Losia biedny ten Twój konio 😉 Dwa razy dziennie go męczysz :P
A tak na serio- dobrze Ruda wygląda. Ty też chyba coraz większy fun z jazdy bo coraz częściej się tu Cię widuje z fotkami 🙂
Nirv no nie! Koninę grilluje oj niedobra niedobra. Swoją drogą siwek i Pamsik wygladają na nierozłącznych 😀
mtl dobra ta zebrofota! Mega 😀
Dzionka mimo, że wyskakujesz mi z lodówki to nadal mogę tą lodówkę otwierać z przyjemnością 🙂 Biały Bór poznaję! Kurczę nie myślałam ,że Ty na te wakacje crossowe to do BB zawędrowałaś 😉
Cyśka super! Fajnie, że możesz się teraz rozwijać z takim koniem. On serio ma na imię Giermek? :P
zoriczkowa gratuluję debiutu! Teraz to już z górki 😉
Muszę się pochwalić 💃 Po 3 miesiącach przerwy w końcu zabieram się za dużą DD (matkę mojej młodej).
Wykąpana dziś, spacerek w poszukiwaniu trawy też był.
Potem wzięłam ją na lonżę. Polonżowałam chwilę, koń spokojny dobrze chodził jakby przerwy nie miał.
Więc zmieniłam plany i zamiast wsiąść pojutrze wsiadłam już dziś. Jezu cieszyłam się jak dziecko 😍 Mimo,że tylko chwilkę jeździłam było meeeega Pojutrze wsiądę na dłużej bo czekamy na kowala.
Kobyła spokojna, ani nie brykała ani nie próbowała ponieść, szła równo. Na początku tylko zestresowana ,że znowu ktoś na niej siedzi. I jak tu jej nie kochać? 💃
Swoją drogą nie wiem jak ona to zrobiła ale ubrudziła się na szyji.... smołą 🤔 Jutro muszę z tym walczyć słyszałam ,że masłem idzie to doczyścić.
Zdjęć z "jazdy" co prawda nie mam to wcisnę się z dwoma DD. Mamuśka właśnie ta o której owa i moja młoda jej córka. Młoda już dość duża przy matce się wydaje...