Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Burza dla mnie też fajnie 🙂

A do mnie dzisiaj prosto pod drzwi stajni zawitał mój kochany eskadronik  🏇
Nawet go z folii nie wyciągnęłam, żeby się nie wybrudził przed jutrzejszą jazdą xD
wątek zamknięty
Burza, właśnie całkiem dobrze, szczególnie z tymi ciemnymi owijkami 🙂
wabankowa, super, że wybrałaś gwiazdki! pokazuj koniecznie na modelce.
do mnie dzisiaj też zawitał kurier, z cottonem baltic 🙂
wątek zamknięty
wabankowa, z konika? Taka megaszybka wysyłka? :P Łał.
Ale aż mnie coś zapiekło, zaraz minie drugi tydzień jak na swojego caballa czekam. I czekam i czekam...
wątek zamknięty
budyń, to jeszcze nic, ja na Krysiexy już ponad pół roku czekam 😜

wabankowa, harja, czekam na zdjęcia na waszych koniach 🙂
wątek zamknięty
harja też zadowolona jestem bo są piękne  💘 A Ty fajnie, że baltica zamówiłaś. Też mi sie ten kolor podoba i może kiedyś u mnie zawita, ale to kiedyś xD
budyń dokładnie z konika 😀 darmowa wysyłka kurierem jest, wczoraj wysłali i dzisiaj jest ^^
Livia będą jutro podglądowe 😀

Edit: Zdjęcie z hali bo nie było czasu żeby na dworze zrobić 😉
wątek zamknięty
wabankowa, świetnie jej w gwiazdkach!
a skoro już tak lecimy z nowościami w naszej szafie 😉 to i ja mam baltica z dziś - trochę mi się przyjarał na fotce, ale kolor dość dobrze oddany.
wątek zamknięty
harja  :kwiatek: U Was baltic też super ! Naprawdę fajnie ten kolor na siwym wygląda 😀
wątek zamknięty
Wabankowa, Lalasatan ej zaraziłyście mnie tymi gwiazdkami.. na łaciatym pod brązowym siodłem już nie będzie tak fajnie wyglądać nie?  🙁
ps: Wabankowa super wygląda!
wątek zamknięty
Brillant lightblue na skarym. Hmm.... nie wygląda to źle ?? W sensie, że za mały ten czaprak jest, czy to takie moje zboczenie estetyczne ?? Jakie czapraki są jednak troche większe ??

wątek zamknięty
wabankowa :kwiatek: miło, że się podoba.
Klami, z której strony za mały? wg mnie on ani nie jest za mały, ani nawet na styk - jest idealny wielkością.
wątek zamknięty
wabankowa, gwiazdki rządzą!  💘 
harja, kolor ładny ale koń... 😍
Klami, przecież wygląda fajnie i jest ok na długość, ja mam np. wrażenie że za długi czaprak przeszkadza mi w ułożeniu nogi (ale to raczej zwalanie winy na szczegóły podczas gdy nogi żyją własnym życiem gdy siedzę na koniu)

Przysłali wczoraj mojego denima i nie miałam pojęcia że to taki fajny kolor. W mocnym słońcu wydaje się bardziej szarawy i sprany a w cieniu jest granatowy.
Zdjęcie słabe bo w pełnym słońcu a modelka średnio zachwycona faktem że człowieki zsiadają, wsiadają, robią zdjęcia i jeszcze chcą żeby koń stał ładnie podczas gdy koń myśli tylko o odpoczynku na trawie 🤣

wątek zamknięty
Klami, moim zdaniem wygląda super!  😍
wątek zamknięty
wabankowa, świetnie wygląda! Zresztą ja w ogóle uwielbiam gwiazdki 🙂

harja, to jest mega oczokonkret 😁 "Gorszy" jest tylko chyba Neongreen 😁

Klami, dla mnie wygląda fajnie, i wielkościowo też w porządku. Ale ja nie lubię, jak mi spod siodła tona czapraka wystaje 🙂

leleiria, mówiłam, że Denim jest super 😎
wątek zamknięty
Livia, dzięki Tobie się zdecydowałam na ten kolor więc chyba należą się podziękowania :kwiatek:

Z okazji dnia dziecka zdecydowałam się odciąć metki z niciaka w gwiazdki no i... mam swój nowy najukochańszy czaprak  😎 I chyba wraz z gwiazdkami zawitała pozytywna energia bo na treningu skakało się bosko 😀
wątek zamknięty
Livia, to prawda, ale powiem Ci, że mimo wszystko jakoś tak całkiem go polubiłam 😉
wątek zamknięty
Wpadam z burgundem Caballa na ciemnogniadym 🙂

wątek zamknięty
Angeel, bardzo fajnie wygląda! Chociaż ja ogólnie uwielbiam wszelkie czerwienie/bordo na ciemnych koniach, także mogę być mało obiektywna  😁
Leleiria, śmiesznie te gwiazdki wyglądają, w sumie to nawet uroczo  🙂
Z okazji dnia dziecka doczekaliśmy się zdjęć, także łezka red w drugiej odsłonie:
wątek zamknięty
huzarova, ale ładnie!
wątek zamknięty
Klami dla mnie istny szał ciał  😍    harja fajny baltic 🙂 też mnie do niego ciągnie i chyba Twoja foteczka dodała mi odwagi  😁
wątek zamknięty
huzarova, ale super wygląda!
kociarnia, zaręczam, że na żywo jest nawet ładniejszy niż na fotkach 😉
wątek zamknięty
harja, wygląda fajnie, chodziło mi tylko o... siłę koloru 🙂 Sama mam Neongreena i też go lubię 😉

leleiria, do usług 🙂 I super w gwiazdkach, jestem ich wielką fanką 🙂

Angeel, pięknie wygląda!

huzarova, na tym zdjęciu Red dużo zyskuje, bardzo fajnie u was wygląda 🙂
wątek zamknięty
harja, wow, bomba. Błękity i Siwe konie to nie jest moje najukochańsze połączenie, ale wygląda pięknie!!

Klami, haha, no z tej perspektywy wygląda na raczej mniejszy niż większy. Ale kolorystycznie cudnie z maścią Kajtosława 😀

Angeel, wygląda jakby był kary 😉 Fajnie w czerwieni.

huzarova, o dziwo łezka mi się bardzo podoba na twoim zwierzu 😉 On taki okrągły i nie duży że czaprak mimo swojej nie dużej wielkości ładnie się prezentuje.
wątek zamknięty
Dziewczyny , pytanie za 1000 punktów !

Czy ten czaprak

będzie pasował do mojego czołgu ?

Czy któraś z was była by na tyle miła żeby go przebrać ? :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx, dzięki, bardzo mi miło :kwiatek:
Budlejowe_love, tak na szybko (pozwoliłam sobie wziąć inne zdjęcie):
wątek zamknięty
Ładnie będzie wyglądał ten pomarańcz, ja jestem na tak  😉 Warto kupić bo schockemohle ma fajne te czapraki jakościowo  :kwiatek:
wątek zamknięty
Warto kupić bo schockemohle ma fajne te czapraki jakościowo  :kwiatek:

Jak dla mnie to jest wręcz odwrotnie  😉
wątek zamknięty
Moje dobrze się trzymają  😉
wątek zamknięty
Miałam jednego coacha i po 3 praniach była różnica między czaprakiem i owijkami o kilka tonów. Zupełnie wyblakł.
wątek zamknięty
hajara , dziekuję  👍 , szału aż w nadmiarze w sobotę /piątek jadę po komplet  😅
wątek zamknięty
huzarova w Redzie super. Sama poluję na taką łezkę. 🙂
tulipan jaki to było kolor Schockemohle?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.