Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

srokatee, jak będzisz grzeczna to mogę odsprzedać Ci moją DL :P
wątek zamknięty
Libella, to skoro urodziny blisko, zachowaj antracyta i domów burgunda, będzie najlepiej 🙂

protoniasta, sama widzisz, to znak że Aubergine woła 😀

Libeerte, normalnie w pralce piorę z płynem do prania, nie chciałoby mi się ręcznie 🙂

Budlejowe_love, fajna kolekcja, widać że niebieski jest na topie 🙂

sumire, przykro mi, ale wygląda świetnie - powinnaś zdecydowanie kupić 😉

wątek zamknięty
[quote author=Budlejowe_love link=topic=93531.msg2254086#msg2254086 date=1419925739]
[/quote]

Eeee no nie, poluję na sr lub vs! 🙁  Taki plus z tego, że mogę być niegrzeczna 😀iabeł:
wątek zamknięty
[quote author=Budlejowe_love link=topic=93531.msg2254086#msg2254086 date=1419925739]

Eeee no nie, poluję na sr lub vs! 🙁  Taki plus z tego, że mogę być niegrzeczna 😀iabeł:
[/quote]

Ha ha ha srokatee you made my day  :emota200609316:
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny za opinie 😉 Mi się ogólnie ten czaprak podoba, nawet byłam zaskoczona jak bardzo, bo w sklepie do mnie nie przemawiał. Ale burgund jest cudowny...

Także chyba podejmę nieśmiałą próbę wymiany go na burgunda, a jak się nie uda, to nie będę płakać i faktycznie zapoluję na drugi😉 Chociaż mój szmatoholizm przybiera na sile i powoli przestają mi się w pace szmaty mieścić... Myślę, czy to nie czas na przegląd i wyprzedaż.

Sumire a mi się średnio ten kolor na tak ciemnym koniu widzi. Jakoś za bardzo intensywnie 😉

Rzuciły się może komuś w oczy owijki do Eskadron Ocean? Albo jakieś inne pasujące? Bo widziałam jeszcze jakiś czas temu w Equishopie i już nie ma 🙁
wątek zamknięty
Livia, dzięki  😀 a szał na niebieski to wszystko wina tego przeklętego petrola  😍
wątek zamknięty
Eskadron wypuszcza jeszcze normalne brillanty, czy teraz już wszystkie się tak świecą? 🤔
wątek zamknięty
Libella, szkoda, że tak wyszło z burgundem, nie odpuszczaj, poluj na drugiego, bo faktycznie jest śliczny.

Stwierdzam, że limonka pasuje siwkowi (nawet brudnemu 😉), Szarak w wesołym kantarze Busse Cologne:
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10540548_788586161202546_4750587461285919849_n.jpg?oh=c37318c054f2845454772f472a673922&oe=54FBA84E&__gda__=1429289718_3ddf166bf5df2b1cea3613dc248ceffa[/img]
wątek zamknięty
anai, o mamuniu, zakochałam się 😍
wątek zamknięty
srokate, jakiś Iceblue łezka mignął mi dzisiaj w ogłoszeniach, poszperaj 🙂

Libella, szmatki przejrzyj, ale ja bym zostawiła Antracyta i zapolowała na Burgunda, to są klasyczne i ponadczasowe kolory 🙂

fin, od chyba dwóch kolekcji wszystkie się świecą...

anai, przepięknie! Bardzo mu pasuje, jest taki wesoły ten kantar 🙂
wątek zamknięty
Livia, no ja też wszystkie wrzucam do pralki, a tego neonka się boje wrzucić 🤣 Ale wrzuce, mam nadzieję, że nic mu nie bedzie 😉
wątek zamknięty
Libeerte, nie sądzę żeby coś mu było 🙂 Ja prałam w 30 stopniach, wirowanie normalne, płyn zamiast proszku do prania i wyszedł jak nowy 🙂
wątek zamknięty
harja, Livia, dzięki dziewczyny, ten kantar tak mi się spodobał, że mimo debetu się skusiłam.
Chcę kupić jeden biały czaprak, pod kątem startu w ujeżdżeniu. Te dwa wpadły mi w oko:

HV Polo Granada, lamówka z małych cekinów:

Equiline freedom, szafirowy sznurek:

Co myślicie?
wątek zamknięty
anai, ten pierwszy bardziej mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
szukam kantara eskadron z futrem koniecznie czerwony może być to kolekcja burgundy, albo hibiscus, czy ktoś coś widział może? bardzo chętnie w jakiejś cenie z choć małą promo  😁  :kwiatek:  :kwiatek:
cob lub full 🙂
wątek zamknięty
anai equline  😍 😍 😍
Mam taki granatowy, super jakość i pięknie wygląda
wątek zamknięty
anai, pierwszy zdecydowanie!  😜
wątek zamknięty
anai, drugi  😉
wątek zamknięty
anai, hv polo 😉
wątek zamknięty
Czy fuksja Caball (alkantara) to taki bardziej stonowany odcień, jak tu:

czy też bardziej dający po oczach, jak tu:

(zdjęcie Burzy)
wątek zamknięty
anai ode mnie też zdecydowany głos na hv polo 😉
wątek zamknięty
anai, lubię takie kolorowe kantary, szkoda, że jest tak mały wybór większych niż standardowe. Na szaraku wymiata 🙂
Jeśli chodzi o biały czaprak, to jestem za pierwszym!
wątek zamknięty
Moona Caball wygląda dokładnie jak na zdjęciu  😀
wątek zamknięty
Moona Caball wygląda dokładnie jak na zdjęciu  😀

Ale na którym? Wstawiłam dwa zdjęcia.
wątek zamknięty
Dzięki za opinie,  ja chyba  też  wolę  HV Polo  🙂
harja a zamówić  na wymiar w cavezza? Bo faktycznie  xfull  jest  dużo  mniejszy  wybór.
wątek zamknięty
Moona oj przepraszam... pierwsze, on tak jasno wychodzi na foto jak jest dużo słońca tylko
wątek zamknięty
Moona, on nie jest jaskrawy, jest w sam raz 🙂 na focie typowe letnie słońce mocne.
wątek zamknięty
kitty, Burza, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza sorka, że nie na temat ale PIĘĘĘĘĘKNY ogon  😍 👍
wątek zamknięty
anai, Equilline !!

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.