Pogoda nam pokrzyżowała plany i niestety nie udało się za wiele obfocić, w związku z czym na razie poglądowo tylko kasztan w walnucie i w corrianderze:
Coraliee dziękuję bardzo :kwiatek: dopasowanie do koszuli nie jest przypadkowe, hie hie 👀 Livia wyszłam z takiego samego założenia, biały bez lamówki na siwym to jest zupełny bezsens... Czekoladowiec dzięki 🙂 lalasatan zostawiaj! akzzi niestety do mnie nie przemawiają te zestawienia, szaro i smutno... carmelka ten czaprak byłby niezły gdyby podkładka nie zasłaniała połowy napisu 😤 Gazellasta łezka na grubasku taka maleńka się wydaje 🤣
RatiNa, e tam, wcale nie wyglada na taką malunią, normalna jest i pasuje wam 🙂 Gazellasta, A mi sie podoba! carmelka, Ciekawy pad 😉 akzzi smutne jakies te zestawienia na kasztanie.
Gdyby ktoś szukał pasującego uwiązu do kantara z najnowszej kolekcji (baltic/white/anthra) to polecam turkusowy Waldhausen'a: http://konik.com.pl/waldhausen-uwiaz-bezpieczny o wiele bardziej pasuje niż eskadronowski z tym zielonym... 😉
harja, Ratana chciałyśmy obfocić więcej koni, zaczęłyśmy od kasztana. Niestety pogoda już nie pozwoliła reszcie zrobić ładnych zdjęć. Na tym kasztanie efekt wow zrobił brillant winterred. Widzę na nim także np. cottona blackberry 😀
Burza bo o corrianderze to już ludzie zapomnieli, teraz neony są popularne 😉 O tak...negro-corriander-wine to jedna z ładniejszych kolekcji! Starałyśmy się zrobić jak najładniejsze fotki, więc dziękuje wraz z resztą zaangażowanej ekipy za komplement 😀 Choć do zdjęć Juliadny czy Emptyline to do pięt nie dorastamy. Emptyline powinna kiedyś naszą stajnie odwiedzić, wtedy to byśmy poszalały ze zdjęciami. Może chętna 👀?
edit. Ogłowie to Solibel, ale jaki model to niestety nie wiem.
Lolastan, zostaw ! Mi się bardzo podoba 😀 Ale fakt faktem że z owijkami było by jeszcze fajniej 😉 Gazellasta, mnie ta łezka wygląda bardziej na ice niż mint... nawet w lamówce widać ocean z tej kolekcji 😉
Livia na nim dobrze wypadają takie żywe kolory 🙂 Libeerte to był mój must have 😉
Mam jeszcze Gazele w ?: I w greenie również Rudą w magencie DL , pod siodłem wszechstronnym. Niestety fota kiepska, bo robił ją przypadkowy gapowicz, a czaprak od wodnych wygłupów trochę źle leży 😉
monia ja wole odznaczające się czapraki. Jasne na nim zginą 😉 akzzi chętnie zobaczę Rudzielca w innych wersjach kolorystycznych, zawsze można się zainspirować 🙂
Donia Aleksandra, ruda w oceanie bosko, młodemu średnio pasuje taki jaskrawy kolor, ale on w ogóle sam w sobie jest niesamowity i mógłby śmigać nawet w worku po ziemniakach 😀 😉) no i świetnie Gazeli w teaku! akzzi, o raju, w takim razie czekam na foty w innych kolorach! 🙂 Gazellasta, a ta łezka przypadkiem nie jest pony? 😀 faktycznie bardziej pasuje na ice, nadal mi się podoba, mimo, że blado, to jednak coś w sobie ma 🙂