Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

anai, dzięki 🙂 Jak siostra skończy egzaminy gimnazjalne,to zrobi mi zdjęcia- co do aplikacji,to jeżeli dobrze się je ''przygrzeje" żelazkiem,to nic nie odpada w trakcie prania,choć te rzeczy z aplikacjami staram się prać w delikatnych programach i bez mocnego wirowania.Największym hitem są pierwsze aplikacje które dostałam (swoją drogą prezent od Precelek ) 3 lata, x prań i nic nie odpadło 🙂
wątek zamknięty
protoniasta, anai, xxagaxx, dzięki dziewczyny :kwiatek:
anai, też mi się bardzo podoba w tych dwóch. Róż to taki kolor raczej dla mnie 😁 mam już Jarpolową fuksję, ale niestety o profilu średnio pasującym mi pod siodło... A, że kolor bardzo mi się spodobał, to musiałam mieć VS 😉)
xxagaxx, a tak się martwiłam, że będą za krótkie - jednak są OK 🙂
Libella, na szczęście niewiele 😉
chestnutt, ja miałam kiwi Caballa(zdjęcie w mojej galerii), kumpela miała limonkę Jarpola i kolory bardzo od siebie nie odbiegają, oba ładne 🙂
wątek zamknięty
harja w kobalcie do schrupania! Najgorzej z tych trzech wg mnie grey 😉
emptyline sliczna ta anka 🙂
kitty raaaazi ! Ale pozytywnie razi jak dla mnie 😉

Dawno nas tu nie było, więc przypominam się  z kobyłem 🙂
Opera w Ice

i w cottonie choco + owijkach Fair Play, pasujących do lamówki 🙂
wątek zamknięty
Aimee, ani, harja, to mój ulubiony niebieski pad Anky. Nawet mi się podoba, mimo, ż eto nie moje klimaty.
Aimee, ice mi się podoba.

Ok, mam dzisiejszy "hazel-time" i o tyle o ile Rudej jest ładnie, mimo, ze się trochę zlewa, to Całus wygląda jak kupa. 🙂

PS: wybaczcie żałosne podpisy, ale non stop ktoś mi podpierdziela zdjęcia. :/
wątek zamknięty
emptyline, o nieee 🙁 Tak pięknie, a mój potencjalny hazel się zgubił 🙁
wątek zamknięty
emptyline, czapraki jak czapraki, ale te zdjęcia!! W pięknym miejscu, cudnie zrobione, no bomba!
wątek zamknięty
harja, w kobalcie bosko! Fuksja mi się ciut mniej podoba, ale ogólnie Jarpolowe pady wymiatają i przyćmiewają Eskadrona 😉

Aimee, w Choco super 🙂

emptyline, faktycznie na Rudziku się ten Hazel zlewa, ale Całek całkiem całkiem wygląda. Daleko mu do kupy 😉

wątek zamknięty
Libeerte, jak to się zgubił?
xxagaxx, dzięki śliczne! Ale skopałam tym razem troszkę, ISO miałam za duże, no ale trudno, szmaty widać. Miejscówka jest super, uwielbiam ją!
Livia, kurka w dona, no a mi się w ogóle nie podoba, zbyt pomarańczowy ten hazel jest.

Lecę dalej - w roli głównej Erilia.

jeszcze raz hazel, tylko fota lepsza

deepblue + owije pod kolor nougat (Wladhausenowskie)

marone

wątek zamknięty
Dziewczyny pomocy!

Jakiego caballa dobrać do kobyłki ze zdjęć? Na pewno revolta lub imperial, ale zastanawiam się nad kolorem. Czaprak w zieleni już mamy, szarości i jasne kolory (biel, ecru) też.
Jak ktoś ma czas i chce się pobawić to nie pogardzę dokładną konfiguracją (kolor padu, lamówki i sznurków) 🙂
http://caball.pl/konfigurator.html
wątek zamknięty
może coś z czekoladą/cegłą, albo jakieś niebieskości 🙂
wątek zamknięty
carmelka, takie coś mi wpadło do głowy. Kolory opisane kolejno jak w konfiguratorze.
wątek zamknięty
Aimee, Livia, dzięki za opinie :kwiatek:
wątek zamknięty
pilnie poszukuję eskadrona atlantic greena. Czy jest szansa, że gdzieś go znajdę?
wątek zamknięty
Gazellasta, e-bay niemiecki. Wczoraj mi jakiś mignął.
wątek zamknięty
emptyline dzięki
wątek zamknięty
Aimee ice jest super, pasuje Rudej 🙂
emptyline brillant deepblue mnie zachwyca, strasznie mi się zawsze podobał 🙂 I zaskakująco dobrze kasztanowi w hazel'u, a wydawałoby się, że będzie się zlewać  👀

Wrzucam Landlorda w obiecanym euro-starze , nie wiem co to za kolekcja.

edit. rozmiar zdjęcia
wątek zamknięty
emptyline, dla mnie hazel to najpaskudniejszy kolor Eskadrona i na rudej też mi się nie podoba.

wątek zamknięty
Ratana, bardzo ładnie.
PS. zmniejsz drugie zdjęcie 😉
wątek zamknięty
Dla mnie hazel to ideał i największe marzenie szmatoholiczne.  😁
wątek zamknięty
Dla mnie hazel to ideał i największe marzenie szmatoholiczne.  😁

kuurcze, moje też.  😁
wątek zamknięty
Burza, mi się podobał, dopóki nie założyłam go na konia.
Ratana, deepblue jest przepiękny. Błękit niestety nie mój klimat totalnie, ale on mi się sam w sobie nie podoba. 🙂
wątek zamknięty
emptyline, nooo był i nie ma 😁 Nie mam pojęcia gdzie jest, ani jego właścicielka, która go mi zostawiała jak wyjeżdżała.  🤣
wątek zamknięty
Libeerte, no ktoś podpieprzył normalnie. :/
wątek zamknięty
emptyline, dla mnie hazel to najpaskudniejszy kolor Eskadrona i na rudej też mi się nie podoba.

burza w 100% Cię popieram każdy inny oby tylko nie hazel
wątek zamknięty
Ja za to Hazela bardzo chętnie bym przygarnęła. Dla mnie to drugi Niciak, obok navy, który zdecydowanie ma "to coś" 😉
wątek zamknięty
Ratana, jaki jaśniutki ten niebieski - ale wygląda fajnie 🙂

Haha, mnie Hazel też jako kolor się nie podoba, to już wolę jakieś róże 😉 Ale do gniadych czy kasztanów - czemu nie 🙂
wątek zamknięty
Budlejowe_love, no właśnie. I tyle lat i dalej się podoba a to taki kupowaty kolor 😉 ale de gustibus...
wątek zamknięty
Burza , ale starlight jak dal mnie cudo  😍 a kolekcja niby ta sama nie  🤔zok:
wątek zamknięty
Ratana zdecydowanie jego kolory  😍
wątek zamknięty
Dziewczyny ! Co myślicie na temat tego padziku

Na tym chłopaku ?

Pasuje czy raczej nie i nie ma po co kupować ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.