Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Czy wie ktoś, co to za kolekcja?

Mam taki, to rost 😉

wątek zamknięty
Czy ktoras z Was widziala gdzies porownanie owijek
Eskadron sky z tymi nowymi ice? Albo owijek sky
w porownaniu do cottona ice.

I czy dorwe gdzies jeszcze cottona ice vs w promocyjnej cenie?
Ktos mi go z equi shopu spod nosa zgarnal... 😉
Z tej kolekcji musze go jeszcze dorwac!
wątek zamknięty
z okazji skompletowania reszty niciakowej kolekcji wrzucam szmatofoto zbiorowe 🙂 i stwierdzam że jestem spełnionym "szmatoholikiem". Liczę też na to, że nie tylko najnowsza ale kolejna kolekcja także będzie brzydka i nic mnie więcej nie skusi  😉

i jak dla mnie bardzo udany: Eurostar excellent Basil, ma bardzo ładny ocień, w końcu kolor którego jeszcze wcześniej nie było/był w małych ilościach

wątek zamknięty
Precelek, o mamo, oszalałaś! 🙂 Ale super, zdjęcia no modelu poproszę! 🙂
wątek zamknięty
modelka nieco utyła- ze względu na moje egzaminy mało się ruszała  😁 jeszcze tydzień dwa i będzie można focić  😎
wątek zamknięty
Mnie w tych ESach nie podoba sie ta 'lamowka'. Przez to
mimo, ze kolory ujda, to czaprakow przegryzc nie moge.

Precelek wyjatkowo nie zazdroszcze Ci kolekcji  😉
wątek zamknięty
emptyline, ale to czaprak/pad. Pierze się przed reklamacją? Koszta wysyłki ponosi się w obie strony? Bo teoretycznie mogłabym odpalić maszynę i "przychycić". Dobrze by nie było - bo tam materiału za mało obrzucili, ale kłopotu dużo mniej 🤔 Chodzi o petrol z NG. "Łatka" z silikonowym "eskadron" wyrwała się z obszycia, brzeg paskudnie zsiepany. Śliczny - a bubel.
wątek zamknięty
halo - chyba najłatwiej zadzwonić/napisać do sklepu. Coby ci potem nie wmówili, że np. wyprałaś i przez to zniszczyłaś, albo, że nie wyprałaś i brudny jest  😁
Swoją drogą jakość czapraków i derek (!) ostatnio jest tragiczna.
wątek zamknięty
halo, ja swojego poprutego Eskadrona uprałam i przyniosłam do reklamacji. Panie przyjęły, nie wiem czy wysłały do Niemiec czy co z nim robiły dobry miesiąc, ale dostałam z powrotem ten sam czaprak, tylko na nowo przeszyty - widać było naprawę. Miałam o tyle lepiej, że zanosiłam do sklepu stacjonarnego, także co do kosztów wysyłki Ci nie powiem. U mnie w sklepie za wysyłkę z naprawy do siebie byś nie zapłaciła.
wątek zamknięty
Dzięki!
wątek zamknięty
Precelek  genialna kolekcja *.*
A tak w temacie gwiazdek
wątek zamknięty
Precelek super.Na koniach będzie szał.
wątek zamknięty
Precelek, super kolekcja Niciakowa - to najładniejsze Niciaki zaraz po kolekcji z 2010 🙂

wabankowa, o kurcze, jakie fajne! W jakim sklepie można takie dostać? 🙂
wątek zamknięty
Na fejsie, dziewczyna daje ogłoszenia w grupie "Wokół sprzętu jeździeckiego" 😉
Czekam na wiadomość od niej po ile są, bo są genialne 😀
wątek zamknięty
I tak moim numerem jeden są "czojsiki" w gwiazdki  😍
wątek zamknięty
wabankowa koniecznie muszę Cię prosić o namiary do tej dziewczyny bo gwiazdki są świetne ❗
wątek zamknięty
Precelek, ty to jesteś 😉 Super kolekcja. IMO przerażająca i na konia bym tego nie założyła, niemniej robi wrażenie 😀
wątek zamknięty
wabankowa też poproszę o takie namiary, cudowne te gwiazdeczki 😀

Precelek zazdroszczę ! kolekcja idealna 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny poszły PW 😉
wątek zamknięty
wabankowa, ja też poproszę info na PW 🙂
wątek zamknięty
Precelek WOW  😍 imponująca kolekcja !
wątek zamknięty
Marcelin, wabankowa, xxagaxx, azzu93 dziękuję, gwiazdki wyjątkowo mi się spodobały, to dobry pomysł na odmłodzenie klaczy lat 20  😀iabeł:

wabankowa śliczne! dobrze że ja nigdy nie jeżdżę w ochraniaczach więc mam wydatek z głowy 🙂

Livia dzięki zgadzam się że eskadron miał fajny pomysł

przy okazji fioletowa myśl kolorystyczna  😁

wątek zamknięty
Precelek, MUSISZ mieć te kontakty w gwiazdki!! I pęknę, na wiosnę musi być sesja w polopadzie!
wątek zamknięty
halo W przypadku uznania reklamacji sklep ma obowiązek zwrócić koszty wysyłki
wątek zamknięty
Przyszło do mnie zamówienie, jestem zachwycona, jak to niewiele potrzeba, żeby babie poprawić humor.

Taki mamy zestaw, do tego jest jeszcze dralon z navy-grey i granatowy komplet z navy-green. 🙂
wątek zamknięty
Ja zaś ostatnio celuję w klasykę,ponieważ eskadron przestał mi się podobać,przerzuciłam się na euro-stara i schockemohle,tak więc drogą DHL z Niemcolandii przybywa:

Do tego wyczaiłam:

I dla siebie,żeby nie było że tylko koń wiecznie coś dostaje:

Zaszalałam  😁
wątek zamknięty
emptyline, komplet bardzo mi się podoba. Też muszę dorwać cottona grey, Twoje foto jeszcze bardziej mnie w tym utwierdziło 😉) Czekam na prezentację w całości na Całusiaku 🙂
wątek zamknięty
harja, grey jest super, serio, przepiękny czaprak i to nawet na Całku dobrze wygląda. 🙂 A zdjęcie w całości będzie, jak tylko się dotelepię do stajni. 🙂
wątek zamknięty
Precelek jak się nazywa kolor tego eskadrona z NG? To jest light-viola?  bo poluje na taki 👀
wątek zamknięty
emptyline, piękne! Zachorowałam teraz na cottona z Twojego zdjęcia! Poszalałyśmy 😁
DressageLife, to piękny czaprak! Będziesz zadowolona - ja mam takie dwa, granatowy właśnie i kremowy/beżowy (vanilla?), są super.

Ja przed chwilką wróciłam od empty, odebrałam moją część zamówienia. 💘

Eskadronowe Niciaki - derka, czaprak i kaloszki:

Oraz Ocean - czaprak i kantar:

Do tego dojdzie derka, wprawdzie nie dokładnie z tej kolekcji, aczkolwiek udało mi się upolować jakąś z Next Generation, oby pasowała  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.