RedScissors , nie lubię eskadronów bo bardzo nie lubię jak sprzęt wygląda na "zaniedbany" . Yorki też czerwone mają u mnie wielkiego + prane kilka razy zero jakichkolwiek śladów , zakochałam się w Yorkaowych owijach i te z amigo też nie są najgorsze .
Aczkolwiek Horze to istna owijkowa tragedia polar się zwija zsuwa z nogi konia (nie jest to kwestja złego zawinięcia ) bardzo nie polecam .
Dziewczyny z pferdetrends wrzuciły informację na temat kolorów w nowej kolekcji Eskadrona jesień/zima 2014: - Classic: Capri - Iceblue - Lightnougat - Darknougat - Navy -> Ende September - Nici: Punkte; Burgundy - White - Wnthra - Popcorn -> Ende November - NG: Darklime - Deeppink - Navy - Grey Melange -> Ende Oktober (o ile dobrze zrozumiałam, że ta informacja jest prawdziwa 😉)
dairoxroxi przyjemnie się prezentuje i nawet nie ma oczopląsu, myslalam ze ten kolor jest intensywniejszy 🙂 juliadna banan to dla Was strzał w dziesiątke 😍 ale jestem jeszcze ciekawa, jak Fuerte wyglądałby w blue... ;>
[quote author=Budlejowe_love link=topic=93531.msg2161188#msg2161188 date=1408050485] RedScissors , nie lubię eskadronów bo bardzo nie lubię jak sprzęt wygląda na "zaniedbany" .[/quote]
A tak wygląda? Bo u mnie po około roku służby (oczywiście bez codziennego użytkowania) wszystko jest elegancko. Zarówno owijki jak i Eskadronowy czaprak Cotton.
RedScissors , u mnie polar się mechaci , nie są już takie gładziutkie jak nówki , moje cottony w niektórych prypadkach wyglądają lepiej niż jak je kupiłam (niektóre są używane )
kujka-lans'ujka, zmienisz zdanie jak zobaczysz Henia w granatowym Crystalu z cynamonową lamówką! 😜
wstawialas gdzies ten potnik na Henku? bo po tym zdjeciu gdzie wisi na boksie to nadal mam takie samo zdanie (czyli ze jarmarczno-odpustowo-cyrkowe sa te ciapraćki 😉 ).
harja, te nugaty brzmią fajnie, ale jak będzie burgundowy nici, to idę z torbami 😜 Rudzik, ale fajnie umaszczone konisko. Z ciekawości spytam jaka to dokładnie maść? Tarant? Srokacz?
Londstreet, a co z tym herbem nie tak? W sumie to ostatnio wypadłam z obiegu, a ogarnianie eskadronowych kolekcji skończyłam na winterredzie 😁 No ale jakby się ten burgund pojawił, to coś czuje że pójdę z torbami 😁