Z tymi plamiastymi czaprakami to polecieli, ale strasznie podoba mi się ten morski, różowy i brąz jednak. dralon piękny, na gniadych i kasztanach będzie cudownie.
O rety, ten dralon jest cudowny. 😍 Jeszcze kolekcja nie weszła, a ja już czekam na wyprzedaże. 😁 Czaprak w kwiaty też mi się nawet podoba, ale te w plamy koszmarek.
Precelek,Chess, dlatego czaprak mimo tego, że strasznie mi się podobał puściłam w świat… Zdecydowanie to nie ten kolor - z brązów na Pamirze szał robił polopad Marone 😉
Czy mi się wydaje, czy znów jest polopad w gwiazdki, taki jak był teraz Niciakowy? Powtarzają się, a te plamiaste czapraki przypominają mi czapraki w krowie łaty 😂
Podoba mi się nadal niebieski, może skuszę się na limonkę, dralon - zobaczymy 😉
Mnie sie podoba chyba tylko derka w kwiatki, ale nie zrobię temu mojemu łoskowi. Hahahaha Motywy plam, przetarć plus ostrych kolorów jak dla mnie zdecydowanie nietrafione. Ciekawe co nam ES zaprezentuje.
oprócz dralona, nic z nowej kolekcji mnie nie zainteresowało. W weekend robiłam za to porządki w szafie i w efekcie udało mi się ustrzelić kilka detal foto 🙂
turkis/umbra/petrol/mint
petrol/choco
porównanie cotton ICE z aktualnej kolekcji i cotton mint. Moim zdaniem cotton ice pasuje do dralona mint lepiej niż cotton z tamtej kolekcji 😉
Osobiście jestem zachwycona kolekcją NG jest cudowna 😍 precelek, czemu masz tyle czapraków w moim najukochańszym na świecie petrolu a ja nie 🙁 taka luźna propozycja proponuję akcję wzorowaną na " podziel się posiłkiem " tylko nasza nazywała by się "PODZIEL SIĘ CZAPRAKIEM " co wy na to ? 👀
emptyline, Nasturcja- Renata, lizzy, RatiNa, Livia, Czekoladowiec, harja dzięki za mile słowa, ja oszalałam na punkcie brillanta, ma naprawdę fajny kolor!
dairoxroxi a ja myślałam, że to taki brudny siwy na zdjęciach wyszedł 😉
Precelek dziękuję, miło słyszeć takie słowa od mojego szmatoholicznego idola 😎 A Twoja kolekcja jak zwykle zwala z nóg! 😍
juliadna dziękujemy 😉 Fuertowski też fajnie w tym Esie 🙂
Minosia mysle, ze sie nada, bardzo ladnie 😀
Ten niebieski z nowej kolekcji jest super, dralon tez... ale te kleksy- słoneczka na padach 🤔
maison hahah takiego tytułu jeszcze wcześniej nie otrzymałam 🤣 Budlejowe_love obawiam sie że akcja może nie doczekać się z mojej strony akceptacji Minosia, harja, Nasturcja-Renata dzięki :kwiatek: niebieskości to jedne z moich ulubionych zestawień. Klami raz się żyje 😉