Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Livia, postaram się zrobić niedługo. 😉 O, udało Ci się zdobyć wymarzoną derkę! 😀 Pamiętam jeszcze jak do mnie pisałaś w jej sprawie. 🙂
Coraliee, ładny komplet i konia też masz uroczego. 🙂
wątek zamknięty
Wiem, że jestem nudna z tymi Caballami, ale w końcu mogę mieć dokładnie to, co chcę :-D Dereczka stajenna dla wybuchowego Maniusia  😜
wątek zamknięty
Mój łobuz w Lamicellu Prahda i owijkami tej samej firmy pomarańczowe 😀

wątek zamknięty
Farifelia, bardzo ładnie!
wątek zamknięty
Amarotsa - widzę, że znowu wpadłaś po uszy :P
wątek zamknięty
Londstreet dziękuję 😉

kitty piękna ta derka *.* też jestem fanką caballa ;P
wątek zamknięty
poglądowo Księciunio w komplecie Anky Butterscotch 🙂

wątek zamknięty
Strucelka - jest szał!
wątek zamknięty
Strucelka, dla mnie słabo :/
wątek zamknięty
Strucelka, SUPER!
wątek zamknięty
Strucelka, ładnie, ale nie ma efektu "wow", jak to było np. w moonie. 🙂 A nasze różowe kaloszki są mega poprawiaczem humoru.
Amarotsa, ale masz fuksa z tą ruby! Połowa forum rwie teraz pewnie włosy z głowy z zazdrości. :P
anai, poleciałaś! 🙂 Nie mój klimat, ale muszę to zobaczyć na koniu!
tuch, kare w brązach jakoś mi nie leżą, ale odcień padu bardzo ładny.
lalasatan, grey jest cudny, kupuj. 🙂
maison, znowu zrobiłam cukierka, wieeeem. 🙂 Ale wcześniej miał do tego czapraka różowe owijki, razem z nowymi kaloszkami zaopatrzyłam się też w brązowe bandaże, żebyśmy wszyscy to nie zwymiotowali od ilości barbie-koloru. 🙂
harja, dzięki! W niedzielę już się zlituję i założymy coś zdecydowanie nieróżowego.
wątek zamknięty
Strucelka, nie ma tego wow, fakt anky, ale ja Was wolę w sandzie lub offwhite 🙂😉
wątek zamknięty
Szału na karym może nie ma ale NIESTETY i z przykrością stwierdzam że, na nich wszystko dobrze wygląda.
A ja niestety mam mimo woli skłonności do oryginalnych kolorów 😁 ale lubię klasykę więc staram się walczyć ze swoją dotychczasową kolekcją.
wątek zamknięty
ej_anka no właśnie te derki jakoś mało mobilne są  😁
Amarotsa dziękuję  :kwiatek:
Livia dzięki, przekażę jej hahah  :kwiatek: moim zdaniem neongreen wygląda bardzo ciekawie!
dairoxroxi carmelka Minosia  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:
Strucelka bardzo fajne zestawienie!
wątek zamknięty
Dzięki dziołchy :kwiatek: Mnie się bardziej podoba w butterze niż na przykład w grassie, jeśli chodzi o źywe kolory 🙂
Ale tak to głównie mam same klasyki - black, navy, sand, chocolate 😍 no i ostał mi się jeden czaprak nie-Anka 😁 - eskadron toffee gelb

juliadna sanda też bardzo lubię, a w offwhite jeszcze nie mieliśmy okazji się pokazać 😉
BTW: dasz radę przywieźć mi szarą Ankę jak przyjedziesz?  😎 ostatnio strasznie chodzi za mną szary...
wątek zamknięty
anai, poszalałaś, będzie się świecił z daleka 😉
Farifelia, Strucelka, wg mnie słabo w pomarańczach 😉
emptyline, jak dla mnie moglibyście tylko w różach pomykać 😁
ja też teraz trochę zaszalałam... no dobra, trochę bardzo...
wątek zamknięty
Strucelka o chocolate jest szaleństwo  😜 Mam Graphita 🙂
wątek zamknięty
harja, to pokazuj! 😀
wątek zamknięty
emptyline, pokażę wszystko jak już dojdzie 😉
wątek zamknięty
Coraliee, ładnie, podoba mi się 🙂

Londstreet, udało się, udało, i to w dobrym rozmiarze 🙂

Strucelka, mnie się podoba, Butterscotch to bardzo fajny odcień pomarańczu.

harja, ale to zdradź choć co kupiłaś 🙂

Poglądowy Niciak Navy 🙂

wątek zamknięty
Trochę ten czaprak ginie na takim smoku :P
wątek zamknięty
Livia, to normalny rozmiar czy pony?
Piękna była ta kolekcja 🙂
wątek zamknięty
Livia, jak dla mnie o wiele lepiej w takim małym czapraku niż w dużych, które wystają jeszcze hoho za tybinkę  😉
wątek zamknięty
budyń, ej_anka, bo to poniak jest - pod moim siodłem normalny DR wygląda jak płachta 😉 Dzięki 🙂

Moona
, uważam tak samo! Choć najlepiej pod tym siodłem i bez specjalnych kombinacji wyglądają łezki 🙂
wątek zamknięty
Burza, dziękujemy :kwiatek:
harja, kwestia gustu 😀 Jakoś pomarańcze mi do gniadoszy pasowały zawsze 😉 Zresztą zobaczymy jak wyjaśnieje, bo na razie jeszcze zimowa sierść nas się trzyma 😉
wątek zamknięty
Angeel - Zdjęcie co prawda zrobione telefonem, ale całkiem dobrze oddaje kolor. Ruby to taka ciemna, burgundowa czerwień.

To jeszcze bardziej Ci go zazdroszcze 😉
wątek zamknięty
Patrzcie co znalazłam. 😀

www.padsenzo.nl/

To strona ze starymi padami Anky, Eskadronami, ES-ami itd. na sprzedaż.
Dużo rarytasów i super ceny, większość padów nie kosztuje nawet 100 zł.
Osoba, która prowadzi stronę mówi po angielsku, więc można się dogadać. Jeszcze nie wszystko co ma na sprzedaż jest wystawione. 🙂
wątek zamknięty
O kurcze, będzie może ktoś próbował zamówić ?
Ma brillanta ice za którym od dawna szaleję  za ok 80zł 😵
wątek zamknięty
Londstreet dlaczego to znalazłaś  😵 teraz mi się będą po nocach śniły stare kolekcje:p
wątek zamknięty
Londstreet, widziałam tą stronę 😉 Ceny są normalne jak na używany pad na Holandię, ja tam póki co nic ciekawego nie znalazłam na szczęście 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.