Mal pięknie twojej kobyłce we wszystkich kolorach. derka eskadron dralon Navy/white L derka eskadron dralon Maritim Biocolor L derka eskadron nici Smurf/pink L
Ale mnie dziewczyny kusicie tymi czaprakami Nici! Poczekam aż trochę tańsze będą i kupię chyba wszystkie kolory 😜 W ogóle właśnie wykonałam zamówienie na Derkę Nici w gwiazdki 2013/2014 cottona Ice i kantar magneta 😍
Przepraszam za mały 🙇 🚫 Wiecie może czy jest jakaś mozliwość zdobycia polo pad moon ?????? w ogłoszeniach widziałam tylko jeden ale już zmęczony życiem, nie wiecie gdzie można zdobyć nowy lub w bdb tanie?? szwabski ebay nic nie wypluwa 🙁 i nie wiem gdzie szukać.
Tam jest napisane tyle, że wysyłka do Polski może nie być wykonalna, chyba, że najpierw skontaktujesz się ze sprzedającym - warto więc napisać i podpytać, zwykle to tylko kwestia kasy, nic poza tym. 🙂
mi się w końcu udało zrobić porównanie Eskadronów Magenta i Berry. Niestety jak przyszła Magenta byłam zawiedziona że to ten sam odcień co Berry, na internecie troszkę inaczej odcień wyglądał.