Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Będę wdzięczna za fotkę poglądowa :kwiatek:
wątek zamknięty
Konstancja Czarny z burgundową. Będzie szał.
wątek zamknięty
Dziewczyny mam dylemat, zostawić ten kantar czy puścić w świat ?
Kusi mnie ten z nowej kolekcji toffe-white-banana, a 3 kantarów chyba nie potrzebuję  😁
wątek zamknięty
Livia, ja nawet kiedyś popełniłam Royala, ale kurde, no mało kiedy niebieski łapie mnie za oko, także czekam na nowe łupy, albo inne tonacje u was. 🙂 Dzięki!
Burza, poprawiłam fotkę, teraz już wygląda lepiej. Generalnie ustawiłam w złym miejscu punkt ostrości, za duże ISO i niestety było już ciemno. Mam za słaby aparat na taką pogodę i za małe umiejętności.
harja, podrzuciłam już różowego Całuska do galerii, za tydzień powinien być następny, pewnie granatowy, skoro się tak podobał. 🙂
wabankowa, mi się podoba, ale jak widać, ja to połączenie kolorów bardzo lubię, więc mogę być średnio obiektywna.
wątek zamknięty
Może to żadna nowość ale przedstawiam mój Czołg w komplecie nici Violet i ochraniaczach zaldi pro

wątek zamknięty
Dostałam informację, że na limango (może któraś z re-voltowiczek ma konto) jest wyprzedaż HKM. Ja padłam ofiarą kurtki jeździeckiej i tego oto czapraka:

Dosłownie zgłupiałam... Ciekawe ile jeszcze tego nakupuję 🤔wirek:
wątek zamknięty
harja Faktycznie szału nie ma więc pójdzie w świat 😉
Coś ostatnio kolekcja czapraków mi się zmniejsza więc trzeba coś zamówić, czy polo pad Nici w gwiazdki będzie dobry dla siwka? 😀
wątek zamknięty
dairoxroxi , a istnieje jakiś kolor w którym siwe wygląda źle ?
wątek zamknięty
Budlejowe_love Mnie osobiście średnio się podobają siwki w jasnych kolorach typu żółcie, limonki czy beże. 😉
wątek zamknięty

harja, larabarson, Dzionka, juliadna  :kwiatek: :kwiatek:

Livia dzięki, fiolet to zdecydowanie kolory siwków. Płaczę trochę że brązy nie, ale co zrobić? :P A brillant blue jest mega!!!

emptyline dziękuję, a kolekcje Coffee/Berry na twoim jest po prostu MEGA.

Ratana, Aimee :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
emptyline, teraz mega, posikałam się na ten kolor, czemu Caball go nie ma? :{

wątek zamknięty
Burza, fajny kolor, konkretny, ale nie daje po oczach.
xxagaxx, a dziękujemy. To chyba moja ulubiona kolekcja. 🙂
wątek zamknięty
Burza, oglądałam tę mandarynkę ANKY w sklepie jeździeckim i wydaje mi się, że jest bardzo podobna do cegły Caball. Taki właśnie mocny, ale nie oczodajny pomarańcz.
wątek zamknięty
Cocosowo, na fotach jest żarówą, a cegła jest zgaszona 🙁
wątek zamknięty
Burza, ten kolor w realu też lekko przygaszony... miałam okazję nie tak dawno oglądać.
wątek zamknięty
Cobrinha, Burza, nie jest to na pewno pomarańczowy neonowy, ale przygaszonym bym go nie nazwała. Bardzo nasycony kolor. Faktycznie nie daje po oczach, ale widać go z daleka. 🙂
wątek zamknięty
emptyline tangerine naprawde fajny kolor 🙂 chodzi mi po głowie już jakiś czas. scenerię do zdjęć macie bardzo sympatyczną. u mnie w stajni jak narazie nic takiego nie znalazłam ... i pewnie nie znajdę :P
wątek zamknięty
kociarnia, a poza stajnią, gdzieś blisko? Bo jak nie ma nic, to paradoksalnie najlepiej się sprawdza 'brak tła' czyli dosłownie cokolwiek, ale odpowiednio daleko, żeby się rozmyło. 🙂
Patrzcie jakie my mamy dylematy - gdzie zrobić zdjęcie, gdzie jest odpowiednia sceneria. Przezabawne. 🙂
wątek zamknięty
ashtray, spoko, postaram się cyknąć do końca tygodnia 🙂

emtyline, czaję się teraz jeszcze tylko na limonkę z NG, więc będzie coś innego dla odmiany 🙂

xxagaxx, dzięki 🙂 A i dobry brąz też może być ładny na siwych, taki beż albo jasna kawa z mlekiem 🙂

wątek zamknięty
Dawno tu nic nie wrzucałam, więc podglądowo Siwa w Anky cinnamon
wątek zamknięty
Livia, no daleko nie szukać, zdjęcia Sivens,. Koń ładny, komplet ładny. Wrażenie też ok. Ale jakby zamienić ten brąz na wszelkie odcienie fioletu, niebieskiego, zieleni to efekt jest już WOW.
wątek zamknięty
Sivens ładnie 🙂 lubię takie odcienie.
off. Jaki masz rozmiar siodła i czy przedłużane tybinki, że przy tak długich nogach masz dobre siodło? 🏇
wątek zamknięty
Sivens ślicznie!
wątek zamknięty
xxagaxx aj tam... nie zawsze musi być wow 🙂 trochę stypy też jest ok 🙂

Gazellasta Siodło nie moje, więc za duże na moją chudą d*pe. Rozm. 17", tybinka S (wg rozmiarówki Prestige)

Siw w Anky cornflower (proszę nie patrzeć na mnie PLIS!)
wątek zamknięty
Sivens, w brązie super, ale w cornflower to już faktycznie jest WOW 🙂
wątek zamknięty
Sivens, zgadzam się z harja, 🙂 Teraz jest WOW 😀😀
wątek zamknięty
A wg mnie odwrotnie 😀 Ale ja mam ostatnio jakąś awersję do fioletów, może dlatego 😉
wątek zamknięty
kurczę, teraz znowu fioletu mi się chce, a jakiś czas temu sprzedałam lavendera exclusive...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ale to przecież niebieski, nie fiolet.
wątek zamknięty
wygląda jak przełamany fioletem (przynajmniej na moim monitorze).
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.