Precelek jak z jakoscia Caballi? Macalam je rok temu na zawodach i byly strasznie cienkie. Pod siodlem sie zawijaly i wygladaly malo elegancko. Czy cos sie zmienilo? Bo twoje wygladaja swietnie!
Wybaczcie brak polskich znakow ale niestety klawiatura przystosowana do hiszpanskiego..
Nirv, ładna jest, choć szału nie robi, ale skoro lubiłaś, to bierz, bo możesz później żałować 😉 wabankowa, wow, trafiłaś perełkę! 😀 salto piccolo, caballe zdecydowanie nie są cienkie, ani się nie zawijają 😉
salto piccolo wypowiem się na temat Caballi. Ja swój używam kilka miesięcy i padzik (poza zagnieceniami) wygląda jak nowy. Pod siodłem się nie zawija i jest super puchaty. Jedyny mankament: pad trzeba prać z małą ilością rzeczy, albo sam, w przeciwnym razie się nie dopierze, ale to jak każdy gruby pad. Jednym słowem polecam 😀
O właśnie, pady. A mi chodzi konkretnie o czapraki. Macałam właśnie czapraki, później koleżanka kupiła i wystartowała od razu - po nasiąknięciu potem wyglądał na prawdę średnio. Pytam się bo na prawdę podoba mi się pikowanie i możliwość personalizacji - obkupiłabym 3 na zawody i z głowy wyszukiwanie czegokolwiek. Dzięki za odpowiedzi :kwiatek:
salto piccolo, a jesteś pewna że to był Caball? Czapraki to raczej nowość, a przynajmniej te z nowego materiału. Do tej pory były chyba tylko pady, którym nie można nic zarzucić.
kittajka wzbudziłaś moją wątpliwość- napisałam do koleżanki, która wtedy kupiła. Jasne, że to nie był Caball tylko Elite Horse 😵 Zwracam honor, i jak mówicie, że dobre - zastanowię się nad zakupem w takim razie.
ladydill dopiero w piątek będę je mieć w rękach 🙂 harja, gazellasta :kwiatek: Burza, dzięki 🙂 mam nadzieję że na ciemnej Klaczynce fajnie ten kolor będzie wyglądał Livia ten petrol to najnowsze dzieło caball 🙂 chyba nie ma jeszcze go w asortymencie sklepu na stronie www. Materiał jest fantastyczny bo lekko połyskuje. Nie mogę się doczekać paczki 🙂 salto-picollo ja w moich jeszcze nie jeździłam, jednak nie spotkałam jeszcze osoby która by narzekała na jakość caballowych produktów 🙂 xxagaxx dzięki 🙂 to także jeden z moich ulubionych :kwiatek:
Nirv, na twoim miejscu bym nie brała, na pewno macie lepsze kolory. wabankowa, zazdroszczę gelba, wrzucaj zdjęcia na koniu. 🙂 dairoxroxi, fajnie, że mu grzywę ciachnęłaś, koń od razu się inaczej prezentuje. 🙂 Jeszcze tylko przerwać i będzie super. Groszek trochę mdły, ale nie jest źle.
salto piccolo, niech Cię ręka boska broni przed czaprakami Elite Horse :P Wdziałam zarówno nówki na wystawkach jak i używane czas jakiś - lamówki krzywe, pozwijane rogi i połączenie kolorów nie bardzo "moje". 😉 Chociaż są tacy co chwalą, może coś się zmieniło od zeszłego roku, ale wrażenie mocno średnie.
Nie wiem czy się wyleczyłam ze szmatoholizmu (podobno się nie da 😁 Ale ostatnio złożyłam na kupkę wszystkie moje czapraki na półce i... się zgarbiłam 🤔wirek: ) - moją ostatnią szmatką był kilka miesięcy temu toffelek od koleżanki z 'odzysku' i... jakoś mnie do niczego nowego nie ciągnie. (powiedziała, przed premierą nowej kolekcji Jarpola, ups! 😎 )
dairoxroxi, całkiem ładnie 🙂 Donia Aleksandra, super się prezentuje. Budlejowe_love, z tego wszystkiego dera najładniejsza! Moon, nowa kolekcja Jarpola powiadasz? 👀
haha... nie mów hop. Dopiero co odbyła się u nas tradycyjna sesja Jarpolowa i hmm.... dobrze, że jestem kompletnie spłukana, bo bym znowu dorobiła się zbioru czapraków dla całej stajni. A tak zadowoliłam się zaledwie jednym. 😉 Nowe modele czapraków i coniektóre zestawienia są mega. 😁
Budlejowe_love, o nie, petrolowy polopad... 👀 Odkąd ta kolekcja wyszła to mam na niego chrapkę, szałowy jest. W ogóle jak oglądam wasze "szmaciane" zdjęcia, to tak mnie ręce świerzbią, że coś strasznego, a tu ważniejsze wydatki na głowie 🤬
Moon, ale, że ja ?? Ja tu też tylko cierpię jak podjeżdża samochód pełen cudeniek z nowej kolekcji na sesję. A przez kolejne x godzin muszę na to wszystko patrzeć i zakładac kolejno na różne konie. 😁