brudasek bo jeszcze są dzikuski i ciężko się z nimi współpracuje😉
Zawartość chwilowo niedostępna 😉
mój kaleka już wychodzi na trawkę  😍  💘

ehh... to jednak później zdjęcia😉
Breva, kilknij na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybierz "kopiuj adres odnośnika" 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się