Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

sacramentia może inne są odceienie różnych czapraków, może też kwestia światła ale rzeczywiście inaczej wygląda...

Ratana obydwa wyglądają super, wydaje Ci się, ze polopad brzydszy bo zdjęcie robione telefonem w dodatku po jeździe, więc koń zapiaszczony 😉
wątek zamknięty
Wiem że może nie jest to eskadron 🙂 ale "komplet" przeszedł moje najśmielsze oczekiwania 😀. Pad Jarpol i owijki waldhousen. Przepraszamy za plamę na zadzie  😉

]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
wątek zamknięty
maison, Dzięki, zdjęcie robione telefonem, na żywo nie jest taki żarówiasty. Ale dość intensywny, to eskadron classic sports Wiosna/lato 2013 kolor green.
wątek zamknięty
Rudzielc_23, super! 🙂 Golenie bardzo mi się podoba 😀
wątek zamknięty
Bardzo podglądowo, derka Eskadron NG (ale nie wiem co za kolor, ktoś pomoże?) do naszego niebieskiego kompletu - mamy do niej czaprak Ocean, oraz kantar Ocean (w sumie jest na zdjęciu, ale prawie tego nie widać)  😁

wątek zamknięty
Nirv to derka blue-graphit z tej kolekcji z magentą i lemongreen.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Nirv, świetna ta derka, ale niestety derki eskadrona są długie jak sukienki  🤔

Rudzielec_23, fajnie ogolony 😉

wciskam modela w kantarze navy royal 2011  😜

wątek zamknięty
maison, super w Oceanie!

Brzask, faktycznie na tym zdjęciu wyszła niezła żarówa z tej zieleni 🙂

A do mnie przyszły wyprzedażowe polopad Blackberry i polopad NG z gwiazdką, jeśli jutro będzie ładnie to porobię zdjęcia na modelu 🙂

wątek zamknięty
Pams w derce Eskadron Next Generation Blue-Graphit i cottonie Ocean.

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęć
wątek zamknięty
Szronka w komplecie red  🙂

i jeden z moich podopiecznych w euro-starze cherry red i w derce w romby z  navy-burgundy

wątek zamknięty
Minosia, fajnie w cherry.
Nirv, ładnie!
wątek zamknięty
Minosia, Pięknie wygląda ten cherry red!
wątek zamknięty
Minosia, jak ślicznie! Właśnie spowodowałaś że chęć  sprzedaży mojego Cherrego już jest nieaktualna!  😍 Pięknie! do tego ta dera 🙂 dawno nic nie zrobiło na mnie wrażenia 🙂

edit. literówka
wątek zamknięty
Nirv, jakiś taki ciemny się wydaje ocean na Pamsie. Ale ładnie 🙂
edit: zmniejszaj proszę zdjęcia - mi się bardzo długo ładują i zanim się załadują, to nie mogę normalnie czytać forum
Minosia, super w redzie, ale derka wymiata, moje niespełnione dotychczas marzenie 😀
wątek zamknięty
nirvw tym cottonie wygląda obłędnie  😜
wątek zamknięty
Minosia, w cherry-  😍 absolutnie piękny, elegancki zestaw, jedno wielkie wow!

Edit Juliadna chyba na głowę upadłaś, żeby chcieć sprzedać taki kolor!  🤬
wątek zamknięty
Czy ktoś ma jakieś przecieki (deborah  :hihi🙂, kiedy pojawi się nowa kolekcja w Jarpolu? 🙂
wątek zamknięty

Edit Juliadna chyba na głowę upadłaś, żeby chcieć sprzedać taki kolor!  🤬

do wczoraj mocno się nad tym zastanawiałam 😀
wątek zamknięty
Nirv, bardzo ładnie!

Minosia, ten ES Cherry jest obłędny 🙂

juliadna, dołączam się, nie sprzedawaj - na Fuerte Cherry bardzo pasuje 🙂

U nas dopisała wreszcie pogoda 🙂

wątek zamknięty
Livia przepięknie jak zawsze 😀
Minosia  bardzo podoba mi się w red 🙂
Nirv super pasuje mu ten kolorek *-*
Brzask oddaj ten cudny komplecik 😀
wątek zamknięty
Livia, pierwszy piękny! co to? A ten pasiak to, z całego serca przepraszam, straszne paskudztwo 😉

Ma ktoś może porównanie Deepblue i Nightblue? Albo widział dwa czapraki obok siebie i mógłby opisać mi swoje wrażenia?
wątek zamknięty
Livia, blackberry prześlicznie się prezentuje 🙂

a ma ktoś może poglądowe zdjęcie, jak prezentuje się kasztan w pomarańczu?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Patrycja, dziękuję 🙂

arivle, hahaha, spoko, ja po prostu lubię fiolet i gwiazdki 🙂 A ten pierwszy to polopad Blackberry 🙂

Olson, dziękuję 🙂
wątek zamknięty
juliadna, oczadziałaś :P

Livia, albo mi się opatrzyło albo nie wiem ale ostatnio nic mi na Sanderze już nie robi 'wow', nawet fiolety 🙁 a pod tym siodłem te eskadrony takie płachty.

wątek zamknięty
Oto  kilka fotek z nowej kolekcji. Mam ich więcej ,ale chciała bym się zapytać moderatrów czy mogę je wstawiać  pod postami.
wątek zamknięty
etosha O mamo! Byłam dość negatywnie nastawiona do tegorocznej kolekcji, ale ten banan jest cudowny. Rewelacyjnie wygląda na przedostatnim zdjęciu  😍  👀
wątek zamknięty
ctd.
wątek zamknięty
ctd.
wątek zamknięty
etosha, a ska masz te zdjęcia? Żeby nie było znowu że się niemki będą pluły że tu ich foty się pojawiają.

Kolekcja obłędna. Czekam na wyprzedaże i będę szaleć.
wątek zamknięty
ctd.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.