Ulala, ja nie miałam z tym problemu, bo mój konio generalnie woli stać niż chodzić 😁 Jedno co, to tylko muszę pilnować, żeby nie jadł 😉
chillout, bosko w Navy!
juliadna, przepięknie wygląda ten Rafblauw, to jeden z moich ulubionych waszych zestawów 🙂 Ale w Alt rosie Fuerte też by ładnie wyglądał, to nie taki cukierkowy róż 🙂
Ma ktoś realne zdjęcia czapraka euro-star excellent waterfall z aktualnej kolekcji? Albo chociaż wie czy zdjęcia sklepowe dobrze oddają kolor? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi :kwiatek:
a w temacie burgundów, to czekam z niecierpliwością na swojego pierwszego Caballa 💘 myślę, że do końca lipca paczka powinna do mnie zawitać.
Przy okazji dorzucę jeszcze foto kupionego zupełnie przypadkowo (miał być pierwotnie klasyczny cotton z Eskadrona) Lamicella Royal z zawodów 🙂 dla mnie przepiękny 🙂
powiedzcie mi, czy Wasze konie kantary Eskadrona też obcierają? mojego delikatesa obtarł pod brodą i w okolicach oka - ewidentnie to wina sprzączek. Sama się zastanawiam dlaczego.
powiedzcie mi, czy Wasze konie kantary Eskadrona też obcierają? mojego delikatesa obtarł pod brodą i w okolicach oka - ewidentnie to wina sprzączek. Sama się zastanawiam dlaczego.
Olson - tak, ale u mnie obciera pasek potyliczny. I tak naprawdę to nie tak, ze Eskadron obciera, podobnie wykończony Euro-Star też obciera (w ubiegłe wakacje ściągnełam go z padoku wielkim różowym plackiem za uszami 🙁 Dobrze że się nie odparzył.
Te które siewgo nie obicerają zupełnie to waldhauen, niezależnie od aury.
Naturalsowa, czaprak na pierwszym zdjęciu piękny, ale tybinka w siodle długa strasznie. Dobrze Ci się w takim siodle jeździ?
Strzemiona były o WIELE za krótkie, bo były do "skoków." A niestety dysponuję tylko siodłem ujeżdżeniowym. Jest tak ,ponieważ na ogół jeździmy w kierunku pingwinowym, a siodło kupione jest na zapas (w sensie wymiarów) 😀 A co do komfortu jazdy na tym zdjęciu... owa jazda do najprzyjemniejszych nie należała 😵
protoniasta jest pięknie! zostaw sobie ten komplet 🙂 Nigna - słodko i przyjemnie 🙂 sonatka - ten herb jest bardzo ładny. Nie wiesz, czy jest dostępny taki czaprak ale z kontrastującą lamówką? Naturalsowa - ten bicross jest chyba jednym z piękniejszych z nexta 🙂 espero - elegancko i wiosennie, pasuje Wam anai z jakiej kolekcji jest ten kantar? 🙂 jakoś go nie kojarzę
protoniasta, absolutnie się go nie pozbywaj! jest przepiękny! Nigna, i bardzo dobrze, że się przekonałaś 😀 sonatka, elegancko! Naturalsowa, podoba mi się szczególnie w drugim. Niebieskości w ogóle wymiatają 😉 anai, super! jeszcze lepiej będzie mu w tym kantarze, jak zupełnie wysiwieje (wiem, wiem, nie chcesz tego 😀) espero6, mega!!!
harja, Ratana, anai, sonatka, emptyline, Livia, Dżastan, xxagaxx, Dzięki dziewczyny :kwiatek: Burgund zostaje z nami 😉 Choć nie lubię czerwieni na koniach 😉
protoniasta,xxagaxx, dzięki dziewczyny :kwiatek: aga, fakt, na Suchym nie ma "wow" ale strasznie podoba mi się ten odcień czerwieni - taki ciepły, przygaszony 🙂
Ratana, obawiam się, że niestety nie ma 🙁 ale za to są dostępne w innych kolorach, ja widziałam na żywo tylko granat i też mi się podobał klik . W ogóle sam materiał jest taki trochę... opalizujący, nie wiem, jak to inaczej określić.