Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

kitty, derka ładniusia ale kolor nie wiem jak długo będzie taki śliczny i nie upstrzony  🤣
wątek zamknięty
Cobrinha z tym koniem doszłam do perfekcji w temacie prania  🏇
wątek zamknięty
Ja się wprawiam hehe
Jak było błoto i na plusie, to zdarzało się prać derkę szlauchem na koniu hehe
wątek zamknięty
TheWunia polecam bo śliczny jest 😀
i łapcie jeszcze yellow i owijki horze 🙂
wątek zamknięty
zembria, śliczny 🙂
PATRYCJA10822, bardzo ładnie na koniu!
kitty, hehe, teraz to żadna zima wam nie straszna 😉
wątek zamknięty
No to macie mojego eskadrona z "przeznaczenia" na modelu  😀
wątek zamknięty

Libella, czekam na zdjęcia Niciaka na gniadym, na pewno będzie pięknie! Ja tym burgundem jestem zachwycona 🙂

No to cholera wykrakałam... 🙁
Niciak był prezentem od Mikołaja, tylko Mikołaj zapomniał jak dużym kucykiem jest Agabos i kupił czaprak w rozmiarze PONY. Pojechałam dziś do sklepu wymienić a tam się okazuje, że nie ma już burgundów DL 🙁 I byłam zmuszona wziąć ten grafitowy. Oczywiście dojechałam do stajni jak już było ciemno i zrobiłam tylko bure, stajenne zdjęcie - Kucyk akurat robił standardową kontrolę jakości 😉

I sama nie wiem czy go zostawiać.
Straaasznie mi się burgund na nim widział 🙁
wątek zamknięty
Dziewczyny, na gniadego brać aubergine, blue czy gelb?

Wszystkie w sumie wychodzą mi w jednakowej cenie i nie wiem, w który zainwestować  😉
Doradzicie?  :kwiatek:

Edit.
Libella, ja bym zostawiła i dobrała owijki pod lamówkę 😉
TheWunia ładnie się komponuje z zimową sierścią  😀
wątek zamknięty
TheWunia, chyba ci się dość mocno wysunął, nie przeciągasz pasków przez szlufki?
protoniasta, blue lub gelb. Ale bardziej blue  😎
wątek zamknięty
Gelb albo blue!! 😍 Ale ja nie przepadam za fioletami od jakiegoś czasu 😀
wątek zamknięty
Mi się gelb widzi 😀

harja moje codzienne siodło pożyczyłam znajomej i musiałam się z tym przeprosić, a tu nawet nie mam za bardzo gdzie zaczepić i mi wylazł  🙄
wątek zamknięty
TheWunia, bardzo fajnie wyglądacie 🙂

Libella, to zależy. Antracyt na gniadym wygląda mega elegancko, nie jest smutny. Wersja z owijami burgundowymi będzie bardzo ładna! Ale burgundowy cały zdecydowanie robiłby szał 🙂

protoniasta, wyłamię się, weź Aubergine 🙂

wątek zamknięty
Protoniasta no właśnie jeśli go zostawię, to już burgundowe owijki obowiązkowo 😉
A blue na gniadych wygląda bosko, ale moim zdaniem Gelb to absolutny must have 😉

Livia no właśnie to mnie trochę do tego antracytu przekonuje, że trochę bardziej stonowany. Chyba muszę się z tym tematem przespać 😉 Chociaż obawiam się, że oba mnie kuszą, w sumie niedługo mam urodziny  😀iabeł:
wątek zamknięty
Libella troszkę szkoda z tym prezentem, ale chyba jednak burgund byłby ładniejszy.
protoniasta aubergine i blue są super 😉 ale chyba bardziej blue 😉
wątek zamknięty
protoniasta zdecydowanie blue ! mam takiego brillanta i bardzo podobnego maścią konia do Twojego - pasuje idealnie  🏇
wątek zamknięty
Libella, nudy i to brzydkie nudy 😉 ja bym odpuscila!

protoniasta, aubergine albo gelb. Ale ja z tych, co nie czuja czaczy z blue, nie widze go na zadnym koniu poza karusami i siwkami wiec jestem pewnie nieobiektywna 😉

TheWunia, ale zawijanie to do powtorki 🤬

zembria omg tozto potnik idealny dla Tunridy! Super ten obcy 😀
wątek zamknięty
protoniasta - ja powiem tak jak kujka - aubergine albo gelb.
Blue mi się zupełnie nie podoba, nie lubię takich żarówiastych kolorów (choć ogólnie niebieskości uwielbiam).
wątek zamknięty
TheWunia ślicznie wam 😀
Libella pasuje mu, owijki do kompletu i będzie szał 🏇
protoniasta blue !!!
wątek zamknięty
protoniasta- moim zdaniem tylko gelb, o innych bym nawet nie myślała 😉  (ale ja nie lubię fioletów więc mogę być nieobiektywna)
wątek zamknięty
Dżulietta, tylko do blue mam problem z owijkami... Ani tych ankowych co Ty masz, ani eskadrona nie mogę znaleźć,
a samych owijek nie opłaca mi się sprowadzać z Niemiec 🙄

Z kolei owijki aubergine i gelb leżą w szafie.
Z czego gelb są do tofika, a aubergine są... samotne  🤣
Hmm...

wątek zamknięty
protoniasta, mi się podoba najbardziej Aubergine i Gelb 😉

Livia, a wrzucasz czapraki do pralki, czy pierzesz ręcznie?
wątek zamknięty
Protoniasta BIERZ BLUE  😍 drugi najpiękniejszy kolor po petrolu z (2010)

PATRYCJA10822 banana cuuuudo <3 przepiękny jest też może obfocę kucyka na śniegu 😀

Libella , mi też żal Twojego burgunda  😕 ale ta szarość mi się jakoś chyba nie widzi niestety :/ , nie na gniadym

i tak na koniec  moja mała Kolekcja czapraków ujeżdżeniowych :P
wątek zamknięty
Budlejowe_love ładna kolekcja 😀 Mi się marzy nici kiwi :C
I to nie banana tylko yellow  z  2010 c:
wątek zamknięty
PATRYCJA10822, sorry ale lamówka praktycznie ta sama troszku się pomyliłam a kolekcji to jeszcze nie koniec 2 czapraki są w praniu 3 nie załapał się na zdjęcia a 2 są jeszcze w drodze ze sklepu :P
wątek zamknięty
Szału nie robi, no nie? (powiedzcie, że nie, bo jestem chora na ten kolor, a obiecałam sobie, że nie wydam tyle na szmatę...)
wątek zamknięty
Ooo ale głębia koloru  😍
wątek zamknięty
Sumire,bierz!  😍 Lepszego chyba nie znajdziesz  😀 Wygląda milion razy lepiej niż na moim koniu 😉

wątek zamknięty
Ooo ale głębia koloru  😍

Magia photoshopa, to jest przerobione ze zdjęcia Ratany 😉

Miałam usłyszeć, że nie pasuje do tej maści... Zresztą budzi we mnie wątpliwości to, czy lamówka się nie zleje. 😉 Może mnie jeszcze uratuje, jeśli nie będzie już nigdzie dostępny DL...
wątek zamknięty
wątek zamknięty
TheWunia nigdy mi się nie podobał ten odcień zieleni, a tu masz .. szał!
protoniasta gelb wygląda najlepiej 😉
Budlejowe_love czyżby szok ode mnie? Łaaadna kolekcja! 😎
sumire przykro mi, ale robi szał 😁

zachorowałam na iceblue i nigdzie nie mogę go teraz znaleźć ... 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.