aniapa, wzór tego Majestic Ornament bardzo fajnie wygląda z bliska, jak widzi się go wyraźnie. Ciekawe jakby wyglądał na zwierzaku. Sprawdziłam ile kosztuje i cieszę się, że jest poza moim zasięgiem 🤣 Na szczeście logika zaczyna mnie powstrzymywać przed kolejnymi zakupami...
no właśnie ta kolekcja wygląda na oliv/lemon, no ale... czas pokaże
edit: a raczej na pewno to stara kolekcja, sprawdziłam w szmato.. nie chce mi się wierzyć żeby dralon (pod czaprakami) był taki sam jak w starej kolekcji
aniapa bardzo fajnie wygląda to połączenia zdjęciu z trzeciej strony, dzięki 🙂 myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że kolory bedą prawie idealnie pasowac 🙂 Moona dzięki! zawsze warto mieć tańszą alternatywę. Chociaż wydaje mi się, że te owijki są bardziej niebieskawe a czaprak bardziej zielonkawy... a może się mylę? 🤔
Chess nawet te zdjęcia nie oddają jego uroku na żywo, a zdjęcie katalogowe w ogóle sprawia kiepskie wrażenie.
Ratana proszę uprzejmie 😉
Nasturcja-Renata cudo! - chodzi za mną taka zieleń, oj chodzi... Zbliżony odcień ma Busse Wave w kolekcji na ten rok, przynajmniej na zdjęciu, ciekawa jestem, jak będzie wyglądał na żywo.
Moona dzięki! zawsze warto mieć tańszą alternatywę. Chociaż wydaje mi się, że te owijki są bardziej niebieskawe a czaprak bardziej zielonkawy... a może się mylę? 🤔
Nie, te owijki nie są niebieskawe. Może w Amigo stacjonarnym dalej mają je na stanie od ręki - w razie wątpliwości możesz sprawdzić na żywo 🙂 Tak naprawdę pytanie o ten akurat kolor są bardzo trudne, bo w zależności od kąta padania na niego światła wygląda inaczej. Robiłam zdjęcia w RAWach czaprakowi HKM, potem na monitorze dopasowywałam balans bieli i naprawdę miałam zagwzodkę czy to już ten kolor czy jeszcze nie... 😉
juliadna, fajnie w tej derce, choć wygląda na Fuerte na ogromną 🙂 aniapa, Petrol piekny! Srebro dla fryzów też powinno być super, choć mnie takie ornamentowe czapraki nie ruszają 🙂
Nasturcja-Renata, dla was ten odcień zieleni jest bardzo fajny, pasuje do kasztanów 🙂
Moona dzięki! w takim razie pewnie przejdę się do amigo i obczaję te owijki 🙂 Jeszcze wpadło mi do głowy, że do atlantic green mógłby pasować petrol z nexta, jak myślicie?
dairoxroxi zazdroszczę, kocham fiolety 🙂 z jakiej to kolekcji?
Livia powiem Ci, że to dziwne, bo mnie przez bardzo długi czas także nie ruszały, a teraz tak jakoś taki napad. A tak nawiasem, podoba mi się obłędnie Brillant Blackberry na Twoim cudzie 😉
Podeślę, tylko mój koń to włochata gruba kulka więc wrzucę na PW, ok? Rozumiem, że chabrowej derki z brązową lamówką już nie pokazywać, żeby nie wkurzać? 🙂