Choco petrol + nowy krój z nowych kolekcji... Ale to była jedna z moich ulubionych kolekcji, więc chociaż będzie na czym oko zawiesić jak powstawiacie foty szmatek jak się obkupicie 😜
Mam podobną opinie co do big square. Mój Hibiscus śliczny ale też na specjalne okazje bo się masakrycznie mechaci 🙁 Na pewno nie kupię już, poprostu nie jest wart swojej ceny. A jak się sprawują brillanty z tych nowych kolekcji? Faktycznie lepszy materiał?
Może to kwestia tego, że światło już było bardzo ciepłe, na żywo znacznie lepiej wygląda i mi osobiście się podoba jako czaprak do ciurania na co dzień 😉
Burza, weeeź, mam kilka nieodżałowanych szmat, między innymi anka cobalt, razem z sunshine, alt rosą, oraz ES stripe navy/brandy. Jako, że ostatnio wyprzedałam sporo czapraków to teraz planuję coś jeszcze dokupić, tak, żeby pasowało i Mireczkowi i Dariuszowi, tylko jeszcze nie mam pomysłu co. Chyba zaszaleję z jakimiś Caballami/Jarpolami.
Livia, weź tu dorwij skokowego Peackoka 😁 chyba dawno go nigdzie w ogłoszeniach nie widziałam. To też kolor który mega mi się podobał, miałam na Pamsa ujeżdżeniowego.
Nirv, to była propozycja koloru, możesz zamówić np. Jarpolowy chaber albo kobalt - są dość podobne i też będą piękne 🙂 Niestety bardzo rozumiem ból powodowany przez szmatki, których niemal nie można już dostać 🙂
anil22, też szukałam (ale odpuściłam, dla mnie zbyt jaskrawo by było z owijami na siwku) i na zdjęciach w necie podobnie wyglądały Busse blue iris, jak na żywo - nie wiem. Z tym mazarine jest taki kłopot, że ma coś z fioletu, ale jest dosyć ciemnym i żywym niebieskim, taki cornflower. Może niebieskie niebieskie, jakieś chabrowe czy royal blue będą wyglądać ok. 😉
oglądam z kramera własnie i mnie zastanawiają te http://www.kraemer-pferdesport.de/$WS/kraemer-pferdesport/websale8_shop-kraemer-pferdesport/produkte/medien/bilder/gross/B530311_NV.jpg
Nigna moim zdaniem brąz nie będzie pasował, bo nawet jak z daleka się patrzy na czaprak to rzuca się w oczy biała lamówka, a jeszcze jak masz ciemnego konia to nie widać tej brązowej lamówki. Chyba lepiej szukać w odcieniu Hibiscusa