Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

marta__sz te pomarańcze na Twoich caballach to jaki kolor?
wątek zamknięty
Ok, zobaczę co da się zrobić, narazie czekam na paczkę.
Chyba, że ktoś miałby ochotę " ubrać" konia ze zdjęcia w czapraki powyżej?

Edit: czarny z cegłą a drugi czekolada ze słoneczną pomarańczą

Edit2: zmienilam zdjęcie

wątek zamknięty
marta__sz, ten pierwszy z rozetką jest szałowy, caball przebija sam siebie 😍
wątek zamknięty
No dla mnie rewelacja, taki jak sobie wymarzyłam, no ok- chciałam jedną rzecz inaczej ale to innym razem.
Najważniejsze, że jest " dziubek"! Bo jak Iwona zrobi dziubek to... 😉
wątek zamknięty
najnowsze nabytki🙂

jakosc taka jaka jest, bo link z fb 🙂

wątek zamknięty
Nie mogłam się oprzeć pokusie pokazania swojego nowego nabytku :-D Caball oczywiście  😍
wątek zamknięty
dotarła do mnie kolejna część gwiazdkowego zestawu 🙂 biały nici stars, wrzucam foto na sucho 🙂

wątek zamknięty
kitty , dlaczemu zrobiłaś z konia kosmitę :O i tak w ogóle czemu ma służyć ta maska  🤔zczeka:
wątek zamknięty
Budlejowe_love, no, jak to czemu, żeby ciepło było 😉
wątek zamknięty
lalasatan, zmienjsz foty, rozjechałaś całe forum!

kitty, też mnie ciekawi po co komu taka maska.
wątek zamknięty
Bo ja mam zawsze problem z tym, że on się baaaardzo poci na głowie... Niby śmieszne, ale przy -15C taka mokra głowa.... Ogolić się nie da, a żal mi faszerować go prochami do głupiego golenia, więc dostał osuszacz głowy  🤣
wątek zamknięty
kitty, jak to nie da się ogolić? 🙂
wątek zamknięty
emptyline,  
żal mi faszerować go prochami do głupiego golenia, więc dostał osuszacz głowy  🤣

Zapewne dlatego, że koń nie da sobie pojechać po twarzy maszynką 😉 Są takie konie, mojemu nawet kawalątek nogi do USG goliliśmy żyletką, bo znając go, zbliżenie się do niego z warczącą maszynką spowodowałoby ucieczkę do sąsiedniej wsi i pogrzebanie szans na jakiekolwiek dalsze spotkania z wetem, który by tę maszynkę trzymał 🙂
wątek zamknięty
kitty obłędne te smerfy 😀
wątek zamknięty
maleństwo, a przy sedacji też?
kitty, prześmiesznie wygląda.
wątek zamknięty
Ja mam trochę mojego w różnych szmatkach:
Cotton green:

Anky Madeira:

Anky Cardinal:

Od początku miałam szał na wszelkie oczodajne kolory, ale teraz powoli skłaniam się ku klasyce, beże, brązy i ukochane granaty i niebieskości. Dla porównanie tutaj w Anky Navy

i Anky Sand:

I zastanawiam się czy nie pozbyć się tych trochę tych szalonych kolorów  🤔
wątek zamknięty
Wygląda cudacznie, ale o dziwo jest zadowolony. Chłopak jest nerwowy i jest "koniem po przejściach", więc skoro tak panicznie się boi maszynki przy głowie, to ja się z nim kłócić nie będę  🤔  Ale pochwalę się innymi nabytkami z caballa  😜  a zaczęło się niewinnie od dwóch padów...
wątek zamknięty
Gru a mi się najbardziej podobacie w greenie i różu, natomiast cardinal i navy bez szału.
wątek zamknięty
Gru madeire koniecznie zostaw bo bardzo ładnie wygląda  😉
wątek zamknięty
No właśnie on mi się też podoba w takich kolorach jak madeira. Ale ogólnie strasznie podobają mi się takie klasyczne zestawy. Mam jeszcze sangrie w której też moim zdaniem wygląda fajnie:

wątek zamknięty
Gru zgadzam się green i madeira najlepsze 🙂
wątek zamknięty
kitty, jak dla mnie bomba, zwłaszcza ten ze smerfem 😜
wątek zamknięty
maleństwo, kitty, jezu, było o sedacji, sorry, mam jakiś problem z czytaniem najwyraźniej.
Gru, róże i czerwienie super, ale w navy, na żywo, jeśli dobrze pamiętam też było bosko, tylko chyba lepiej na zimowej, karej sierści.
wątek zamknięty
dairoxroxi, to pewnie owije Violet z wiosny 2011 🙂 Ale zakupy fajne!

aniapa, dziękuję pięknie 🙂 I bardzo chętnie zobaczę za te kilka lat te ornamentowe czapraki na twoim czarnym 🙂

marta_sz, wow, oba piękne 🙂

lalasatan, zmniejsz zdjecia, rozjeżdżają całe forum...

kitty, jaka słodka piżamka! 😜

Gru, w Madeirze najlepiej! I to na pewno Sangria na ostatniej fotce? Bo coś mi za czerwono wygląda 🙂
wątek zamknięty
lalasatan świetna derka z pierwszego zdjęcia.
kitty idealny kolor - ten ze smerfem 😉. Baardzo mi się podoba.
Gru mi się najbardziej podoba w Anky Navy.

My się tu kiedyś pokazywaliśmy - kiedyś, czyli ze dwa lata temu (?) 😁. Wtedy nie wyobrażałam sobie mojego konia w innym kolorze niż na czarno:

Później z racji zmiany stylu zaczęłam się zastanawiać nad innymi kolorami i stanęło na ciemnym brązie:
wątek zamknięty
Czy ktoś ma czaprak Eskadrona NEW WAVE NEXT GENERATION ten czarny z fioletowymi paskami? szukam jakieś zdjęcia na koniu jak on się prezentuje.  I nie do końca na zdjęciu widać czy to czarny czy szary kolor. Ktoś go widział na żywo?

wątek zamknięty
Nowy eskadron :-) dla mnie fuj
wątek zamknięty
ufff, to jestem uratowana, nic mnie nie powaliło na kolana  🤣
wątek zamknięty
Gru wg mnie najładniej w zieleni i w sand 🙂 swoją drogą bardzo ładny koń 🙂
A co do nowego eskadrona, hmm... ten bananowy wydaje się być ciekawy 🙂

edit.
jeszcze może next uratuje sytuacje :P
wątek zamknięty
a mnie się coś wydaje, że gniade konie będą fajnie wyglądały w tym przydymionym żółtym czapraku i owijeczkach 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.