Wiem że może nie jest to eskadron 🙂 ale "komplet" przeszedł moje najśmielsze oczekiwania 😀. Pad Jarpol i owijki waldhousen. Przepraszamy za plamę na zadzie 😉
]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
maison, Dzięki, zdjęcie robione telefonem, na żywo nie jest taki żarówiasty. Ale dość intensywny, to eskadron classic sports Wiosna/lato 2013 kolor green.
Bardzo podglądowo, derka Eskadron NG (ale nie wiem co za kolor, ktoś pomoże?) do naszego niebieskiego kompletu - mamy do niej czaprak Ocean, oraz kantar Ocean (w sumie jest na zdjęciu, ale prawie tego nie widać) 😁
Minosia, jak ślicznie! Właśnie spowodowałaś że chęć sprzedaży mojego Cherrego już jest nieaktualna! 😍 Pięknie! do tego ta dera 🙂 dawno nic nie zrobiło na mnie wrażenia 🙂
Nirv, jakiś taki ciemny się wydaje ocean na Pamsie. Ale ładnie 🙂 edit: zmniejszaj proszę zdjęcia - mi się bardzo długo ładują i zanim się załadują, to nie mogę normalnie czytać forum Minosia, super w redzie, ale derka wymiata, moje niespełnione dotychczas marzenie 😀
Livia, albo mi się opatrzyło albo nie wiem ale ostatnio nic mi na Sanderze już nie robi 'wow', nawet fiolety 🙁 a pod tym siodłem te eskadrony takie płachty.