Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Jesteście w stanie polecić mi jakiś pad/czaprak w kolorze pudrowego/majtkowego różu? Nie mogę nic znaleźć. Myślałam nad jarpolem albo caballem.
wątek zamknięty
Kastorkowa, coś takiego: http://www.equishop.com/eskadron-czaprak-bawelniany-classic-sports,id-3721

ja się cieszę, że już mi przeszło  😀 mam cztery komplety i nawet nie odczuwam chęci szukania kolejnych  😀
wątek zamknięty
huzarova świetnie mu w szarościach 🙂

Malaga w tegorocznym nici magenta:

I porównanie dwóch magent, niciak ma odrobinę żywszy kolor 🙂

wątek zamknięty
Mal pięknie twojej kobyłce we wszystkich kolorach.
derka eskadron dralon Navy/white L
derka eskadron dralon Maritim Biocolor L
derka eskadron nici Smurf/pink L
wątek zamknięty
lib , to ochraniacze na kołecki z deca (stary model) i różowy neopren (do nowej edycji ochraniaczy  😀 ).
wątek zamknięty
Ale mnie dziewczyny kusicie tymi czaprakami Nici! Poczekam aż trochę tańsze będą i kupię chyba wszystkie kolory  😜
W ogóle właśnie wykonałam zamówienie na Derkę Nici w gwiazdki 2013/2014 cottona Ice i kantar magneta  😍
wątek zamknięty
Budlejowe_love faktycznie, znalazłam  😀 może kiedyś sobie sprawę  😜

dairoxroxi szkoda tylko, że niciaki się szybko rozchodzą i zostają same poniaki i DL  🙁
wątek zamknięty
lib Haha na moje szczęście mam ujezdzeniowe siodło 😀
wątek zamknięty
Przepraszam za mały  🙇 🚫
Wiecie może czy jest jakaś mozliwość zdobycia polo pad moon ?????? w ogłoszeniach widziałam tylko jeden ale już zmęczony życiem, nie wiecie gdzie można zdobyć nowy lub w bdb tanie?? szwabski ebay nic nie wypluwa 🙁 i nie wiem gdzie szukać.
wątek zamknięty
sotniax jak nic nie znajdziesz to możesz zamówić Caballa kolor gołębi i lamówkę granatową+ herb i masz ala moon 🙂
wątek zamknięty
daje fotke mojego najnowszego nabytku - cottonek marone z owijkami petrol  😍

polecicie mi jakiś komplet czaprak+derka+owijki?🙂
ważne żeby był rozmiarowo też dobry (dera 135, owijki full i czaprak vs/vss full) 😀

Myślalam nad petrolem z NG, kompletem oceana tegorocznego, albo komplet nici 2014 z polopadem bigsquare granatowego 😀
wątek zamknięty
lalasatan ja bym chyba poszła w oceana albo nici, petrol z NG jakos do mnie nie przemawia🙂
wątek zamknięty
sotniax a mi niemiecki ebay wypluł: Moon

lalasta bardzo ładnie w marone,i tak jak mówi mal brałabym ocean albo nicicaka,z naciskiem na to drugie😉
wątek zamknięty
sotniax a mi niemiecki ebay wypluł: Moon

lalasta bardzo ładnie w marone,i tak jak mówi mal brałabym ocean albo nicicaka,z naciskiem na to drugie😉

nie znam niemieckiego ale z tego co ogarnełam to chyba nie wchodzi w grę wysyłka do PL
wątek zamknięty
Tam jest napisane tyle, że wysyłka do Polski może nie być wykonalna, chyba, że najpierw skontaktujesz się ze sprzedającym - warto więc napisać i podpytać, zwykle to tylko kwestia kasy, nic poza tym. 🙂
wątek zamknięty
mal, fajnie w tej Magencie 🙂

etosha, fajne dery! Czy ta środkowa to nie jest czasem polar albo toulene?

sotniax, poza tym to jest NIEMIECKI ebay, nie "szwabski".
wątek zamknięty
magenta jest okrutnie podobna do berry. lamówka też zbliżona bardzo-w magencie nie ma apricota w lamówce
wątek zamknięty
mi się w końcu udało zrobić porównanie Eskadronów Magenta i Berry.
Niestety jak przyszła Magenta byłam zawiedziona że to ten sam odcień co Berry, na internecie troszkę inaczej odcień wyglądał.

edit. zabrakło słowa  😀
wątek zamknięty
żadnej różnicy poza lamówką. to śmieszne wręcz. tyle kolorów a co kolekcja lecą z tym samym
wątek zamknięty
Siwka w oceanie nici, szału nie ma, przewidziany był dla Malagi 🙂

wątek zamknięty
Livia to biocolor navy/white .
wątek zamknięty
Pochwalę się moją skromną kolekcją:

Mój ulubiony komplet BR florid red

Lamicel Prahda

i średnio dopasowana limonka, czaprak no name, owijki amigo

wątek zamknięty
etosha, ta pierwsza tak, a ta środkowa? Wydaje mi się, że touleny miały taki wzór - ale mogę się mylić 🙂
wątek zamknięty
Rudzielc_23, wow ale mega żarówa ten BR, fajny!
wątek zamknięty
-mal-, masz jeszcze jakieś zdjęcia oceana na siwce? najlepiej takie w świetle dziennym? 🙂
Rudzielc_23, szałowy BR!
wątek zamknięty
Livia, etosha bicolory to polar przecież. Na pewno nie dralon.
wątek zamknięty
Sivens, to pierwsze zdjęcie to na pewno dralon, są takie dralony diagonal. Ale to środkowe zdjęcie to wg mnie właśnie polar / toulene.
wątek zamknięty
Przyjechal wlasnie moj Jarpol, jutro przymiarka na konia i pomecze was zdjeciami 😀 jestem zachwycona wykonaniem i jakoscia 🙂😉)) no i ten kolor  💘
wątek zamknięty
Sivens, to pierwsze zdjęcie to na pewno dralon, są takie dralony diagonal. Ale to środkowe zdjęcie to wg mnie właśnie polar / toulene.

o tak, zauważcie że dralonowy nie mają lamówki a polary mają wyraźnie inną lamówkę 🙂
pierwsza to dralon druga to polar 🙂
wątek zamknięty
Toulene mają herb w dolnym rogu.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.