Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Dziewczyny, jest jakiś stacjonarny Warszawski sklep jeździecki gdzie jest przecena na kolekcję eskadrona? Tą z blackberry (czyt.najnowszą)
wątek zamknięty
Pasi-konik? Ale tylko 10%.

Im dłużej patrzę na zdjęcia tych kaloszków w gwiazki tym bardziej nie mogę się doczekać aż moje dojadą!
wątek zamknięty
Strucelka ale cudo!
wątek zamknięty
Nirv uwielbiam ten zestaw na Twoim koniu, jest idealny, nawet, jeśli przesadzony 😀

Strucelka widzę, że pogoda Wam dopisała, Belfast wygląda ślicznie w tym Eurostarze 🙂

Londstreet fajnie, tak klasycznie, a kaloszki dodają uroku 😉
wątek zamknięty
Nirv  Pamir wygląda świetnie w tym zestawie. 🙂
Strucelka piękne zdjęcia, super wygląda w tym padzie.  :kwiatek:

to ja dorzucę nowe zdjęcia Szronki   🙂

euro-star hot pink i dralon chocochip-pink:

nici helblau:

nici ocean:

nici kiwi:

polopad moon:

i Algo w anky olympia blue:
wątek zamknięty
Minosia hot pink jest świetny! zazwyczaj nie przepadam za takimi mega różowymi kompletami, ale w tym wypadku bardzo mi się podoba 🙂 niciaki też fajne. Ale moon strasznie smutno wygląda na karym koniu.

Siwy poczuł wiosnę i przywdział limonkowy outfit (limegreen z next generation) 😁 wybaczcie plamę na zadzie, właściciele siwków zrozumieją... -.-
wątek zamknięty
Ratana dzięki, twój Siwy wygląda super w tym  komplecie.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Minosia, będę nudna, bo uwielbiam niebieskości - super w tych odcieniach!
Ratana, jak dla mnie bezszał 😉
wątek zamknięty
Ratana szał jak zawsze 🙂
harja na żywo jest dużo lepsze wrażenie  🙂
wątek zamknięty
  Ratana w atlanticu dużo lepiej. W tym bezszał.
wątek zamknięty
Tutaj lepiej widać kolor, na zewnątrz w żarówiastym świetle jest troche przekłamane:

wątek zamknięty
Ja jestem na tak, z tym, że ogólnie rzecz biorąc lubię takie mocno kontrastujące (tutaj z każdą maścią, ciężko znaleźć zielonego konia 😉) kolorki. Ten nie wali jakoś bardzo po oczach, jest przyjemny.
wątek zamknięty
Minosia nie chcesz pozbyć sie moon'a ??  😜  :kwiatek:
wątek zamknięty
ja sie pochwalę nowym komplecikiem  💘

nadadzą się do galerii? ;p

wątek zamknięty
Piękny ten kolor derki. To ocean jest ??
wątek zamknięty
lalasatan, jasne, że się nadadzą. Piękny kolor.
wątek zamknięty
Minosia super!
Ratana, Czekoladowiec boskie zielenie, uwielbiam ten kolor. Ostatnio przyszło do mnie moje szaro-zielone zamówienie. Nie markowe, ale i tak się zachwycam 🙂 Wygląd idzie w parze z jakością.
wątek zamknięty
Klami, tak to ocean 🙂
harja dzięki 😀
wątek zamknięty
Nirv, bardzo fajny zestaw na Mirka! 🙂

Minosia, łał, ale szmatkosesja 🙂 Szronce najładniej w Kiwi i różowym ESie, Olympia też jak zwykle przepiękna 🙂

Ratana, ładnie, aczkolwiek zdecydowanie lepszy był Atlantic 🙂

lalasatan, bardzo fajne zdjęcia 🙂
wątek zamknięty
Posiada moze ktos te ochraniacze?

I porownanie czy pasuja moze do derki z kolekcji coffee/berry?
wątek zamknięty
Caira, derka jest brązowa, a ochraniacze szare, więc chyba średnio będą pasowac.
wątek zamknięty
Burza miejmy nadzieję że na koniu ta połyskliwość nie zniknie 😀
Strucelka według mnie: idealnie!  💘
Londstreet pięknie w tym Esie, i cudo-futrzak  😎
keirashara dzięki 😀
Minosia do mnie ,,żarówy" nie przemiawiają zbyt, więc dla mnie najlepiej w hellblau i moon, tak stonowanie 🙂 i jeszcze mogę zrobić wyjątek dla oceana bo pięnie kontrastuje 😀
Ratana w atlanticu leeeepiej  😀iabeł:
wątek zamknięty
Teraz mi smutno bo nic już nie przebije atlantica...  😕  😀

lalasatan ten kantar z futerkiem jest świetny.
wątek zamknięty
Dobra, poszalałyśmy z mamą, Całus dostanie nie tylko kaloszki w gwiazdki, ale też owijki do grey melange i kantar z uwiązem do tego samego kompletu. Jak na poświąteczne miesiące to całkiem grubo. 🙂
wątek zamknięty
emptyline, Albo moj tablet tak przeklamuje kolory, albo jestem daltonistką 😁 u mnie ochraniacze są w odcieniu brązu.
Może znajde gdzieś realne fotki? :kwiatek:
wątek zamknięty
Caira, w tej kolekcji nie było brązu, był graphite - taki szary grafitowy, może z lekką nutką brązu, ale na pewno nie jest to taki ciepły brąz jak w Coffee-Berry. Za to całkiem pasujące transportery do Coffee-Berry ma Fair Play.
wątek zamknięty
emptyline, bardzo dziekuję. :kwiatek: Jednak zależało mi na eskadronie 🙁
wątek zamknięty
zaszalałam...
Cobalt

wątek zamknięty
Łoooooooooooooooooooooooooooooooooo juliadna czo to za cudo  😍 no napatrzeć się nie mogę, a na takim ładnym koniu to po prostu szałowo  🙇

No nie mogę... zajefajny!
wątek zamknięty
juliadna, super! A;e ty oszukujesz, bo koń jest cudowny, w worku na śmieci wyglądałby ekstra + do tego fota bardzo dobra. A tak poważniej, naprawdę ładnie mu w niebieskich.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.