Livia, postaram się zrobić niedługo. 😉 O, udało Ci się zdobyć wymarzoną derkę! 😀 Pamiętam jeszcze jak do mnie pisałaś w jej sprawie. 🙂 Coraliee, ładny komplet i konia też masz uroczego. 🙂
Strucelka, ładnie, ale nie ma efektu "wow", jak to było np. w moonie. 🙂 A nasze różowe kaloszki są mega poprawiaczem humoru. Amarotsa, ale masz fuksa z tą ruby! Połowa forum rwie teraz pewnie włosy z głowy z zazdrości. :P anai, poleciałaś! 🙂 Nie mój klimat, ale muszę to zobaczyć na koniu! tuch, kare w brązach jakoś mi nie leżą, ale odcień padu bardzo ładny. lalasatan, grey jest cudny, kupuj. 🙂 maison, znowu zrobiłam cukierka, wieeeem. 🙂 Ale wcześniej miał do tego czapraka różowe owijki, razem z nowymi kaloszkami zaopatrzyłam się też w brązowe bandaże, żebyśmy wszyscy to nie zwymiotowali od ilości barbie-koloru. 🙂 harja, dzięki! W niedzielę już się zlituję i założymy coś zdecydowanie nieróżowego.
Szału na karym może nie ma ale NIESTETY i z przykrością stwierdzam że, na nich wszystko dobrze wygląda. A ja niestety mam mimo woli skłonności do oryginalnych kolorów 😁 ale lubię klasykę więc staram się walczyć ze swoją dotychczasową kolekcją.
ej_anka no właśnie te derki jakoś mało mobilne są 😁 Amarotsa dziękuję :kwiatek: Livia dzięki, przekażę jej hahah :kwiatek: moim zdaniem neongreen wygląda bardzo ciekawie! dairoxroxi carmelka Minosia :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Strucelka bardzo fajne zestawienie!
Dzięki dziołchy :kwiatek: Mnie się bardziej podoba w butterze niż na przykład w grassie, jeśli chodzi o źywe kolory 🙂 Ale tak to głównie mam same klasyki - black, navy, sand, chocolate 😍 no i ostał mi się jeden czaprak nie-Anka 😁 - eskadron toffee gelb
juliadna sanda też bardzo lubię, a w offwhite jeszcze nie mieliśmy okazji się pokazać 😉 BTW: dasz radę przywieźć mi szarą Ankę jak przyjedziesz? 😎 ostatnio strasznie chodzi za mną szary...
anai, poszalałaś, będzie się świecił z daleka 😉 Farifelia,Strucelka, wg mnie słabo w pomarańczach 😉 emptyline, jak dla mnie moglibyście tylko w różach pomykać 😁 ja też teraz trochę zaszalałam... no dobra, trochę bardzo...
budyń, ej_anka, bo to poniak jest - pod moim siodłem normalny DR wygląda jak płachta 😉 Dzięki 🙂 Moona, uważam tak samo! Choć najlepiej pod tym siodłem i bez specjalnych kombinacji wyglądają łezki 🙂
Burza, dziękujemy :kwiatek: harja, kwestia gustu 😀 Jakoś pomarańcze mi do gniadoszy pasowały zawsze 😉 Zresztą zobaczymy jak wyjaśnieje, bo na razie jeszcze zimowa sierść nas się trzyma 😉
To strona ze starymi padami Anky, Eskadronami, ES-ami itd. na sprzedaż. Dużo rarytasów i super ceny, większość padów nie kosztuje nawet 100 zł. Osoba, która prowadzi stronę mówi po angielsku, więc można się dogadać. Jeszcze nie wszystko co ma na sprzedaż jest wystawione. 🙂