Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Myślicie, że te owijki HKM Majestic Petrol by do niego pasowały?

Do czapraka petrol bardzo dobrze pasują te owijki: http://www.amigo-konie.pl/717b-hkm-bandaze-owijki-polarowe-4szt.html (odcień nie jest identyczny, ale badzo podobny), więc myślę, że i Tobie będą pasować. Są znacznie tańsze niż te Lauria Garrelli 😉
wątek zamknięty
aniapa, wzór tego Majestic Ornament bardzo fajnie wygląda z bliska, jak widzi się go wyraźnie. Ciekawe jakby wyglądał na zwierzaku. Sprawdziłam ile kosztuje i cieszę się, że jest poza moim zasięgiem 🤣 Na szczeście logika zaczyna mnie powstrzymywać przed kolejnymi zakupami...
wątek zamknięty
Według fejsowej strony nowy Eskadron

edit. po dłuższym oblukaniu - to nie oliv/lemon ? 😡
wątek zamknięty
no właśnie ta kolekcja wygląda na  oliv/lemon, no ale... czas pokaże

edit: a raczej na pewno to stara kolekcja, sprawdziłam w szmato.. nie chce mi się wierzyć żeby dralon (pod czaprakami) był taki sam jak w starej kolekcji
wątek zamknięty
emptyline Mam już 10000% pewność, paczuszka już śmiga do mnie kurierem  😜
wątek zamknięty
emptyline Mam już 10000% pewność, paczuszka już śmiga do mnie kurierem   😜

jeszcze poczekajmy na jej zawartość  😁
wątek zamknięty
A to nie jest olive/lemon ? Bo w nowej widziałam chyba brązy a tu nie ma
wątek zamknięty
To jest na pewno olive/lemon.
wątek zamknięty
aniapa bardzo fajnie wygląda to połączenia zdjęciu z trzeciej strony, dzięki 🙂 myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że kolory bedą prawie idealnie pasowac 🙂
Moona dzięki! zawsze warto mieć tańszą alternatywę. Chociaż wydaje mi się, że te owijki są bardziej niebieskawe a czaprak bardziej zielonkawy... a może się mylę?  🤔
wątek zamknięty
Mistrz pozowania  😁 i Eskadron green 2013

wątek zamknięty
Chess nawet te zdjęcia nie oddają jego uroku na żywo, a zdjęcie katalogowe w ogóle sprawia kiepskie wrażenie.

Ratana proszę uprzejmie 😉

Nasturcja-Renata cudo! - chodzi za mną taka zieleń, oj chodzi... Zbliżony odcień ma Busse Wave w kolekcji na ten rok, przynajmniej na zdjęciu, ciekawa jestem, jak będzie wyglądał na żywo.
wątek zamknięty
Moona dzięki! zawsze warto mieć tańszą alternatywę. Chociaż wydaje mi się, że te owijki są bardziej niebieskawe a czaprak bardziej zielonkawy... a może się mylę?  🤔

Nie, te owijki nie są niebieskawe. Może w Amigo stacjonarnym dalej mają je na stanie od ręki -  w razie wątpliwości możesz sprawdzić na żywo  🙂
Tak naprawdę pytanie o ten akurat kolor są bardzo trudne, bo w zależności od kąta padania na niego światła wygląda inaczej. Robiłam zdjęcia w RAWach czaprakowi HKM, potem na monitorze dopasowywałam balans bieli i naprawdę miałam zagwzodkę czy to już ten kolor czy jeszcze nie...  😉
wątek zamknięty
aniapa dziękuję  :kwiatek: uwielbiam zielony kolor  🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, zieleń fajna, ale strasznie razi mnie ta DLka pod wszechstronnym siodłem.

ps: co to za stajnia?
wątek zamknięty
juliadna, fajnie w tej derce, choć wygląda na Fuerte na ogromną 🙂

aniapa
, Petrol piekny! Srebro dla fryzów też powinno być super, choć mnie takie ornamentowe czapraki nie ruszają 🙂

Nasturcja-Renata, dla was ten odcień zieleni jest bardzo fajny, pasuje do kasztanów 🙂
wątek zamknięty
Livia, emptyline dzięki  :kwiatek:

emptyline stajnia Klucz. Ja uwielbiam DL'ki pod wszechstronne. Mam dwa wszechstronne i jakieś małe mi się wydają  😁  😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, no widzisz, co osoba to inny gust. 🙂 Tak myślałam, że to Klucz, ach te wspomnienia. 🙂
wątek zamknięty
Okser się jednak spisał  👍

wątek zamknięty
Moona dzięki! w takim razie pewnie przejdę się do amigo i obczaję te owijki 🙂
Jeszcze wpadło mi do głowy, że do atlantic green mógłby pasować petrol z nexta, jak myślicie?

dairoxroxi zazdroszczę, kocham fiolety 🙂 z jakiej to kolekcji?
wątek zamknięty
RatanaPolo pad to Nici 2010 owijki, szczerze to nie wiem ale pasują do nici 2010 😀 a drugi czaprak to z kolekcji Bloom
wątek zamknięty
Livia powiem Ci, że to dziwne, bo mnie przez bardzo długi czas także nie ruszały, a teraz tak jakoś taki napad. A tak nawiasem, podoba mi się obłędnie Brillant Blackberry na Twoim cudzie 😉
wątek zamknięty
Zgrzeszyłam w Equishopie i nie żałuję 🙂 ale 3 czapraki leżą jeszcze z metkami i nie mam kiedy ich użyć... ah ta zima :P
wątek zamknięty
Iwona stworzyła dla mnie kolejne caballowe cuda, mistrzostwo świata jak dla mnie!

E: zmieniłam kolejność zdjęć.
wątek zamknięty
marta__sz, drugi wowowowowow! mimo, że nie cierpię takich przeplatanek kolorystycznych to naprawdę szałowo!
wątek zamknięty
Burza a wiesz, że mój też gniady 😉 hehe
wątek zamknięty
Zamieniłaś zdjęcia! Teraz chodzi o pierwszy 😀 ten z herbem- szał! Fotki na koniu!
wątek zamknięty
Podeślę, tylko mój koń to włochata gruba kulka więc wrzucę na PW, ok?
Rozumiem, że chabrowej derki z brązową lamówką już nie pokazywać, żeby nie wkurzać? 🙂
wątek zamknięty
marta__sz, hyyy pokaż! oj weź tam.. z półprzodu każdy koń wygląda jak czempion 😀
wątek zamknięty
marta__sz, no jak nie jak tak. 🙂
wątek zamknięty
Ja dostałam niedawno swojego pierwszego Caballa. Jestem zachwycona, perfekcyjne wykonanie. Teraz uznaję tylko Caball, Ivett tworzy cuda  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.