Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

amazonka

Gdzie wy takie pięknie malowane konie znajdujecie?  😲
pojawiam się i ja z Ma Belle, wiosenno-zimowo, z okazji Klaczynkowych 20tych urodzin, jest okrągła data, jest co świętować  😅    🏇
by Agata Chodorowska

Precelek, ale piękność! 😉 W życiu nie dałabym 20 lat 🙂
Precelek, jeny jeny, jaka z niej piękna kuleczka! 😍 dużo zdrowia dla dziewczynki!!!
Libertee bardzo dziękuję, absolutnie Klaczynkę uwielbiam  :kwiatek:
harja dziękuję, odpukać w niemalowane 🙂  :kwiatek: ma ksywkę roboczą Klacz Kulka  😁
i niech się kula jeszcze wiele dobrych lat 😀
Precelak klacz świetnie się trzyma , Wszystkiego dobrego dla Kluski .
Precelek wszystkiego naj..dla  klaczy. Zupełnie nie wygląda na swoje 20 lat. Jest sliczna
Precelek
Nic po niej nie widać, nic  😲.
BTW strasznie mi przypomina klacz mojego znajomego
Precelek, gratulacje i kolejnych 20 lat 🙂
Harja, Monia, willow :kwiatek: dziękuję bardzo miło słyszeć
Faza dziękuję. Bardzo mi miło, ja jednak trochę podczepiam się pod sukces końcowy, mam olbrzymią przyjemność juz prawie dwa lata jeździć na niej na wyłączność, ale Klaczynka od zawsze była oczkiem w głowie swojej właścicielki.
Armara  😁 dzięki! z zawodów w sezonie halowym na jakiś czas zrezygnowałam ponieważ zachwuje się na jeździe a szczególnie podczas konkursów -jak mocno wesoły trzylatek 😵. Faktycznie podobna główka! Klaczynka jest wlkp.
Wrzucam w takim razie jeszcze  Klaczynke i uciekam do następnej sesji  🙂

To ja mniej spektakularnie ale brudasna siweczka z dzis 😉
klaki z niej wylaza na kilogramy!
Pan Julian pozdrawia z nowej stajenki 🙂 😅

Przedstawię Wam moje maleństwa 🙂
Zaczynając od najmłodszej

Empira
Erazma
Eda
Eva
Torpeda
Lakrima
Babka (gniada)
Leon
Witamy 🙂

Precelek, jak zwykle z klasą. Super ta twoja seniorka!
Tillo, kucyczek mnie rozbroił.
Condina, śliczny ten twój konik. Mój typ. <3
amazonka, babki obie super, ale jednak Sybilla jest moją faworytką.

Całusek dzisiejszy.

No i po ostatnich spotkaniach z ziemią wracamy do zabawy. Koślawo, ale jest fajnie!

emptyline : Twój koń jest boski!!!! kocham taranty!
a co do Leona patrz na to:

emptyline, od razu koślawo.. nie doceniasz się !
Tillo ale świetny!!!  💘  💘  💘
U nas jak u Pana Boga za piecem, nawet jak Eter miał kolkę Ksiądz Dyrektor podarował nam miesiąc (styczeń) pensjonatu za darmo 😉

No proszę, w takich warunkach to ja bym szybko wiarę w KK odzyskała :P
tyskakonik - aż miło popatrzeć na wymuskanego Siwego 🙂

Całus pięknie w różu, w turkusach i w granacie (resztę chyba w KRM widziałam). Gwiazdki na kaloszkach kocham...
harja, patrząc na zdj z bryczki, w pierwszym momencie pomyślałam, że jedziecie torem dla tramwajów  😁

Klaczynka wymiata! Precelek, ty też czyścisz 3 szczotkami zanim ze stajni wyjdziesz?  😎
Tillo, ha ha, dobry jest! Dzięki.
dar, a tam nie doceniam, patrzę realnie, ale jestem bardzo zadowolona z mojej teraźniejszej jazdy, bo widzę, że się powoli uczę wreszcie i koń też zupełnie inaczej chodzi. Magia trenera. 🙂

Tillo kucor świetny  💘
A to moja po pierwszym (jakże udanym  😍 ) terenie w nowej stajni 😀

I tu jeszcze jak się ukłonu uczymy 😉
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-XpozXEQSxTU/UxCtN6a4xaI/AAAAAAAAERs/H_BD055dPuM/w958-h719-no/P1260768+%25281%2529.JPG[/img]
emptyline, całus we wszystkim pięknie wygląda, ale to chyba jego najlepszy zestaw, bosko się prezentujecie  🙂

Laser i jego grzywka specjalnej troski, która powoli zaczyna jakoś wyglądać, jeszcze tylko trzeba popracować nad mimiką  😁
Cocosowo, dzięki! No to chyba jednak moje ulubione kolory dla niego.
Ej, poprawiła się Wam ta grzywka, nie jest źle! Ale ja ci z chęcią oddam trochę z Całusa, serio mamy taki busz, że można wpaść w depresję.Thymos, a dziękujemy ślicznie. 🙂
wera5510, fajna łaciata, ile ma w kłębie?
emptyline Kobyłka ma 145cm 🙂
emptyline, ważne jest patrzeć realnie, cały czas to powtarzam. Ale wiem, że Wam łatwo nie było, że miałaś już lęk wsiadania więc wg. mnie nie jest źle. Nie widzę żadnych rażących błędów na zdjęciu i moim zdaniem głowa do góry. Idzie Ci świetnie.  😉
Thymos, hihi, nie wpadłabym na to 😁
emptyline, futro większe od Całuska 😀 i nie przesadzaj z tym koślawo, jest dobrze! Chyba jak jest naprawdę koślawo nie widziałaś 😉 super, że już się dogadujecie!
wera5510, urocza dziewczyna 🙂
Cocosowo, i ten jego wzrok... "tak jest dobrze? zobacz, jaki ze mnie przystojniak" 😉
przy okazji podrzucam siwe po jeździe, jeszcze nie utaplane w błocie... 🙂

tak czasem na niego patrzę i sobie myślę - jaki on jest śmieszny... nie pytajcie, dlaczego... nie wiem, taka refleksja 🤣
pozdrawiamy z nowego domku 😉

emptyline bardzo dziękuję  :kwiatek:  :kwiatek:
a Całus to niezmiennie najpiękniejszy kucykna tym forum 😍  (i przy okazji chyba najbardziej wylansowany- boski!!!! )

Thymos obawiam się że czasem nawet większą ilością.  😁  Ale ona całe życie była super zadbana, bo jest "oczkiem w głowie " właścicielki i koniem z kategorii tych "niesprzedawalnych"
harja twój koń jak zwykle obłędny!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się