Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

azazu93 , biedna biedna tak bardzo współczuję  :przytul: , a oni przypadkiem nie splajtowali ?
wątek zamknięty
Budlejowe_love Ty mnie tu nie strasz bo też zrobiłam zamówienie w Okserze  😁 Microfaser śliwkowy i owijasy fioletowe  💃
wątek zamknięty
dairoxroxi , z całą sympatią ale ja ostatnio na swoje rzeczy czekałam chyba pół roku  🤔wirek: i okser tak samo jak GLN dołączył do listy moich znienawidzonych sklepów a szkoda bo już nawet spory rabat tam miałam nabity  😕
wątek zamknięty
dairoxroxi, no Okser jest mistrzem świata jeśli o to chodzi, chociaż ja wszystkie swoje rzeczy zawsze dostawałam.
A tak a'propos dralonów, spójrz u nas też jest tak świetnie, a to i tak jest najlepsza z możliwych wersji:
wątek zamknięty
Niestety zdanie o okserze też mam, 2 lata temu moje ogłoszenie po 6 miesiącach czekania anulowano, teraz zamówiłam pobraniowo jak dojdzie to świetnie, jak nie to trudno 😉

emptyline Zazdroszczę wam mimo wszystko, bo u nas jest katastrofa  😵

wątek zamknięty
Cocosowo, bardzo fajnie w tym Caballu!

Do mnie dotarly ostatnie dwa czapraki z obecnej kolekcji - Ocean i Niciak Navy 🙂 ale zdjecia niestety beda najwczesniej w przyszla niedziele 🙂 Motyw z kwiatkami mi sie jak na razie nie podoba, ale to akurat dobrze dla mojego portfela 😁
wątek zamknięty
dairoxroxi, spoko luzik, u nas jest tak samo. 🙂 Jak tylko wygrzebię fotę, to Cię podtrzymam na duchu. 🙂
wątek zamknięty
empytyline z bliska może i są to rózne odcienie, ale z daleka efekt WOW  💘
wątek zamknięty
Czekoladowiec jak dla mnie aqua z teak/aqua/mint lub light blue  😀
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcie live fuksji i kiwi caballowskich (gdzie dobrze widać pad)? :kwiatek:
wątek zamknięty
wymodelowana, kiedyś miałam kiwi, wyglądał tak: KLIK KLIK KLIK, w cieniu: KLIK
wątek zamknięty
harja, dziękuję :kwiatek:
Właśnie się zastanawiam nad classicem - fuksja czy kiwi i nie potrafię się zdecydować. Nie wiem, czy po wybraniu fuksji Kucuś się na mnie nie obrazi 😁
wątek zamknięty
wiki15 dziękuje 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi to hucułek? 🙂 ile ma w kłębie i jakie derki masz na niego?
Mój Belfi ma 143cm i w 135cm wygląda tak:

wątek zamknięty
Strucelka Taki kundelek trochę jest, matka hc czysty ojciec jest mi nieznany, mierzy 139 cm, polary mamy 125, stajenną zimówkę również a padokową 135 🙂
wątek zamknięty
Strucelka hahah tym zdjęciem przypomniałaś mi te kilka godzin poświęcone na przewijaniu, rozsiodływaniu, siodłaniu i mina Księciunia  😁

Fuerczowski w ripstopie coriander

wątek zamknięty
dairoxroxiA młode to? 🙂 no to musi przybyczyć i tyle 😁

juliadna hahaha no nie był wybitnie szczęśliwy 😁
wątek zamknięty
Strucelka 6 latek ale mamuśka trochę drobna, chociaż jak tak patrzę na jej zdjęcia z przed 4-3 lat to widać, że kucol powoli klaty dostaje  😜
wątek zamknięty
Budlejowe_love nawet nie mów, że splajtowali bo już się zakochałam w tej derce, a to jedyna opcja gdzie ta derką jest dostepna w tym rozmiarze i w dodatku nowa za tą cene 😀
juliadna cudnie mu w tej derce 🙂
wątek zamknięty
Ponieważ zaczynam zbierać kolekcję dla rosnącego malucha fryzyjskiego (mam ze 3,5 roku czasu  😁 , mąż mnie chyba przeklnie i z domu wyrzuci...), oto pierwsze dwa nabytki:

HKM Majestic Petrol

HKM Majestic Ornament

Dostałam bzika na punkcie czapraków z "ornamentami" dla fryza, srebrnych, złotych... dwa "błyszczące" w drodze, jak dotrą, wstawię zdjęcia.
wątek zamknięty
aniapa Petrol wymiata. Jest przepiękny  😍
wątek zamknięty
Aniapa, też rozmyslałam nad tym czaprakiem, jest piekny 🙂 Ale ostatecznie zdecydowałam się na eskadrona atlantic green.
Myślicie, że te owijki HKM Majestic Petrol by do niego pasowały?
wątek zamknięty
Ratana odcień wygląda na identyczny, lamówka tylko granatowa w bandażach zamiast czarnej przy rzepie. A nawet jeżeli będzie trochę odbiegał, to nie szkodzi - zerknij na 3 stronę wątku, jest tam zdjęcie tych bandaży z czaprakiem ES. Z Majestica zastanawiam się jeszcze nad granatem lub kremem z czekoladową lamówką  😍
wątek zamknięty
protoniasta, emptyline dziękuję :kwiatek:
Budlejowe_love dziękuję za chęć pomocy !  😀 :kwiatek:
emptyline trochę offtopic, ale muszę powiedzieć, że kucykowi zdecydownie lepiej w hanowerze!  💘
wymodelowana moim zdaniem zdecydowanie fuksja
aniapa mi Majestic Ornament nie przypadł do gustu i bardziej kojarzy się z babciną kanapą niż czaprakiem,ale czekam na zdjęcia na koniu ! 😀
wątek zamknięty
Szarlotka, zdjęcia najwcześniej za jakieś 3 lata, bo model ma 8 miesięcy 😉 no, powiedzmy, że za dwa, ale bez siodła 😁 Zakładam, że to czaprak wyłącznie na fryza, nie wyobrażam go sobie na klasycznym szportpferde  😉
wątek zamknięty
aniapa oj hihihi to sobie poczekam  😁
wątek zamknięty
aniapa, widziałam ten czaprak w sklepie, wyglądał bardzo porządnie, ładnie wykonany... ciekawe jak w dłuższym użytkowaniu się sprawdza.
wątek zamknięty
Cobrinha, znajoma używa od jakiegoś czasu dosyć intensywnie i bardzo zadowolona, nic się z nim nie dzieje. Właśnie ta jakość wykonania bardzo mi się w nim podoba.
wątek zamknięty
Powiem wam, że właśnie dostałam potwierdzenie zamówienia z Okser.pl  💃 Czyżby sklep się zrehabilitował  😁
wątek zamknięty
dairoxroxi, ha ha, no jeszcze bym się nie cieszyła, ale przynajmniej wiadomo, że choć troszkę żyją.
Szarlotka., dziękuję, mi też się bardziej podoba. 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.