Nie wiem jak Wy ale ja po zdjęciach które deb dodała na fejsie stwierdzam że jestem bankrutem xd no może nie dosłownie ale pierwszy jarpol na 100% zawita u mnie ^^
tuch, edyta, Mam ten sam model caballa kolor granatowy i szary (granatowy chyba dokładnie ten, który edyta wrzuciła na poprzedniej stronie patrząc na rozmiar bo zamawialam pony ujeżdżeniowy). Granatowy po pierwszym praniu wygląda tak samo jak przed pierwszym praniem. Szary będzie właśnie prany: jeśli chcecie mogę wam wysłać zdjęcie przed i po, dajcie znać na prv. Szary ciut mi się pozaciągał 🙁
Akurat jak po raz enty płakałam za swoim jarpolowym pasiakiem (nie wiem co mnie naszło by go sprzedać), to jest nowa kolekcja. I jeszcze rabat przez pierwsze kilka dni. Szał. A miałam na siodło odkładać... 🤣
xxagaxx, o dziwo w brązie mi się podoba 😉 natomiast w fiolecie i czarnym wygląda rewelacyjnie! Granat byłby piękny bez brązowej lamówki. Wiem, że takie połączenie ma wielu fanów, ale mi się nie podoba ; ) brać na mojego siwucha ten bakłażan (crystal)?
anai, bierz i się nie zastanawiaj nawet : P Ja mam ciężką zagwozdkę czy wziąć na karego fiolet czy czekoladę. Na fb widziałam właśnie karego w brązie i po prostu coś pięknego. Muszę ochłonąć po tych zdjęciach na fb 😁
Dziewczyny wiecie może czy na stronie Jarpolu ( Jarpola 🤔 ) znajdę wzornik kolorów alcantry i sznurków, bo mam problem w wyborze odcieni w konfiguratorze :kwiatek:
kaszmirowa2302, zostaje ci tylko patrzenie na kolory innych czapraków, zdjęcia są podpisane : P W ogóle miała być promocja na cała kolekcję, a widzę na stronie tylko ten podstawowy czaprak caro przeceniony. To tak ma być? 🤔wirek: