Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Dziewczyny wpadam po pomoc. 😉 Czy ktos kojarzy co to za kolekcja HV Polo? I czy mozna je dostac gdzies w PL?
foto Majeczki
wątek zamknięty
Libella postaram się dziś wrzucić porównanie gelba i banany.  🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, dziękuję 🙂

etosha, pięknie w Royalblue 🙂 Jeśli chcesz koniecznie te zdjęcia dać do szmato to wybrałabym oba z jasnogniadą (przy ciemnogniadej w tle jest to wiaderko z obi 😉) Ale może dasz radę zrobić obu klaczuchom zdjęcia na dworze? 🙂

anai, dzięki 🙂 Siwemu bardzo ładnie w tym niebieskim!

Chess, fajnie całkiem 🙂

Precelek, dzięki 🙂

sei, fajne! Co to za czaprak? 🙂

emptyline, dzięki 🙂 W tym kobaltowym Niciaku jest bosko! A komplet z derką to już w ogóle 🙂

wątek zamknięty
emptyline w tym zestawie jest mu naprawdę do pyska ! I wreszcie nie różowy  😁

Livia derka genialna ! Te kolory są super, jedyne co to długość za długa. Strasznie Ci konia zmniejsza xD
wątek zamknięty
wabankowa, dzięki 🙂 Mniejszej nie dopięłabym na klacie, niestety coś za coś 😁
wątek zamknięty
Livia, uroczo wygląda. 🙂
emptyline, wcześniej mi się ten niciak nie podobał, ale u was wygląda rewelacyjnie. 😀 I zdjęcia super, full profeska. 😉 A z Anky to chyba Olympia Blue ma odcień podobny do Nici Cobalt, tylko jest mała szansa na jej dostanie.

Mam foto zestawu NG, mi się średnio widzi, spróbuję jeszcze założyć do niego granatowe owijki, może zyska.

Sorry za balerony, uczę się zawijać na podkładki.
wątek zamknięty
Zu dzięki
Minosia będę bardzo wdzięczna!
Londstreet moim zdaniem z granatowymi owijkami będzie super! Mega mi się ta kolekcja splash podoba. Jak tylko złapię nadprogramową kasę to chociaż kantar muszę mieć 🙂
wątek zamknięty
a czy ja dobrze widzę że są w kwiatki kaloszki? a z jakiej to firmy?
wątek zamknięty
Nowe Eskadrony  😉
wątek zamknięty
super są dzięki
wątek zamknięty
Elfik, one są w plamki nie w kwiatki niestety. 🙁
Londstreet, a moim zdaniem jest właśnie super! Mi też się cobalt średnio podobał, ale kurcze fajnie Całus wygląda, tylko, że ja nie lubię niciaków, więc zobaczymy, jak gdzieś ustrzelę derkę to będę szukać pasującego do niej czapraka. A Anka true blue by nie pasowała? Wydaje mi się, że byłaby super.
wabankowa, dzięki. Ja tak paradoksalnie wcale dużo tego różu nie mam w pace. 🙂
Livia, dzięki, mi się na moje własne nieszczęście też bardzo podoba.
Libella, dziękuję! No ja zaskoczona efektem jestem.
anai, dzięki. Mi się wydaje, że niebieskie będą fajne, ale tak jak pisze gryg, ten jest chyba za jaskrawy. Taki bardziej chabrowy jak Twój fraczek by mi się widział na nim. No i ciemna, brudna zieleń, granat, jakieś bordo może? Ale to tylko moje zdanie. 🙂

wątek zamknięty
Mi się nowy ng zupełnie nie widzi... Normalnie jak z cyrku.
wątek zamknięty
serio to są kropeczki tylko?
wątek zamknięty
Londstreet, z granatowymi owijami powinno być o wiele lepiej 😉
emptyline, nie wiem, dlaczego nie lubisz niebieskości, wyglądają obłędnie na Całku! śmiem twierdzić, że mogą nawet konkurować z różem... 😉
wątek zamknięty
Londstreet Fajnie pad się prezentuje na kucyku z granatowymi owijkami powinno być elegancko 😉
Livia Derka jest szałowa robi z twojego koniska kucyczka  😜
emptyline Świetnie w tym komplecie! Planuję również kupić derkę może będzie mi pasowała do anky french, o ile mnie pamięć nie myli derki były dostępne w Poznaniu w stacjonarnym, po świętach się wybieram więc jak chcesz mogę zerknąć czy mają kucykowe 😉
wątek zamknięty
emptyline super w tym niciaku, chyba na równi z różami  🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny czy orientuje się któraś gdzie dostanę owijki hazel? Może nawet nie Eskadronowe, ale jakiś podobny kolor.
wątek zamknięty
Dziewczyny wpadam po pomoc. 😉 Czy ktos kojarzy co to za kolekcja HV Polo? I czy mozna je dostac gdzies w PL?

Mam taki czaprak navy, to kolekcja 2012, czaprak Warwick klik
Napisz do horse-trade.pl, jeśli są jakieś jeszcze dostępne w magazynie, na pewno Ci ściągną, ja wszystkie czapraki hv polo mam przez nich ściągane 🙂
wątek zamknięty
emptyline, piękny kolor owijek 🙂

Londstreet, na kucu ślicznie 🙂
wątek zamknięty
emptyline, mam granaty, kobalt, dwa czerwone czapraki i czarno-czerwonego euro stara. Marzą mi się fiolety, tylko do siodła mi nie pasują. Chyba, że z powrotem przerzucę się na czarny sprzęt 😉

Ten granatowy mi się podoba, znalazłam go poszukując granatowych nauszników:
hv polo bella
i nauszniki

Londstreet, czaprak fajny, owijki chyba jednak granatowe lepsze.
wątek zamknięty
Dorobiłam się zdjęć Anky french blue na koni, co światło to inny kolor... ale na żywo dla mnie szał jest! 😀

wątek zamknięty
dairoxroxi, kolor mi się podoba, ale ten pad jest taki duży czy koń krótki?
wątek zamknięty
anai Koń jest strasznie krótki, a wielkość pada wypada fajnie- na zdjęciu pod siodłem 16,5'
wątek zamknięty
Londstreet, kurczę zaskoczyłaś mnie tym zdjęciem 😉 Nie taka straszna ta kolekcja, jak myślałam, może nie powala, ale wygląda przynajmniej ok. 🙂
dairoxroxi, ja wolę ciepłe kolory na siwkach, ale Twój wygląda ślicznie 🙂
wątek zamknięty
emptyline - zdecydowanie Wasza najlepsza odsłona  💘 Tylko chyba owijki są troche ciemniejsze od czapraka?
londstreet - a mi się widzi! super jest 🙂 ciekawe czy na innych maściach też będzie ten czaprak dobrze wyglądał...
dairaxroxi - ja myślę, że jak Ci koń wysiwieje to ten komplet dużo zyska wizualnie. Teraz nie jest źle, ale nie ma efektu "wow" wg mnie 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, bardzo ładnie w nim Twojemu koniowi, jednak wg mnie pad jest jednak nieco przyduży 😉
wątek zamknięty
ej_anka Kolor jest dość wiosenny, nie widać tego na zdjęciach ale to taki kolor niebieskiego letniego nieba  😜
Ratana Śmiało mogę stwierdzić, że jeżeli miałabym kupować ten pad kierując się tymi zdjęciami na siwym to w życiu bym go nie kupiła  😁 Na żywo kolor jest zupełnie inny i na siwkach takich jak mój i już wybielonych wygląda pięknie 🙂
harja Dziękujemy 😉 No niestety rozmiar jest jaki jest szkoda, że Anki nie ma określonych wymiarów/ rozmiarów a nie że kolekcja to inaczej wypadają  🍴
wątek zamknięty
dairoxroxi, oj tam duży 😉
A na żywo jest bardziej zbliżony do odcienia padu czy owijek z tego zdjęcia?
wątek zamknięty
Londstreet, komplet absolutnie nie w moim guście, ale na twoim zwierzu wygląda zacnie 😉

dairoxroxi, fajny komplet. Mam wrażenie co prawda ze siodło jest za bardzo z tyłu, ale może przez ujęcie 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny. 😉 Pokombinuję z tymi owijkami, mam nadzieję, że będzie lepszy efekt, bo na karej te różowe ożywiają cały komplet, a na kucyku to już trochę za dużo.

Elfik, tak jak dziewczyny napisały - to są takie kropko-ciapki, nie kwiatki, ale z daleka faktycznie tak wyglądają.
emptyline, obejrzałam True Blue i faktycznie, podobny kolor, z resztą bardzo ładny. 🙂
Ratana, w mojej galerii jest jeszcze zdjęcie na ciemnej maści, jakbyś chciała zobaczyć. 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.