Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

kociarnia, ja bym zostawiła.
Chyba jesteś trochę przewrażliwiona, dziewczyny pisały o swoi wrażeniu wizualnym, które ja zresztą też mam, a nie o tym, że na pewno koń ma resztę kupy na zadniej nodze.
wątek zamknięty
kociarnia, zostaw, jak wysiwieje do końca będzie super. A siwek fajny, i wcale nie wygląda jak kupa, nawet w brązie 😉

Ten nowy eskadron to jakaś totalna porażka 😲 jeszcze ten niebieski ujdzie. Chyba czas się zastanowić czy warto sprzedawać stare kolekcje, bo z roku na rok coraz gorsze badziewie produkują 😤
wątek zamknięty
kociarnia puszczaj w świat

hehe, wszyscy narzekają, że takie beznadziejne kolory, a i tak połowa wątku będzie w nowej kolekcji  😉 Ten żółty może być ciekawy
wątek zamknięty
Jeśli to faktycznie nowa kolekcja, to tylko niebieski mi się podoba, reszta okropna 😉 Ale to dobrze, bo w tej zimowej mi się wszystko podobało, teraz odpocznę 🙂
wątek zamknięty
kociarnia, jej, nie bądź aż taka drażliwa. No sorry, na siwym widać każdą kupę, siwy się bardziej brudzi, siwy jest, jeśli chodzi o maść niepraktyczny. Mówię to ja, z bardzo jasnym tarantem, który teraz ma maść "moczowato-srakowatą'. Chill out, nikt tego złośliwie nie mówił. Moim zdaniem Twojemu chłopakowi jest pięknie w niebieskim i czerwonym, dlaczego we wszystkim mu niby koszmarnie? To bardzo ładny koń jest.
wątek zamknięty
nie sądze, żebym była jakaś specjalnie przewrażliwiona 😀
i nie uważam za obrazoburcze co napisałam 😀iabeł: o brudnych majtach pod czystymi spodenkami  😁  siwe konie wcale nie brudzą się bardziej, na nich poprostu bardziej widać brud, ale inne maści brudzą się tak samo (choć może tego nie widać na pierwszy rzut oka).
wątek zamknięty
kociarnia, jak dla mnie zostaw, dodatkowo bardzo ładnie kontrastuje ta lamówka 🙂 i to nieprawda, że twojemu koniowi żaden kolor nie pasuje!
swoją drogą tez nie byłam przekonana do brązu na siwku, Kuba nie do końca wysiwiał i szczególnie na zimę jest "beżowy" (siwieje z kasztana), a na zadzie normalnie rudy i niektórzy myślą, że ciągle jest w tym miejscu brudny, niedoczyszczony, ale zaryzykowałam i strasznie mi się podoba. Ktoś mi nawet pisał, czy nie boję się, że przez brązowy pad nie będzie jeszcze bardziej widać tego, że jest brudny 🤔 jakbym go w ogóle w ciągu roku nie kąpała tylko zostawiła z plamami 😁
np. na tej fotce KLIK (żeby nie było offtopu, w Jarpolowym padzie 😉) jest brudny tylko w miejscach, które zaznaczyłam, a sporo osób myśli, że już od łopatki jest usyfiony. Co oczywiście nie znaczy, że nigdy nie brudzi się jak prosię 😉
także... zostaw brąz, jeśli Ci się podoba i się nie przejmuj  😎
wątek zamknięty
Kociarnia, zostaw  😉

Kolorki z nowych kolekcji Eskadrona 😉
wątek zamknięty
Ładny róż, ładny morski.
wątek zamknięty
poszukuje tego czapraka: eskadron big square biały DL FULL w wyprzedażowej cenie
komuś może rzucił się w oczy w cenie niższej niż standardowa?  :kwiatek:
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI4dlghhdAitnLPMyJBd-D-T4al8BatdtMT8D-cWbEcY9o3YWGkQ[/img]
wątek zamknięty
kociarnia też mam siwego i ten sam problem - bo kocha się smolić🙂 Przejrzałam Twoje fotki i stwierdzam, że w ciemnym fiolecie będzie mu ślicznie. Tak samo w ciemnym różu jak grubasek harja będzie ślicznie wyglądał. Mój jeszcze ciekawie wygląda w pistacjowym, pomarańczowym, szarym oraz turkusie. Próbowałaś tych kolorów? Mogę Ci ewentualnie zrobić wizualizację😀 a Siwka masz przecudnego🙂
wątek zamknięty
Też bym się nie przejmowala na Twoim miejscu 😉 Ja mojego bylego podopiecznego siwka normalnie jeździłam w brazach i nikt złego słowa nie powiedział.  Polecam jeśli lubisz mocniejsze kolory a nie szarości, limonkowy,czerwony i niebieski/błękitny.  Mi się bardzo siwki podobają w tych kolorach i takie zestawy miałam 😉
wątek zamknięty
Precelek , w equishopie jest teraz -23% i jest i biały i black berry Dl  😅 a przynajmniej jeszcze wczoraj był  😁
ja poszukuję tego modelu w kolorze szarym jak by ktoś go gdzieś widział też proszę  o info  😁
wątek zamknięty
Budlejowe_love byłaś u niech w sklepie stacjonarnym? skąd wiesz że biały DL był? Niestety w necie nie ma ani dziś, wczoraj też nie było bo sprawdzałam 🙁 ,w sumie białego nie było już przynajmniej od 3 tygodniu na stronie 🙁
wątek zamknięty
A ja znowu się wtrącę z ornamentami - HKM Palermo Brillant złoty/brąz i srebrny/czarny. Na żywo srebrny robi szał, złoty jakoś mniej powala (na zdjęciach katalogowych było na odwrót) - wykonane z dwóch różnych materiałów, srebrny jest śliski, złoty jak aksamit (faktycznie jak wspomniane wcześniej pokrycie z kanapy  :wysmiewa🙂, do tego złoty ma dziwne zapięcia pasków do przystuł - nie na rzep, a na plastikowe zatrzaski  😲 Zastanawiam się, czy złotego nie puścić w świat, ale chyba póki co chwilę poleży w szafie... muszę się z tym przespać.

wątek zamknięty
Czy widział ktoś gdzieś różowe ochraniacze transportowe eskadrona?
wątek zamknięty
Razem ze znajomą zrobiłyśmy szamtkową sesję. Rezultat:

Coffe/ Berry

Bloom

Ice

Nadadzą się do galerii  ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja dziś zrobiła sobie takie fotki.
wątek zamknięty
Precelek , wczoraj patrzyłam na stronie i mieli biały tak jak pisałam -23 % . Sprawdzałam bo szukałam swojego szarego ale nigdzie go nie ma 🙁
wątek zamknięty
Budlejowe_love To jest błąd strony, bo jak szybko zmieniacie kolor lub rozmiar to czasami serwer nie wyłapuje zmiany i podaje zły komunikat, który za parę sekund się zmienia na prawidłowy...ale znając życie już w tej chwili zdążymy sprawdzać inny kolor. Ja też sprawdzałam kilka dni temu i dostępny był tylko czarny VS.

A widział ktoś gdziekolwiek dostępny big square blackberry VS?
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać. To jakie w tym roku będzie miał kolory eskadron?
wątek zamknięty
Precelek, w GNL jest white DL, ale chyba w normalnej cenie. 265 zł
wątek zamknięty
dairoxroxi, co tym koniom do poidła wsypujesz, że one wszystkie takie senne? 😀
wątek zamknięty
Korba, dzięki, ale o co chodzi? 🙂
dairoxroxi, pięknie w ice! Moim zdaniem się nadają 🙂
etosha, Fiolet rewelacja!
wątek zamknięty
aniapa bardzo ładne te czapraki, jestem ciekawa jak się na modelu prezentują 😀

Ja ostatnio bardzo choruję na rzeczy typu 'shiny' 😡 w związku z tym upolowałam sobie ES'a (sorry za foto z ochraniaczami, ale innej nie mam :icon_redface🙂:

A tu zupełnie przypadkowy zakup, do którego nie byłam przekonana i chciałam sprzedawać, ale jak zobaczyłam na żywo.. 😍

Co do tego eskadrona to nie widziałam nigdzie przecen- ja dałam 180zł, ale okazyjnie, ponieważ w sklepie akurat zabrakło ES'a i zaproponowali mi ten 💃

Ale pewnie jeszcze będą wyprzedaże 😉
wątek zamknięty
Klami , to 4 zł taniej niż regularnie  😀
Monia_lol , mocno porządam Twojego eskadrona  💘 , gdzie go dopadłaś  😵
wątek zamknięty
Korba, dzięki, ale o co chodzi? 🙂

No pokazywałaś swojego grubego w różowym czapraku - gdzieś😉)
wątek zamknięty
[quote author=Budlejowe_love link=topic=93531.msg1999332#msg1999332 date=1391278886]

Monia_lol , mocno porządam Twojego eskadrona   💘 , gdzie go dopadłaś   😵
[/quote]

www.konskiswiat.pl  😉 mają tam wyprzedaże i jestem pewna, że te czapraki też będą pewnie tańsze. Ale z drugiej strony to warto zainwestować, bo patrząc na nadchodzącą kolekcje to to będzie złoty zakup 🤣
wątek zamknięty
Monia_lol , ale na stronie go wcale nie mają 🙁
wątek zamknięty
Korba, o rany, przepraszam, nie doczytałam całego posta, tylko zaczęłam od swojego nicku, a to było do kociarni - wybacz :kwiatek:
Monia_lol, ciekawy ten ES, chciałabym go zobaczyć na koniu!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.