Strzyga - wspaniała... widzę, że w ramach remontów postawiono bardziej na wygląd aniżeli funkcjonalność, a stajnia ma być dla show i do pokazywania, a nie dla koni i ich właścicieli/opiekunów... Szkoda, nie widziałam jeszcze na żywo ośrodka w nowym wydaniu, ale powoli mi się odechciewa - to już kolejna niefunkcjonalna (ale wyglądająca...) wpadka, którą ktoś przedstawia... Co do terenów - szkoda, współczuję, bo ja osobiście bardzo lubię i potrzebuję wypadów do lasu i średnio sobie wyobrażam funkcjonowanie w stajni bez zielonej okolicy. Tak czy siak - zapraszam jak będziesz w okolicach Wrocka, u nas ppppięęękne i naprawdę jest co zwiedzać, a Korabek to wymarzona leśna fura, zarówno do wypadów dziennych, jak i nocnych :-)
Dżastin - mmmmmega, ale pięknie!!!
Hermes - no i znowu fajne loty, dawaj więcej 💘 jak poszło? Trzymam kciuki za kolejne!
tulipan - o raaaaaaaaaaaaaaany, boskie foty! Jak nigdy nie byłam fanką Kasi, tak muszę przyznać, że wyrosła z niej PRZEPIĘKNA MASZYNA! Wygląda doskonale! Szymek ofkors też, ale Kobyła zafundowała mi po prostu opad szczeny! Planujecie jakieś zawody?
faith - ej, to dobrze, bo ja planuję zrobić sobie na żebrze i straszyli mnie, że tam to już w ogóle śmierć bólowa na miejscu 😁
Muchozol - strasznie dziękujemy, bardzo miło nam to słyszeć :kwiatek: A jak u Ciebie? Jak Mucha i nastawienie do jazdy (Twoje i Koniowatego)? :-)
krysiex213 - :kwiatek: mnie również bardzo bardzo to cieszy, bo po tym wszystkim bardzo się zmienił i stracił cechy, które w nim bardzo lubiłam - liczę jednak na ich powrót, niekoniecznie teraz zaraz, ale żeby chociaż kiedyś... jak na razie, powolutku, odpukać, wraca.
Ostatnie na długo:

Strzyga, jeszcze espeszial for ju tytułem zachęty na wycieczkę do Wro:

To widoczek sprzed samiutkiej stajni :-) I to naprawdę pikuś w porównaniu z "dalszą" (+/- 1 km :hihi🙂 okolicą, wzgórza, doliny, rzeczki, bajora... kosmos, aż się wierzyć nie chce, że takie krajobrazy pod Wrockiem.