Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

dairoxroxi rezygnuj, bo super wygląda 😀
Siwa w komplecie kiwi po wczorajszej jeździe  🙂
wątek zamknięty
palemka, pady York Arwila są chyba dość małe, jeszcze ewentualnie ES'y, które wychodziły w rozmiarze M, ale je ciężko dostać.
wątek zamknięty
Dziękuję za podpowiedzi :kwiatek:
wątek zamknięty
paulla 101 uwielbiam nici kiwi 🙂 dzieki za foto :P
wątek zamknięty
Przypominalam ostatnio corriandera- przypomne i dzis, a co!
Tym razem na srokatym, tylko jakosc halowo-komorkowa.
Ps. jesli rozjedzie forum to prosze dac znac, fotka z telefonu wstawiana.
wątek zamknięty
akzzi, bardzo ładnie 🙂 coriander to było coś.. 🙂
wątek zamknięty
Rumak w choco/petrol 😀 jak dla mnie szał w ciapki, ale może dlatego że uwielbiam tą kolekcję  😜
wątek zamknięty
azazu93 super wygląda 😀
wątek zamknięty

Maluszek w kantarku neon pink 😀
wątek zamknięty
paulla101 dziekuję 🙂 nie można pisać postu pod postem ! Jak coś to edytuj jeden.
wątek zamknięty
paulla101  :kwiatek: w kantarze bardzo słodzitko 😀
akzzi Fajnie 😉
Nabyłam wczoraj kantar z Decathlonu bo mi się chłopak obcierał od zwykłych i całkiem fajnie z jakością, wydaje się dość solidny 🙂

wątek zamknięty
paula, ładny ten Kiwi 🙂

akzzi, Corriander super u was wygląda 🙂

dairoxroxi, kantary Decathlonowe są bardzo fajne jakościowo, sama mam kilka. Także myślę, że w dłuższej perspektywie też będziesz zadowolona 🙂
wątek zamknięty
Paulla101 super w kiwi, no i te nauszniki świetnie wyglądają 🙂
akkzi czaprak ładny ale troszkę się zlewa...
azazu93 ślicznie Wam 🙂 choco/petrol to jednak klasyka!

Lordzik w Euro-star Dazzling blue + owijki eskadron blue  😍

I jeszcze w Euro-star stripe in 🙂
wątek zamknięty
Ratana no wreszcie fajne zdjecie w moim ulubionym padzie czyt w strip in! Na Siwkach to hit 🙂
wątek zamknięty
Ratana, oba fajne!
wątek zamknięty
dairoxroxi, chyba za duży wzięłaś? Ja uwielbiam te kantary.
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny.
Corriander nie zrobił na srokaczu efektu wow, ale wygląda na nim dobrze, zresztą...to jest kolor, który chyba na wszystkich maściach wygląda fajnie.
Ostatnio "moja" rekreacja śmiga w Eskadronach, tylko jakoś na jazdy zapominam zabierać aparat by porobić ładniejszych fotek (chociaż ze mnie taki fotograf jak, no wiecie hehe).
Niemniej jednak doszłam do wniosku, że nie wiem po co mi taka sterta owijek jak...nie ma czasu by to ładnie zawijać! I nawet jakbym miała swojego własnego konia, to wątpię czy by mi na to starczało czau  😵

dairaxroxi ładny ten kantar! Ja tam osobiście baaardzo lubię rzeczy z decathlonu. Pamiętam jak miałam czaprak z takimi antypoślizgowymi "poduszkami" i był to czaprak tyrany jak nie wiem, a zniszczyć go się nie dało. Teraz przymierzam się do zakupu bryczesów w Decu, bo są w miarę tanie.
wątek zamknięty
Jak jakościowo czapraki BR? Jeden mi się strasznie podoba ale nie miałam okazji dotknąć żadnego czapraka tej firmy.
wątek zamknięty
azazu93, pasują mu te kolory 😉
dairoxroxi, decathlonowe kantary też mi się podobały zawsze. Pasuje mu 🙂
Ratana, super! Choć mnie osobiście, bardziej podoba się w niebieskich barwach 🙂

A my się pochwalimy jednym z nowych komplecików: Lamicell Prahda jagodowy + na drugim zdjęciu owijki Lamicell jagodowe do kompletu 😍

Zdjęcie z majówki, więc proszę się nie śmiać 😀 Niezbyt dokładnie widać, ale zawsze coś 😉

wątek zamknięty
Dziękuje dziewczyny !  :kwiatek: jeszcze z kolekcji petrol mam łezkę petrol wiec mam nadzieję że z owijkami też będzie mu ładnie 🙂
Przez weekend pocykamy jakieś zdjęcia może w cottonie navy i może w czymś jeszcze 🙂
wątek zamknięty
Ratana Super w obu ale faktycznie stripe- in wymiata  😜
Burza Niestety 2 nie było, nasz Poznański decathlon jest trochę słabo zaopatrzony  🙄
akzzi  :kwiatek:
Farifelia Ślicznie! Bardzo fajny kolorek, chociaż pikowanie nie dla mnie.
wątek zamknięty
ktoś pytał tutaj o shockemohle z pomarańczową lamówką? jest w konik.com.pl w promocji🙂

farifelia ten jagodowy jest świeeeeeetny!🙂
wątek zamknięty
Ratana, przepiękne zestawienia dla siwka 🙂
Farifelia, bardzo w porządku!
dairoxroxi, fajny ten kantar, znajoma ma, macałam, mięciutki i na pewno trochę zapobiegnie obcieraniu 🙂 a na żywo wygląda jeszcze lepiej 😉
wątek zamknięty
Ratana, w obu przepięknie! 🙂

Farifelia, bardzo ładny odcień tego Lamicella 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, słabo ale z drugiej strony byle by nie spadał 🙂
Ja w pewnym momencie tylko ten nosiłam tak mnie zachwycił, mój wymarzony kantar padokowy ale niestety dość łatwo się rwie futerko na padoku.

No i wiem, że pokazywałam zimową porą, ale znalazłam szmatę kameleona, doskonały na każdej sierści... Karmel.
wątek zamknięty
Burza opad szczeny!  😜 idealnie wyglada na Piorku, po prostu miodzik 👍
wątek zamknięty
Lordzik w Euro-star Dazzling blue + owijki eskadron blue  😍

Rzadko tu wchodzę, a co gorsza, ostatnio rzadko kiedy jeżdżę, ale przez Ciebie mam wielką ochotę na taki czaprak. Jedynie cena trochę zniechęca - warto? Dawno coś aż tak mi się nie spodobało!

I mam pytanie odnośnie Krysiexów - czy jeszcze można je zamawiać? Jak z jakością? Jak wyglądają na przykład po roku użytkowania?
wątek zamknięty
Burza prześlicznie  🙂

fin Livia czeka na krysiexa od pół roku  😉
wątek zamknięty
Burza, cudownie! Przepięknie wam ten odcień pasuje 🙂

fin, zamawiać pewnie można, jakościowo nie mogę Krysiexom nic zarzucić - trzymają się świetnie i dobrze dopierają (bardzo często ich używam), ale czas oczekiwania na czapraki jest niestety bardzo, bardzo długi.
wątek zamknięty
Burza  CUDOWNIE!  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.