Budlejowe_love, nie no żarcik. Forsy brak, także mogę wybrać jeden bo dostałam w prezencie, tylko muszę się zdecydować na jakiś kolor. 🙂 Inne to może na urodziny, już niedługo w sumie.
TouchTheDreams, pady westowe - kobalt i fiołek 🙂 Jakościowo są super. Yorkowych nie miałam, ale Jarpol ma zdecydowanie lepsze pikowanie 😎 Obejrzyj moją galerię - emptyline dobrze prawi, mam z milion zdjęć karego w fioletach 😉
😡 Faktycznie, mogłam najpierw zajrzeć do Waszych galerii. Pewnie sobie sprawię jakiś fiolet właśnie. 🙂 A Jarpolowi nie mogę zarzucić złej jakości padów, ani nic takiego, tylko raczej w porównaniu z padem Yorka następnym razem kupiłabym go. No i w owijkach musiałam wymieniać rzepy, ale to chyba z mojej winy : /
właśnie do mnie zawitał najpiękniejszy w świecie brillant esspresso i owijki banana, po południu będą na kobyłce Ulalala miałaś 100% racji co do tego zestawu
dzisiaj zgrzeszyłam kupiłam czaprak fair play pro team biały wszechstronny 😵 za granicą patriotyzm sie we mnie odezwał. 🤣 a czy ma ktos zdjecia takiego czapraka na koniu? kupiłam bialy, a zastanawiam sie czy nie zamienic na granatowy?? ma ktos fotki najlpiej i tego i tego?? 🤔
Dziękuję Ci bardzo za te fotki, faktycznie niebieski, bardzo ładny ale niebieski. Szukam czegoś wpadającego w turkus, a Jarpol chyba będzie podobny do tego enamela. Wstawilabym zdjecie uwiązu w kolorze, którego szukam, ale z telefonu mam za duże
no to na koniu. To zdecydowanie najładniejszy look mojej Birmy, choć polar w owijkach kiepskiej jakości, zwija się na brzegach, śliski jakiś, wogóle fe. W kolorze tofee zdecydowanie lepsze gatunkowo
Brillant Espresso jest zdecydowanie przepiękny 😍 Prał ktoś już brillanta z nowej kolekcji? Moj Espresso musi trafić do prania ale boje sie,że się zniszczy ;(
Livia, :kwiatek: wiem, że już was nudzę tymi niebieskościami i wszystko na nim wygląda tak samo 😁 myślę o innym caballowym kolorze, ale oczywiście nie mogę się zdecydować 😉 Rudzik, no po prostu bajka! świetnie dobrałaś do niej ten czaprak!!
dzięki za ciepłe słowa, Misia ja bym się nie obawiała o pranie, materiał wygląda na bardzo dobrej jakości. Platinum prałam normalnie w 30 st, tylko mniejsze obroty przy wirowaniu suszyłam rozłożony i naciągnięty-nic mu się nie stało więc brillantowi zwykła pralka też nie powinna zaszkodzić