Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Precelek, coś w tym jest - ja sobie powiedziałam, że nigdy więcej Eskadrona, nie będę wydawać milionów monet za coś, co na pewno nie jest takiej jakości, jak wskazywałaby cena... Ale ten blue ma piękny odcień, w dodatku na większości maści wygląda ekstra. Chyba muszę ubrać swojego ciemnogniadego w fotoszopie, żeby się przekonać, że nie będzie mu w nim tak do pyska, jak siwym i kasztanom (i gniadym... i karym... i pewnie wszystkim...). 😁 Bo kusi strasznie. Lamówka i pikowanie to pal sześć, ale kolor i ten połysk są obłędne (a mnie się satynowe czapraki kojarzą co najwyżej z pościelą! :zemdlal🙂.
wątek zamknięty
A widział ktoś gdzieś jeszcze owijki eskadron blue  👀
Jakieś dwa tygodnie temu jeszcze widziałam w ogloszebiach, ale jak zawsze za późno się obudziłam  🙄
wątek zamknięty
A ja chyba nie wstawiałam wam tego zdjęcia, pierwsze rzeczy jakie kupiłam pod kolor 😉
wątek zamknięty
TheWunia co to za derka? piękna, mój ulubiony kolor 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Śpiący Davanti w Brillancie Aqua z Teak/Aqua/Mint 🙂 (trochę jakość siadła po wrzuceniu)
wątek zamknięty
harja, bardzo ładnie w bordo 🙂

Ratina, ten kolor fajnie ociepla zimową scenerię 🙂 Bardzo ładnie!

kitty, hahaha, znam to uczucie 😁 Fajne zakupy 🙂

TheWunia, bardzo ładny kolor - pasuje świetnie do konia 🙂

sonatka, ładnie - Aqua to taki fajny, stonowany niebieski 🙂

wątek zamknięty
A ja się koniecznie muszę pochwalić moim prezentem świątecznym  😍
Czaprak z Obcym od Caball  😎
wątek zamknięty
zembria to jest "leśna zieleń"?
wątek zamknięty
Fokusowa To "wiosna" tkanina "orlando". Bardzo przyjemna w dotyku i ładny ma połysk, nie taki "bezczelny" satynowy, ale taki delikatny.
wątek zamknięty
Ahhh, bo to jest czaprak "Adamant" a ja na "Recital" patrzyłam 😉
To już wszystko jasne 😉
Bardzo fajny!
wątek zamknięty
Zembia super kolor! Jakiś czas temu właśnie takiego szukałam. I teraz się przez Ciebie zastanawiam, czy się nie skusić 😉
Sonatka fajnie wygląda. W ogóle stwierdzam, że choć nie przepadam za niebieskim, to gniade wyglądają w nim super.

A ja się pozytywnie zaskoczyłam kolorem Nici burgundy. Bałam się, że będzie wpadał w róż, a okazał się zupełnie bordowy. Na gniadym idealnie.
wątek zamknięty
To ja z małym opóżnieniem wstawiam prezenty od mikołaja
stripe in rosado/navy/white i kantar choco-petrol(2010) z uwiązem z aktualnej kolekcji

zdjęcie trochę beznadziejne ale jak już zmienię stajnie to cyknę coś lepszego 🙂
wątek zamknięty
Świetne kolory! I jak się ładnie wkomponował w tło 🙂
wątek zamknięty
Budlejowe_love czaprak przecudny  😜  😜  😜
wątek zamknięty
Kayri, taki czaprak kameleon (wtapia się w tło )  😀
wątek zamknięty
Ok, ja po chwili zachwytu ogarnęłam, że on nie powinien być tak ładnie różowy, tylko bardziej bordowy, więc jednak stopuję z zachwytami  😉
Niemniej jednak na tym zdjęciu ma fantastyczne kolory.
wątek zamknięty
TheWunia, uroczo! 🙂
wątek zamknięty
Moona , ha ha ha dzięki dzięki (na kucyku będzie wyglądał cudnie , taką mam nadzieję  )
wątek zamknięty
A my podrzucamy hibiscusa + owijki amigo,  jak dla mnie przy śniegu wiele zyskuje 😀
I jeszcze czekam na zdjęcia w yellow :3
Budlejowe_love gdzie dorwałaś kantar ? I cudny kolor czapraka  😜
zembria ślicznie rudemu w tym kolorze
sonatka  szał *-*
wątek zamknięty
PATRYCJA10822 kantar dopadłam na RV dużo miałam szczęścia bo jest w idealnym stanie a ja tak kocham petrola że nie mogłam go nie kupić
wątek zamknięty
zembria, czaprak super! Choć ja Obcego bym sobie nie wyhaftowała 😁

Libella, czekam na zdjęcia Niciaka na gniadym, na pewno będzie pięknie! Ja tym burgundem jestem zachwycona 🙂

Budlejowe_love, fajne prezenty 😎 Rosado bardzo ładny, choć za ESa z takimi kolorami, jakie ci wyszły na zdjęciu, też bym się nie obraziła 😉
wątek zamknięty
Livia , nie pogardzisz mówisz ? w sumie takim różowawym burgundem z alcantary też bym nie pogardziła 🙂
wątek zamknięty
Livia To moja ulubiona postać fikcyjna jest 😉 i raczej czaprak jest zrobiony tak żeby do Obcego pasował niż odwrotnie  😁
wątek zamknięty
Patrycja  Hibiskus wygląda super, chyba się na taki skusze 😀

Dzięki Burza 🙂
wątek zamknięty
Czy posiada ktoś eskadrona neongreen i może wypowiedzieć się a propo spieralności koloru? Bo z tego, co widziałam na ogłoszeniach, to mocno się kolor różni...
wątek zamknięty
mefifto , z tego co wiem kolor złazi strasznie i przy najmniejszej ilości wody farbuje podkładki i konie  🤣
wątek zamknięty
Moze mi ktos napisac jak wypada rozmiar kantarow eskadrona ? Na araba ktory nosi oglowia pony, czasami cob wcisne pony 2?
wątek zamknięty
Muszę się pochwalić ulubioną derką kunia  🙂 Horze Avalanche Combo w wersji stajennej  🤣 Kunina uwielbia, a derka fajna, bo szeroki zakres temperatur obsługuje
wątek zamknięty
kitty, łał, ale kombinezon 😁

zembria, no chyba że tak, to wszystko wyjaśnia 🙂

mefifto, ja mojego Neongreena prałam póki co raz, nic nie zeszło, nie zafarbowało 🙂 Ale być może przy częstszym praniu wyblaknie - nieraz Eskadrony niestety tracą kolor.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.