Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Caira, ładnie. 🙂
azazu93, puszczaj, nie ma szału. 😉
Libella, moim zdaniem rozmiar wypada tak samo.
edyta, piękny, będzie mega elegancko. 🙂
wątek zamknięty
edyta Ok, czekam z niecierpliwością 🙂
Całe szczęście nie ma jeszcze tak ogromnej ilości tych kolorów 😁
wątek zamknięty
Londstreet dzięki. Czyli to jednak wielki garnek mojego konia 😉
wątek zamknięty
Nie wiem jak Wy ale ja po zdjęciach które deb dodała na fejsie stwierdzam że jestem bankrutem xd no może nie dosłownie ale pierwszy jarpol na 100% zawita u mnie ^^
wątek zamknięty
wabankowa, mam ten sam problem - już nie mogę się doczekać całej kolekcji! A Jarpole mogę z czystym sumieniem polecić, świetne czapraki 🙂
wątek zamknięty
Siwy koń w Jarpolach:

granat atramentowy-masło orzechowe

brąz:

oraz czarny Eskadron:
wątek zamknięty
przerwę dyskusję, mogłybyście mi pomóc?
czy to jest lavender, czy aubergine?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Bee, to jest Lavender i myślę że Exclusive, a nie ten kolekcyjny 🙂
wątek zamknięty
tuch, edyta, Mam ten sam model caballa kolor granatowy i szary (granatowy chyba dokładnie ten, który edyta wrzuciła na poprzedniej stronie patrząc na rozmiar bo zamawialam pony ujeżdżeniowy). Granatowy po pierwszym praniu wygląda tak samo jak przed pierwszym praniem. Szary będzie właśnie prany: jeśli chcecie mogę wam wysłać zdjęcie przed i po, dajcie znać na prv. Szary ciut mi się pozaciągał 🙁
wątek zamknięty
dziękuję Livia, czyli jednak to nie to, czego szukam  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx i kto mówił, że siwym źle w brązach 🙂 A atrament z Jarpola miażdży system, jeden z piękniejszych czapraków jakie widziałam.
wątek zamknięty
xxagaxx właśnie ten atrament jest moim totalnym numerem jeden, jest genialny !
wątek zamknięty
Livia, exclusive maja inna lamowke przecież. 🙂
wątek zamknięty
Akurat jak po raz enty płakałam za swoim jarpolowym pasiakiem (nie wiem co mnie naszło by go sprzedać), to jest nowa kolekcja. I jeszcze rabat przez pierwsze kilka dni. Szał.
A miałam na siodło odkładać... 🤣
wątek zamknięty
equi.dream, wabankowa,  :kwiatek: :kwiatek: Już na fb jest cała kolekcja 😉

Siwy we fiolecie:

i w różu 😉

oraz w czarnym:

wątek zamknięty
xxagaxx, o dziwo w brązie mi się podoba  😉 natomiast w fiolecie i czarnym wygląda rewelacyjnie!  Granat byłby piękny bez brązowej lamówki.  Wiem, że takie połączenie ma wielu fanów,  ale mi się nie podoba ; ) brać na mojego siwucha ten bakłażan (crystal)?
wątek zamknięty
anai, bierz i się nie zastanawiaj nawet : P
Ja mam ciężką zagwozdkę czy wziąć na karego fiolet czy czekoladę. Na fb widziałam właśnie karego w brązie i po prostu coś pięknego. Muszę ochłonąć po tych zdjęciach na fb 😁
wątek zamknięty
Jeszcze wrzucam jedno z jazdy synchronicznej, Siwy we fiolecie i kasztan w błękicie 😉

wątek zamknięty
emptyline, faktycznie, w takim razie to kolekcyjny jednak, ale wciąż Lavender 🙂

xxagaxx, właśnie widziałam i już kombinuję swoje kolory, kolekcja jest super!

budyń, fiolet weź! Mówi ci to właścicielka karego 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx Ślicznie!! A kolekcja piękna 😀

No to obiecane foty siwunia w grey melange  😍

wątek zamknięty
dairoxroxi muszę Ci powiedzieć, że genialnie mu w tym szarym ! Francja elegancja ^^
wątek zamknięty
Odkryłam zdjęcie z wakacji, Komplet toffee/gelb

wątek zamknięty
dairoxroxi super, tak klasycznie *.*
juliadna pięknie mu !  😀
wątek zamknięty
xxagaxx, ale ty ładnie siedzisz w tym skoku 😍
wątek zamknięty
Dziewczyny wiecie może czy na stronie Jarpolu ( Jarpola  🤔 ) znajdę wzornik kolorów alcantry i sznurków, bo mam problem w wyborze odcieni w konfiguratorze :kwiatek:
wątek zamknięty
kaszmirowa, jeszcze nie ma, ale będzie, jak tylko deb odetchnie - w ciągu 3-4 dni powinien się ten wzornik pojawić 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi kolor bardzo ładny tylko ten cotton wydaje się olbrzymi na nim, jak płachta. Nie myślałaś o rozmiarach pony?
wątek zamknięty
Dziewczyny, a na stronie Jarpola jest coś takiego jak kolorownik?  👀
Nie mogę znaleźć...  🙄
wątek zamknięty
Protoniasta, pytałam o to 2-3 wpisy nad Tobą 😉
Livia,  :kwiatek: Najwyżej będę zamawiać w promocji kolory na chybił trafił, jeśli nie będzie wzornika.
wątek zamknięty
kaszmirowa2302, zostaje ci tylko patrzenie na kolory innych czapraków, zdjęcia są podpisane : P
W ogóle miała być promocja na cała kolekcję, a widzę na stronie tylko ten podstawowy czaprak caro przeceniony. To tak ma być?  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.