Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Z tymi plamiastymi czaprakami to polecieli, ale strasznie podoba mi się ten morski, różowy i brąz jednak. dralon piękny, na gniadych i kasztanach będzie cudownie.
wątek zamknięty
fakt, morski ładny i chyba jest jeszcze jakiś niebieski?
wątek zamknięty
O rety, ten dralon jest cudowny. 😍 Jeszcze kolekcja nie weszła, a ja już czekam na wyprzedaże. 😁
Czaprak w kwiaty też mi się nawet podoba, ale te w plamy koszmarek.
wątek zamknięty
Dziękujemy  🙂  oki 2 z pozwanych idzie  do galerii  😉

Dralon będzie nasz i żółty kantar też  🙂 ciekawa jestem czy będzie żółty  brillant  🙂
wątek zamknięty
Precelek, Chess, dlatego czaprak mimo tego, że strasznie mi się podobał puściłam w świat… Zdecydowanie to nie ten kolor - z brązów na Pamirze szał robił polopad Marone 😉

Dralon  😍
wątek zamknięty
Morski cudowny  😍
wątek zamknięty
Ponieważ kompletnie nie wiem co wybrać, zwracam się do Was z prośbą o pomoc w dobraniu koloru dla tego pana:

Interesują mnie głównie cottony.
wątek zamknięty
ctd.
wątek zamknięty
Ponieważ kompletnie nie wiem co wybrać, zwracam się do Was z prośbą o pomoc w dobraniu koloru dla tego pana:

Interesują mnie głównie cottony.

Z doświadczenia z tą maścią wiem, że ładnie leżą czerwienie/róże/fiolety🙂 a ciemne fiolety MIODNIE 🙂
wątek zamknięty
jeszcze takie zdjęcie znalazłam Eskadrona nowego

Ale z next'a znowu limonka się powtarza.. podejrzewam że odcień nie będzie się dużo różnił od tego co teraz był
wątek zamknięty
Czy mi się wydaje, czy znów jest polopad w gwiazdki, taki jak był teraz Niciakowy? Powtarzają się, a te plamiaste czapraki przypominają mi czapraki w krowie łaty 😂

Podoba mi się nadal niebieski, może skuszę się na limonkę, dralon - zobaczymy 😉
wątek zamknięty
juliadna, ładnie ale poszłabym w taki kolor bez szarości 🙂

Korba, nie wolno cytować zdjęć.
wątek zamknięty
Livia tak samo pomyślałam o tych krowich łatach jak tylko zobaczyłam zdjęcie  😁
wątek zamknięty
jak dla mnie kolekcja-porażka, kolory się powtarzają, dodatkowo dosyć tandetne motywy plam i "przetarć", przynajmniej portfel bezpieczny 😁
wątek zamknięty
Mnie sie podoba chyba tylko derka w kwiatki, ale nie zrobię temu mojemu łoskowi. Hahahaha
Motywy plam, przetarć plus ostrych kolorów jak dla mnie zdecydowanie nietrafione.
Ciekawe co nam ES zaprezentuje.
wątek zamknięty
monsun ja bym brała wszelkiej maści ciemne turkusy i ciemne fiolety 🙂
edit. login nie pogrubiony  🤬
wątek zamknięty
a ja wiem już,że bd polować na big crossa z next'a szaro-turkusowy  i  ciemny niebieski z classic'a  🙂
wątek zamknięty
oprócz dralona, nic z nowej kolekcji mnie nie zainteresowało. W weekend robiłam za to porządki w szafie i w efekcie udało mi się ustrzelić kilka detal foto 🙂

turkis/umbra/petrol/mint

petrol/choco

porównanie cotton ICE z aktualnej kolekcji i cotton mint. Moim zdaniem cotton ice pasuje do dralona mint lepiej niż cotton z tamtej kolekcji 😉
wątek zamknięty
Precelek, o mamusiu.... Ty to jesteś szalona. 😉

Cos niecoś z Euro Stara:
http://www.ooteman.nl/on-the-horse/horsefashion-summer-2014/eurostar
Te wstawki moro sa okropne.
wątek zamknięty
Precelek bardzo ładna kolekcja  💘

Klami tutaj jest nowa kolekcja ES
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, już wstawiłam ten link post wyżej. 😉
wątek zamknięty
Precelek, aż ślinka cieknie na taką kolekcję 😁
wątek zamknięty
Szronka w cottonie mauve., nada się do galerii?  :kwiatek:

Precelek piękna kolekcja.  🙂
wątek zamknięty
Osobiście jestem zachwycona kolekcją NG jest cudowna  😍
precelek, czemu masz tyle czapraków w moim najukochańszym na świecie petrolu a ja nie 🙁
taka luźna propozycja proponuję akcję wzorowaną na " podziel się posiłkiem " tylko nasza nazywała  by się "PODZIEL SIĘ CZAPRAKIEM " co wy na to ?  👀
wątek zamknięty
emptyline, Nasturcja- Renata, lizzy, RatiNa, Livia, Czekoladowiec, harja dzięki za mile słowa, ja oszalałam na punkcie brillanta, ma naprawdę fajny kolor!

dairoxroxi a ja myślałam, że to taki brudny siwy na zdjęciach wyszedł 😉

Precelek dziękuję, miło słyszeć takie słowa od mojego szmatoholicznego idola  😎 A Twoja kolekcja jak zwykle zwala z nóg!  😍

juliadna dziękujemy 😉 Fuertowski też fajnie w tym Esie 🙂

Minosia mysle, ze sie nada, bardzo ladnie  😀

Ten niebieski z nowej kolekcji jest super, dralon tez... ale te kleksy- słoneczka na padach  🤔
wątek zamknięty
kolekcja Banana /Toffee/Espresso. Cudowny dralon.
wątek zamknięty
Już widzę ten żółty dralon w komplecie z moim zestawem toffe-gelb 😜
Ale zaś obok ten dralon wygląda identycznie jak taupe-winterred

A ta szara derka ze sznurkiem do HV Polo?
wątek zamknięty
tu małe podobieństwo.
czy dralon z nowej kolekcji do którego dralona jest bardziej podobny.
sangria/wheat ,czy toffee/gelb
wątek zamknięty
maison hahah takiego tytułu jeszcze wcześniej nie otrzymałam  🤣
Budlejowe_love obawiam sie że akcja może nie doczekać się z mojej strony akceptacji
Minosia, harja, Nasturcja-Renata dzięki  :kwiatek: niebieskości to jedne z moich ulubionych zestawień.
Klami raz się żyje  😉

wątek zamknięty
Kolejne zdjęcie nowej kolekcji
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.